Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Να δείτε που συμφωνήσαμε με τον τσεντιρα στα 800 και διάβασε τους παπάδες για 1,5 και τώρα ζητάει της Παναγίας τα μάτια
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί ο ΑΣ συντηρεί το χόρτο;Cylon-4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:10 Ετοιμαζει διαμαρτυρια ο ΑΣ οτι χαλαει το χορτο το ελικοπτερο.....![]()
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
καλα και ο ιβαν δεν πολεμησε ΝΔ με λυσσα. εκανε μια δηλωση στην αρχη μονο και μετα το οπεν ειναι 100% υπερ νδ.
λιμανι εχει ολα καλα.
ουτε τον μυστακιδη θελει το ποκ. γιατι δεν μπορει να τον ελεγξει και οικονομικα ειναι ισαξιος η και ισχυροτερος.
Θα συμπληρώσω ότι ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
αυτην την διαφημιση με τα αεροπλανα που βγαινει συνεχεια απο...τα αριστερα....πως θα την καταργησω??
εμένα μου βγάζει στο πλάι διαφήμιση με παπούτσια
Παίζει να εφαρμόσετε Βιπ να πλερώνουμε όσα δίναμε μέχρι τώρα στο ταπαταλκ? Η Διαφήμιση πάντως που βγαίνει στο κινητό απο το πλαι ειναι κάπως ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ας γράψω και εγώ κάποιες ερωτήσεις, και όποιος ξέρει ας απαντήσει.
1. ο ΑΣ λέει οτι αν δει τα λεφτά μέχρι 30.12.2025 θα υπογράψει ένα μνημόνιο συναντίληψης. Δε λέει πουθενά ότι θα υπογράψει αυτό που συνέταξε η ΠΑΕ. Δηλαδή θα καθίσουν αρχές του 2026 να συζητάνε όρους του στιλ ποιος θα ...
1. ο ΑΣ λέει οτι αν δει τα λεφτά μέχρι 30.12.2025 θα υπογράψει ένα μνημόνιο συναντίληψης. Δε λέει πουθενά ότι θα υπογράψει αυτό που συνέταξε η ΠΑΕ. Δηλαδή θα καθίσουν αρχές του 2026 να συζητάνε όρους του στιλ ποιος θα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάντως καιρός είναι για μια μεταγραφή αεροδρομίου 

- Δευ 11 Αύγ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
μην τους δίνεις ιδέες
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
και καλα το ντιλ εγινε σε δυομιση μερες ..., εγώ ηδη τα εχω πάρει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα τα άλλα έγγραφα εκτος το μνημόνιο του Κατσαρή Τέλη είναι στη διάθεση μας.
Και το παιζει και θιγμένος
Και το παιζει και θιγμένος
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τι περιέχει το μνημόνιο της ΠΑΕ το είδαμε, το μνημόνιο Κατσαρή θα μας το δείξετε η το πήρε ο Κατσαρής σπίτι του. Βέβαια μεσημέρι θα κοιμάται αυτός οπότε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γλυφτρόνι ειναι ο μαθηματικός, ας πιει λίγο νερό, μούσκεμα τα έχει κάνει τα @@@ του Θεσσαλονικεύς
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
Συγκινήθηκα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Από τη στιγμή που θα υπάρξει εγγυητική που δεσμεύει τα χρήματα για τον σκοπό αυτό πριν γκρεμιστεί η Τούμπα δε βλέπω ποιος ο φόβος με τα γεωπολιτικά.
Καθυστερήσεις από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξουν για χίλιους άλλους λόγους για όποιον και να χτίσει το γήπεδο.
Αν με το που γκρεμιστεί η Τούμπα ...
Καθυστερήσεις από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρξουν για χίλιους άλλους λόγους για όποιον και να χτίσει το γήπεδο.
Αν με το που γκρεμιστεί η Τούμπα ...