Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές

Return

από anatolikos2
Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αυτοί που δεν γουστάρουν τον Ιβάν, δεν τον γουστάρουν. Και δεν θα τον γουστάρουν ποτέ.

Αν αύριο εμφανίσει από μόνος του 300 εκατομμύρια για το γήπεδο, πάλι δεν θα τον γουστάρουν.

Τα ίδια και ο ΑΣ.

Και όλα όσα ζητήσουν να τους προσφέρει, δεν τον θέλουν. Έχουν δρομολογήσει άλλη εξέλιξη.

Θα του ...
από anatolikos2
Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Εμ οου γιου και μπι μπι κιου.

Εδώ σου λένε ότι μία εβδομάδα δεν διάβασαν καν την πρότασή σου για να φτιάξεις γήπεδο.

Η δικηγόρος ήταν διακοπές και δεν βρήκε 10 λεπτά να διαβάσει την πρόταση στο mail της.

Πώς να σου το πουν πιο καθαρά;
από Dimitris_L4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

26...500.000 μαυρα επαιρνε ο Κατσαρης επειδη ειπε οτι δεν του φτανουν τα 1.5 για τα τμηματα...τα ειπε ο Αγγελος.. και για το προπονητικο επισης ειπε
Για το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, ο Σαββίδης έδωσε 6 εκατομμύρια για να αγοράσει τα χωράφια, εκεί έχουμε 170 στρέμματα και θα πάρουμε ακόμη 9 και ...
από Λεμεσος4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Aye4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:16 Η αρχή του τέλους του Ιβάν ήλθε. Όσο ταχύτερα τόσο καλύτερα
Μελος της επιτροπης αυγενακη να υποθεσω;
από thanasakiss4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον

Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ απλά είναι τα πράγματα, έχει υπογράψει ήδη συμφωνητικό ο Α.Σ. με τον κ.Τελη εδώ και καιρό. Για αυτό και λένε ψέματα στην ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει τίποτα, δώσει εγγυήσεις και θα συνεδριάσουμε, θα μπάνια, δεν υπολογίσαμε το π στον τελευταίο δεκαδικό ψηφίο, θα βάλουμε επιτροπή να ζητήσει αντί 150 τα ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ λέω ότι βαρέθηκα να βλέπω παιδιά που βγάζουν τα λυσσακα τους κάθε μέρα φωναζωντας για κάθε παραμικρή μαλακιουλα, όταν γίνεται το απόλυτο έγκλημα να σφυρανε αδιάφορα και να λένε "Ε και τι να κανς"

Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση ...
από Vet_eranos
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Αν ''ψαχνουμε'' τον Ιβαν στο Ροστοφ,
φανταστειτε τι εχει να γινει με τον Μυστακιδη που μονο σε φωτο τον εχουμε δει και δεν ξερουμε ουτε τον ηχο της φωνης του..

Ασε που ο τροπος που το επιχειρει ειναι τουλαχιστον ακομψος..

ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ..
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ κι ας με ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.

Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
από Λεμεσος4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Οταν παιζεις με σημαδεμενη τραπουλα δεν χρειαζεται να ανυσηχεις και πολυ.
Φαινεται οτι ακομη και εδω μεσα παρεισφρησαν τα παιδια "περιμενετε να δουμε" "ευλογια να εχεις 2 κρισους" ραπτομπουζιστικη προπαγανδα.
Η μονη τους ανυσηχια ειναι να μην αντιδρασει ο κοσμου στις πιο σκοτεινες μερες της ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάμε για ιδιωτικο έργο όχι για δημόσιο.

Δείξε μας μια μονο σύμβαση, έστω και μιας απλής οικοδομής, στην οποία ο εργολάβος κατέθεσε για εγγύηση και δέσμευσε εξ αρχής όλο τον προυπολογισμό του έργου. Μιλάμε για επιχειρηματίες εκατομμυριούχους. Τα 200εκ μπορούν στην αγορά να τους αποφέρουν άλλα ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:32
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι να βάλει δύο λέξεις σε μια πρόταση ο ΑΣ χωρίς να έχει προπονηθεί 50 μέρες πρώτα, η διαφορά "εγγυητικής" και "εγγυήσεων" είναι όση και η απόσταση "μάνα του συλλόγου" με "ανήθικη κλικα που μας τρυπάει χωρίς να εξηγει και αφήνει επίτηδες τον κόσμο να διχαζεται"
από Sera4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική

Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε

Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy

Εσύ τώρα νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι τα ξεχωρίζουν.

Αυτό το εγγυήσεις (πέραν του ηθικού κομματιού το οποίω προσπαθώ σκληρά να μην αναλύσω), είναι ό,τι ...