Αυτοί που δεν γουστάρουν τον Ιβάν, δεν τον γουστάρουν. Και δεν θα τον γουστάρουν ποτέ.
Αν αύριο εμφανίσει από μόνος του 300 εκατομμύρια για το γήπεδο, πάλι δεν θα τον γουστάρουν.
Τα ίδια και ο ΑΣ.
Και όλα όσα ζητήσουν να τους προσφέρει, δεν τον θέλουν. Έχουν δρομολογήσει άλλη εξέλιξη.
Θα του ...
Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εμ οου γιου και μπι μπι κιου.
Εδώ σου λένε ότι μία εβδομάδα δεν διάβασαν καν την πρότασή σου για να φτιάξεις γήπεδο.
Η δικηγόρος ήταν διακοπές και δεν βρήκε 10 λεπτά να διαβάσει την πρόταση στο mail της.
Πώς να σου το πουν πιο καθαρά;
Εδώ σου λένε ότι μία εβδομάδα δεν διάβασαν καν την πρότασή σου για να φτιάξεις γήπεδο.
Η δικηγόρος ήταν διακοπές και δεν βρήκε 10 λεπτά να διαβάσει την πρόταση στο mail της.
Πώς να σου το πουν πιο καθαρά;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και ...
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μελος της επιτροπης αυγενακη να υποθεσω;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ απλά είναι τα πράγματα, έχει υπογράψει ήδη συμφωνητικό ο Α.Σ. με τον κ.Τελη εδώ και καιρό. Για αυτό και λένε ψέματα στην ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει τίποτα, δώσει εγγυήσεις και θα συνεδριάσουμε, θα μπάνια, δεν υπολογίσαμε το π στον τελευταίο δεκαδικό ψηφίο, θα βάλουμε επιτροπή να ζητήσει αντί 150 τα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.
Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ λέω ότι βαρέθηκα να βλέπω παιδιά που βγάζουν τα λυσσακα τους κάθε μέρα φωναζωντας για κάθε παραμικρή μαλακιουλα, όταν γίνεται το απόλυτο έγκλημα να σφυρανε αδιάφορα και να λένε "Ε και τι να κανς"
Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση ...
Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ''ψαχνουμε'' τον Ιβαν στο Ροστοφ,
φανταστειτε τι εχει να γινει με τον Μυστακιδη που μονο σε φωτο τον εχουμε δει και δεν ξερουμε ουτε τον ηχο της φωνης του..
Ασε που ο τροπος που το επιχειρει ειναι τουλαχιστον ακομψος..
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ..
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ κι ας με ...
φανταστειτε τι εχει να γινει με τον Μυστακιδη που μονο σε φωτο τον εχουμε δει και δεν ξερουμε ουτε τον ηχο της φωνης του..
Ασε που ο τροπος που το επιχειρει ειναι τουλαχιστον ακομψος..
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ..
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ κι ας με ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις και πολυ.
Φαινεται οτι ακομη και εδω μεσα παρεισφρησαν τα παιδια "περιμενετε να δουμε" "ευλογια να εχεις 2 κρισους" ραπτομπουζιστικη προπαγανδα.
Η μονη τους ανυσηχια ειναι να μην αντιδρασει ο κοσμου στις πιο σκοτεινες μερες της ...
Φαινεται οτι ακομη και εδω μεσα παρεισφρησαν τα παιδια "περιμενετε να δουμε" "ευλογια να εχεις 2 κρισους" ραπτομπουζιστικη προπαγανδα.
Η μονη τους ανυσηχια ειναι να μην αντιδρασει ο κοσμου στις πιο σκοτεινες μερες της ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για ιδιωτικο έργο όχι για δημόσιο.
Δείξε μας μια μονο σύμβαση, έστω και μιας απλής οικοδομής, στην οποία ο εργολάβος κατέθεσε για εγγύηση και δέσμευσε εξ αρχής όλο τον προυπολογισμό του έργου. Μιλάμε για επιχειρηματίες εκατομμυριούχους. Τα 200εκ μπορούν στην αγορά να τους αποφέρουν άλλα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι να βάλει δύο λέξεις σε μια πρόταση ο ΑΣ χωρίς να έχει προπονηθεί 50 μέρες πρώτα, η διαφορά "εγγυητικής" και "εγγυήσεων" είναι όση και η απόσταση "μάνα του συλλόγου" με "ανήθικη κλικα που μας τρυπάει χωρίς να εξηγει και αφήνει επίτηδες τον κόσμο να διχαζεται"
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική
Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε
Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Εσύ τώρα νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι τα ξεχωρίζουν.
Αυτό το εγγυήσεις (πέραν του ηθικού κομματιού το οποίω προσπαθώ σκληρά να μην αναλύσω), είναι ό,τι ...