Συγχαρητήρια στην ομάδα!
Στάθηκε στο ύψος της με τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν.
Μέχρι να μπει ο Μιχαηλίδης στον αγώνα βλέπαμε την άμυνα να γυρνάει την μπάλα στον Τσιφ και αυτός να κάνει γεμίσματα.
Μέχρι να μπει ο Χατσίδης βλέπαμε τον Καμαρά να παραπατάει και τον Ζαφείρη να μην μπορεί να ...
Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία
Μέχρι το 1ο γκολ έχει δώσει άλλες 3-5 φορές την μπάλα ο ταιφτσης στον Λοβρεν και δεν μπορεί να διώξει σωστά
Δεν το βλέπει ότι δεν μπορεί με το αριστερό;
Είναι εντολή ότι μόνο έτσι θα πάμε ή απλά δεν το καταβαίνει;;
Το θεωρώ εντελώς χαζό!!
Ας χαλάσουμε το ...
Μέχρι το 1ο γκολ έχει δώσει άλλες 3-5 φορές την μπάλα ο ταιφτσης στον Λοβρεν και δεν μπορεί να διώξει σωστά
Δεν το βλέπει ότι δεν μπορεί με το αριστερό;
Είναι εντολή ότι μόνο έτσι θα πάμε ή απλά δεν το καταβαίνει;;
Το θεωρώ εντελώς χαζό!!
Ας χαλάσουμε το ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Η ουσία είναι πως κανείς δεν νοιώθει πως με τον οσφπ στην Τούμπα θα τον βάλουμε από κάτω και δεν θα γλιτώσει.
8/10 νοιώθουμε το Χ2 πιο λογικό.
Οπότε βαδίζουμε για 3η θέση και ελπίζω όχι 4η
Μπορεί να αλλάξει κάτι σε λίγες μέρες;
Όχι δε μπορεί.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει τις εντασεις των πλέι ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ και πάλι σωστός Γιατρέ μου..
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
Το ζήτησα από τον doom προχθές.
Προφανώς θα περιμένει κι αυτός να τελεσιδικησει το πράγμα για να μας πει τι και πως.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε marsantos το σημαντικότερο στη αθλητική ζωή είναι ο ρεαλισμός .
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας να ονειρευόμαστε να έχουμε φιλοδοξίες να σκεφτόμαστε τον ουρανό ως ταβάνι όμως υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι το αντίβαρο ισορροπίας.
Η ομάδα μας για μένα ...
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας να ονειρευόμαστε να έχουμε φιλοδοξίες να σκεφτόμαστε τον ουρανό ως ταβάνι όμως υπάρχει και η πραγματικότητα που είναι το αντίβαρο ισορροπίας.
Η ομάδα μας για μένα ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείτε και το 1-1 ....που σηκώνουν χέρια διαμαρτυρίας για πέναλτι κατά του βάζελου και οι παίκτες του βάζελου μένουν άγαλμα αντί να συνεχίσουν την άμυνα και ο άλλος το καρφώνει ανενόχλητος.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...
Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...
Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...
Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν βλέπω ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι συγκρίσεις είναι άτοπες και αδόκιμες.
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοι είναι τρισάθλιοι, πρέπει να συμβιβαστούμε εμείς με το κάτι παραπάνω από το τρισάθλιο;
Τις χρονιές που πήραμε πρωτάθλημα το πήραμε γιατί ήμασταν εμείς αυτοί που έπρεπε και αποδίδαμε εξαιρετικά εντός γηπέδου, ασχέτως ...
- Τρί 30 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαφέστατα και μπορεί να υπάρξει (καλό) μέλλον μετά τον Λουτσέσκου. Μάλλον όμως δεν θα φτάσει από μόνη της η αλλαγή του προπονητή για να δημιουργηθεί ένας διαφορετικός και καλύτερος ΠΑΟΚ.
Η ανασφάλεια όλων, ακόμα και αυτών (και ας μην το παραδέχονται) που θέλουν σαν τρελοί να φύγει ο προπονητής ...
Η ανασφάλεια όλων, ακόμα και αυτών (και ας μην το παραδέχονται) που θέλουν σαν τρελοί να φύγει ο προπονητής ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε ρε Marsantos δηλαδή
Που σε διαβάζω και εσένα και τον van Roy με προσοχή
Πας από κλαρίνο σε κλαρίνο, σε έχουν τρυπήσει από 150 μεριές
Και το μλκστρι μου ποστάρει ηλιοβασιλέματα . Να πηδάμε απ τα μπαλκόνια είμαστε 5 μήνες τώρα, πλάκα μας κάνετε?
Τι σχέση έχει αυτή με τον ΠΑΟΚ και ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε ρε Marsantos δηλαδή
Που σε διαβάζω και εσένα και τον van Roy με προσοχή
Πας από κλαρίνο σε κλαρίνο, σε έχουν τρυπήσει από 150 μεριές
Και το μλκστρι μου ποστάρει ηλιοβασιλέματα . Να πηδάμε απ τα μπαλκόνια είμαστε 5 μήνες τώρα, πλάκα μας κάνετε?
Τι σχέση έχει αυτή με τον ΠΑΟΚ και ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ από τους 30 πιτσιρικάδες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν ο Λουτσέσκου προπονητής και τελικά δεν έπαιξαν - καθιερώθηκαν, με το ζόρι θα βρούμε έναν, άντε δυο που συνέχισαν την καριέρα τους και αναδείχθηκαν αλλού.
Είδαμε τις πορείες των Τσαούση, Τσιγγάρα, Λύρατζη κλπ μετά τον ΠΑΟΚ. Δεν ...
Είδαμε τις πορείες των Τσαούση, Τσιγγάρα, Λύρατζη κλπ μετά τον ΠΑΟΚ. Δεν ...