Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Τρί 03 Μαρ 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Eιναι η ωραιοτερη φανελα εβερ.προσωπικη αποψη.θα προτιμουσα τα νουμερα κοκκινα οπως την δεκαετια του 70.με μαυρο σορτς και μαυρη καλτσα που στο τελειωμα ειναι ασπρη μιλαμε για την απολυτη εμφανιση.θα ηθελα πολυ να δω την ομαδα ετσι επιβλητικη,εμφανιση που σκορπα τρομο.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είχαμε το πρωτάθλημα των πρεσπών,που μας το χάρισαν, γαμημενο αήττητο,τώρα θα έχουμε το πρωτάθλημα των 100 χρόνων με μέχρι τώρα ντέρμπι 7-3-1.
Με λίγα λόγια τους έχουμε ξεμουνιασει όλους και εσείς σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ τους δίνεται ανύπαρκτα επιχειρήματα να μιλάνε.
Άντε ρε απο εδώ ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με θλιψη διαβαζω εδω μεσα αποψεις οχι διαφορετικες απλα και στημενες θα τις χαρακτηριζα.Ενα πεναλτυ που για μενα ηταν ειναι ο λογος που σκοτωνομαστε εδω μεσα?Σοβαρα τωρα?Προς δηθεν αντικειμενικους θα ηθελα με τετοιο μενος να γραφετε οταν μας σφαζουνε για πλακα και σε πιο σοβαρους αγωνες οπως ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
-Το πρωτάθλημα του 1976 μας το έδωσαν για τα 50 μας χρόνια.
-Το πρωτάθλημα του 1985 για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης (γιατί δεν το έδωσαν τότε στον άρη ή τον ηρακλή που χρονολογικά ιδρύθηκαν πριν από μας;).
-Το πρωτάθλημα του 2019 ήταν των Πρεσπών με 26-4-0 που ούτε στον ύπνο τους δεν το έχουν ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπραβο ρε ΟΜΑΔΑ.Ξεκινησαμε με -6 βασικους τι αλλο να πουμε?Συνεχιζουμε για το καλυτερο.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Ειμαι πολυ χαρουμενος που αυτο το παιδι βημα βημα με δικαιωνει.Εδω μεσα πολλοι με εχουν χλευασει οσον αφορα το ποδοσφαιρο και στο θεμα χατσιδη εχω αναφερθει πολλλες φορες.οταν βλεπεις λοιπον ποδοσφαιρο και δεν κοιτας πως θα ειρωνευτεις και πως θα πεταξεις την μαλακια σου γιατι ετσι νιωθεις πιο ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Ανανεωση χθες
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Είχαμε τεράστια ευκαιρία να περάσουμε χωρίς αγώνα την φάση που αποκλειστηκαμε και είχαμε επιβάρυνση και τραυματισμούς και το τελευταίο ματς με την θελτα ήταν λύτρωση από το μαρτύριο. Να τελειώσει να ησυχάσουμε λέγαμε.
Αν ,λεω αν, παίρναμε 6 επιπλέον πονταλακια με μπραν, Μακάμπι,λουγκοντορετς θα ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξεκαθαρισω κατι οσον αφορα τις δυο κωλοομαδες που παιζουν σημερα.Αρχικα δεν θα ασχοληθω με ομαδα τσελιε οπως εχω πει σε πολλες χανουμισες αν δεν φτασουν τουλαχιστον ημιτελικο για να μην πω τελικο ειναι εγκλημα.
Παμε τωρα στους μουλωχτους.Τετοιο πατο δεν εχω ξαναδει.Το ενα δεκατο μην πω εκατοστο ...
Παμε τωρα στους μουλωχτους.Τετοιο πατο δεν εχω ξαναδει.Το ενα δεκατο μην πω εκατοστο ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω νομιζω οτι αν περασει ο βαζελος που δεν το βλεπω στα πλειοφ θα κανει δωρακια να ευχαριστησει για την τυχερη κληρωση
- Παρ 13 Μαρ 2026, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
βαζελακια που μπανετε εδω μεσα ενα θα σας πω.αν ο ΠΑΟΚ επαιζε τετοιο ποδοσφαιρο ο λουτσε θα εκοβε ολα τα ρεπο και θα παιζανε ροντο μεχρι την δυση του ηλιου
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
ρε απιθανε που κανεις τον προπονητη απο τον μιχαηλιδη επρεπε να ξεκιναει η εντεκαδα βαση αποδοσης.
- Παρ 20 Μαρ 2026, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
και ξεκιναει το 2ο ημιχρονο και λεει ο αμπαλος ο σπυροπουλος επιασε τοπο το μαθημα στα αποδυτηρια οτι κα καλα ανεβηκε πιο ψηλα ο βαζελος να μαρκαρει.και απο μεσα μου λεω ναι ρε φιλε ανεβειτε να τελειωσει απο τωρα το εργο.και ετσι εγινε και ο σπικερ μετα προσπαθουσε να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ότι έγινε έγινε.προχωραμε .μια ερώτηση μόνο.με τόσες ελλείψεις και καταπόνηση γιατί ο βολιακο και ο μπιάνκο δεν είναι βασικοί σε τέτοια παιχνίδια?
- Παρ 27 Μαρ 2026, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
μην λες τετοια γιατι οταν τα γραφαμε για το ανεκδοτο στον παγκο κατι μπαλαδοφατσες εδω μεσα ειχαν θιχτει γαμω τον βαζελο του τον πουστηMitsospaoki4 έγραψε: Παρ 27 Μαρ 2026, 19:52 Αυτοί που παίζει ο Κουρμπελης βασικός αντί Ζαφείρη και ο Μπακαπεφτας αντί Ντελια.
Ξέρω ξέρω οπαδικα γυαλιά και τα λοιπά κλισέ των χαβουζαιων.