Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
@Equalizer κρατάω ότι κατά την άποψη σου, o Σαββίδης δεν έκανε το γήπεδο έως το 2026, όπως είχε υποσχεθεί, επειδή δεν μπορούσε ή δεν μπορεί και όχι επειδή δεν θέλει ή δεν ήθελε.
Εγώ αυτό κατάλαβα ότι λες.
Πάντως ποτέ ο Σαββιδης δεν είπε ότι δεν το έκανε το γήπεδο μέχρι τώρα, επειδή δεν μπορούσε ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλημέρα σε όλους, με κάποιες πληροφορίες σχετικά με τς τελευταία γεγονότα.
1. Οι σύνδεσμοι ανατολικών και δυτικών συνοικιών ξανά βρέθηκαν ,και δώσανε υπόσχεση να προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό του ΠΑΟΚ. Εκτός αυτής της συνέλευσης ήτανε η ένδοξη Θύρα 4 που δεν παραβρέθηκε.
2. Οι πρώτοι είναι να ...
1. Οι σύνδεσμοι ανατολικών και δυτικών συνοικιών ξανά βρέθηκαν ,και δώσανε υπόσχεση να προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό του ΠΑΟΚ. Εκτός αυτής της συνέλευσης ήτανε η ένδοξη Θύρα 4 που δεν παραβρέθηκε.
2. Οι πρώτοι είναι να ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταπληκτική ανακοίνωση. Ειδικά η αναφορά στην υποχρέωση αμφότερων των συγκρουομένων - δε χρειάζεται να πασχίζουμε να τετραγωνίζουμε τον κύκλο - πλευρών για αναλυτική παρουσίαση των πλάνων τους για τη νέα Τούμπα. Μπααχαχαχα.
Οι άλλοι βγήκαν προ ενός μήνα και μας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε διθυραμβική ...
Οι άλλοι βγήκαν προ ενός μήνα και μας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε διθυραμβική ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθώς είναι εμφανές τώρα οτι την "ενημέρωση" για το οτι δεν χρωστάει η ΠΑΕ στον ΑΣ την έδωσε η ΠΑΕ παντού (ξαναλέω αν και εφόσον είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνονται και οχι παραπλανητικά ή ψευδή) τότε είναι ένα ακόμα λιθαράκι στην όλη υπόθεση και δείχνει οτι γενικά ΚΑΘΕ ΤΙ που ακούγεται αυτό τον ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ivan Drago έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:17 Τώρα περιμένεις σοβαρά να απαντήσουν;
13 χρονια τώρα το μόνο που ξέρουν να κάνουν ειναι να προσκυνούν και να δοξολογούν τον Ιβαν. Εχουν εκφράσει ποτέ γνώμη για να το κάνουν τωρα;
Όχι φίλε, μόνο εσύ κάνεις πρωτότυπες σκέψεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι φυτά και πρόβατα.
Χασμουρητό.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
Και όχι μόνο από το "τι" αλλά και το "πώς" του λόγου.
Έχουν αλλάξει άραγε τα πρόσωπα κι οι καταστάσεις εκεί μέσα; Ποιος ξέρει;
Στρουθοκάμηλος λίγο η κατάσταση... εγώ μια απογοήτευση την έχω ( για τη Θ4 ).
Υγ. Ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρός ήτανε να δούμε και μια επίσημη τοποθέτηση από το γραφείου τύπου του κ. Μυστακίδη. Τώρα αισθανόμαστε λίγο σοφότεροι.
υγ Ρε παλικαράκια πώς καταντήσατε έτσι ρεζίληδες; Ούτε το όνομα Μετρόκωλις δεν τολμήσατε να ξεστομίσετε σε 100 γραμμές κείμενο, ο Παπαηλίθιος σας μάρανε.
υγ2 Μεγάλη θλίψη για ...
υγ Ρε παλικαράκια πώς καταντήσατε έτσι ρεζίληδες; Ούτε το όνομα Μετρόκωλις δεν τολμήσατε να ξεστομίσετε σε 100 γραμμές κείμενο, ο Παπαηλίθιος σας μάρανε.
υγ2 Μεγάλη θλίψη για ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ελα λιγο γιατι πολυ μπακαλικι εχει πεσει με τις εξυπναδες για τις πωλησεις και που πηγαν τα λεφτα και εξαφανιστηκαν και εξατμιστηκαν και λοιπες πιπες ανθρωπων που ειτε βαριουνται ειτε ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοησουν 2 νουμερα (εκτος κι αν εχουν ...αλλους λογους).
https://iili.io/Fj0OC7V.jpg
Ενταξει ...
https://iili.io/Fj0OC7V.jpg
Ενταξει ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτην την καραμελα οτι ο Σαββιδης ωφελειται επιχειρηματικα επειδη εχει τον ΠΑΟΚ, πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε τι συμβαινει γιατι δεν γινεται να αιωρειται σαν δεδομενο ετσι απλα.
Αν καποιος πιστευει οτι συμβαινει αυτο, ας αναφερει εστω ΜΙΑ περιπτωση οπου υπαρχουν εστω ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ (οχι ...
Αν καποιος πιστευει οτι συμβαινει αυτο, ας αναφερει εστω ΜΙΑ περιπτωση οπου υπαρχουν εστω ΥΠΟΝΝΟΙΕΣ (οχι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα βήμα ακόμα, κρίσιμο.
Ευχάριστη εξέλιξη.
Να ξεκουραστούν και κάποιες πένες που ανησυχούσαν ιδιαιτέρως και ήταν λαλίστατες..
Ευχάριστη εξέλιξη.
Να ξεκουραστούν και κάποιες πένες που ανησυχούσαν ιδιαιτέρως και ήταν λαλίστατες..
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;
Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη
Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάρτηση που ταυτίζει Ιβάν με τον υπόλοιπο βόθρο είναι απλά κατάπτυστη και με προσβάλει σαν Παοκτσή!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ βγαίνει ότι δεν πουλάμε και πάλι κράζουμε αληθεια??Χωρίς να ξέρουμε καν τι έχει γίνει εντωμεταξυ...
Εγώ να βγω και να πω τώρα καλό μπούκωμα στους υπερασπιστές του κάθε τυχοδιώκτη Τελη...???
Εγώ να βγω και να πω τώρα καλό μπούκωμα στους υπερασπιστές του κάθε τυχοδιώκτη Τελη...???