Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές

Return

από prist64
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:51
ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:45 Αυτός είναι τελικά ο MD;
O MD του παπα ειναι ο Dany Mota. Το ειπε χθες.
δε μ΄αφηνετε ν΄αγιασω

αλλος ο M D και αλλος ο D M
από navigator11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...
από DamoN
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

https://www.brustring-forum.de/forum/index.php?thread/1851-giannis-konstantelias/&pageNo=1

WTF, 65 σελιδες για τον Ντελια μονο. Αυτοι ειναι χειροτεροι τλκ

Μετα πο μεταφραση στο chat gpt εχουμε γινει διεθνως ρεζιλι..Μας πηρανε χαμπαρι...
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι λενε για Σαββιδη...κριμα ...
από wickerman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω για ποιο λόγο ένιωσες την ανάγκη σε forum του ΠΑΟΚ να υπερασπιστείς την Stuttgart ούτε και τη Γερμανική νοοτροπία. Αν σου πούλαγαν εσένα στον γαύρο τον Prijo την χρονιά που έκανε 27 γκολ κι 7 ασίστ ανεξαρτήτως από τον αν θα επενδύονταν σε νεανικές ταλεντάρες θα ήσουν ευχαριστημένος; Τι να ...
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Με το που έγινε γνωστή η είδηση για πώληση Ντέλια και πριν το πάρουμε πίσω κυκλοφόρησαν ειδήσεις για κλεισμένο χαφ που μπαίνει αεροπλάνο (Κραλ), Σαρμιέντο ως αντι Κωνσταντέλια με μετατόπιση Ιβάνουσετς στο δέκα και Μοσταφά Μοχάμεντ σε προχωρημένες συζητήσεις.
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε ...
από icue
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι το ξερουν οτι τα λεφτα που γλυτωνεις απο κατι, στα δινουν μετα το βραδυ στο χερι.
από DamoN
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Ο ατζέντης δεν ξέρει αν του έχει προταθεί;

Ο Ατζέντης του Κ όλο το γραφείο βρίζει τον Σαββίδη και λέει ότι ο τύπος είναι τρελός γιατί υποτίθεται ότι αυτός τους είχε δώσει το οκ για να φύγει ο Ντελιας για Γερμανία όταν η πρόταση που θα ερχόταν θα ήταν στα 20+ εκατομμύρια.....Ενα σύνολο ...
από DamoN
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω από την ντροπή μου πως θα κατέβω σκ Χαλκιδική για μπάνιο .
από sourmenetes
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς κάνουμε την τρίχα τριχιά;;;;
Ευτυχώς παράγουν οι ακαδημίες αλλιώς η τριχιά θα ηταν στο λαιμό μας......

Κάποιος επένδυσε για να φτιαχτούν.

Αυτό δε σημαίνει ότι έτσι θα πρέπει να χειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις!!

Στις ακαδημιες θα πρέπει να επενδύει η ομάδα και στη συνέχεια στους ...
από DamoN
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαμπρακος λεει οτι τιποτα δεν ειναι τελειωμενο συμφωνα με τις πληροφοριες του,οτι η ΠΑΕ ειχε ετοιμη δηλωσει που ευχαριστει ο Ντελιας την ομαδα που τον αφηνει να παει εξωτερικο,οτι η Στουργκαρδη μπορει να το παει σε ΦΙΦΑ γιατι ειχε ολα τα εγγραφα που δειχνουν συμφωνια και οτι ο σχεδιασμος ητανε ...
από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Η δημιουργία τόσων νικνειμ με ξεκάθαρο στόχο την κόντρα και τον οχετό, σε συνδυασμό με τα... Ρεπορτάζ περί άμεσης καταστροφής και τις προανακοινωμενες συνεντευξεις ενισχύουν την εντύπωση μου ότι μιλαμε για οργανωμένη προσπαθεια

Ένα κάρο πράγματα να συζητήσουμε, όλα αυτά όμως δεν είναι τυχαία ...
από FreeWatcher
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό πάντως που ο λαός του ΠΑΟΚ είναι καλός και ευγνώμων στον Ιβάν όταν τον στηρίζει παρόλο που τα τελευταία 5 χρόνια έχει επενδύσει ελάχιστα, για διάφορους λόγους,στο αγωνιστικό, προπονητικό και γηπεδικο αλλά αχάριστος όταν του ασκεί κριτική και αμοιβάδα γιατί ακούει τους Σαμπρακους να το δείτε ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 02:14
Jump to forum
Jump to topic

Θαύμα το προπέρσινο...

Με συγχωρείς πολύ, δεν αμφισβητώ τίποτα, αλλά αυτό το ακούω να το λένε τα σκουλήκια. Μη λέτε πράγματα για τις εντυπώσεις και μόνο , για υποστηρίξετε μια θέση, προσβάλλοντας μια ιστορική επιτυχία, μοναδική που κερδίθηκε μες στο γήπεδο, κόντρα σε θεούς και δαίμονες ...
από Ιάσονας
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Θα την λάβεις και εσύ την αχαριστία σου αφού αντί να ασχοληθείς με τα άλογα διάλεξες τους ανθρώπους.