Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Κάπου εδώ θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα ότι κάποια στιγμή που αγανάκτησα να ακούω τις περιγραφές από τα γνωστά πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης και εκπομπές από παρόμοια αθλητικά ραδιόφωνα είπα να γνωρίσω τα μέσα της Θεσσαλονίκης!
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
Εκμεταλλευόμενος τις 4g /5g ταχύτητες και φυσικά τις ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Για να κανουμε μια σουμα για τα χθεσινα.
Οι Γερμανοι μας λεγανε οτι ο Ντελιας πιεζει να φυγει αμεσα και οτι ο Σαββιδης δεν θελει με τιποτα να τον πουλησει, αλλα δεν μπορει να κανει πλεον αλλιως. Ξαναλεω οτι αυτα μας τα γραψαν οι Γερμανοι. Οι δικοι μας δειλα δειλα βγαζαν ανυπογραφα "αποκλειστικα ...
Οι Γερμανοι μας λεγανε οτι ο Ντελιας πιεζει να φυγει αμεσα και οτι ο Σαββιδης δεν θελει με τιποτα να τον πουλησει, αλλα δεν μπορει να κανει πλεον αλλιως. Ξαναλεω οτι αυτα μας τα γραψαν οι Γερμανοι. Οι δικοι μας δειλα δειλα βγαζαν ανυπογραφα "αποκλειστικα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι με προβληματίζει στην όλη φάση? Ούτε ένα έλληνας δημοσιογράφος δεν το πήρε πάνω του να το δώσει σαν δική του πληροφορία. Όλοι βγάζανε τα άρθρα των γερμανών....Δηλαδή είναι 10 δημοσιογράφοι Ολλανδία και άλλοι τόσοι Θεσσαλονίκη....Ένας....Ένας δεν είχε πληροφορία? Οι Γερμανοί ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας
Υπάλληλος είναι.
Όχι;
Υπάλληλος είναι.
Όχι;