Η αναζήτηση βρήκε 549 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Τρί 21 Απρ 2026, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

@marsantos σε συνέχεια της ανάλυσης, περναω στο κομμάτι των τραυματισμών. Ευελπιστώ ο @Γερασίμου να μπορεί να βοηθήσει όσο μπορεί.

Σύμφωνα και με τα λεπτά συμμετοχής όλου του ρόστερ έχουμε τα εξής δεδομένα:
1. Risk profile moderate to high
Why? Age + role overlap

2. Key player dependent
Why ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Απρ 2026, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Καλησπέρα ΠΑΟΚάρα φίλε. Έκανα στις βιβλιογραφικές παραπομπές του geobila και ελπίζω να καλύπτω σε κάποιο βαθμό.
Βέβαια αυτό είναι topic τελικού κυπέλλου και εμείς, τελείως off, το γυρίσαμε στην τραυματιολογία.
από Γερασίμου
Τρί 21 Απρ 2026, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Το πρωτάθλημα χάθηκε και να είμαστε ρεαλιστές. Ενδιαφέρει και με το παραπάνω η κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν είμαστε η Ρεάλ που δεν χωράνε τα τρόπαια στα γραφεία. Δεν μας περισσεύουν οι τίτλοι. Να αφήσουν οι παίκτες το σώμα τους στο Πανθεσσαλικό και να πάρουν το κύπελλο.
από Γερασίμου
Τετ 22 Απρ 2026, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Η Μπιλμπάο είναι ομάδα με πολύ υψηλό μ.ο πόντων στην διοργάνωση και αρκετές φορές παίζει το run and gun. Συνεπώς χρειάζεται να έχουμε μεγάλη προσήλωση στην άμυνα σε "ποδοσφαιρικό mood" και να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα σουτ χωρίς πίεση.
από Γερασίμου
Τετ 22 Απρ 2026, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 12:08
Αυτόν τον ψηλό στο αριστερό άκρο της φωτογραφίας με το νούμερο 13, γιατί πρέπει ντε και καλά μέρα μεγάλου τελικού να τον βλέπουμε;
από Γερασίμου
Τετ 22 Απρ 2026, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Σημαντική η νίκη που μας δίνει ένα πολύ ισχνό προβάδισμα, γιατί στο Μπιλμπάο το γήπεδο κατηφορίζει και το καλάθι των αντιπάλων τους είναι σαν βαρέλι.
Τρομερός Μπέβερλι και σημαντική βοήθεια από Ταϊρί, που ήταν όμως άστοχος στα τρίποντα. Παλίκαρε, βάλε 9 στα 10 στην Ισπανία και κάντους κηδεία. Έδωσε ...
από Γερασίμου
Πέμ 23 Απρ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Στην επιβίβαση των παικτών στο πούλμαν της ομάδας στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς κατά την αναχώρηση για τον Βόλο, είδα ότι στο αριστερό τους γόνατο ο Μιχαηλίδης και ο Χατσίδης, είχαν περίδεση με ελαστικό επίδεσμο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι για προληπτικούς και μόνο λόγους.
από Γερασίμου
Παρ 24 Απρ 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Στην επιβίβαση των παικτών στο πούλμαν της ομάδας στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς κατά την αναχώρηση για τον Βόλο, είδα ότι στο αριστερό τους γόνατο ο Μιχαηλίδης και ο Χατσίδης, είχαν περίδεση με ελαστικό επίδεσμο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι για προληπτικούς και μόνο λόγους.

Γιατρέ καλησπέρα ...
από Γερασίμου
Παρ 24 Απρ 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Οι του ΟΦΗ παίκτες, παράγοντες και οπαδοί, θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου αύριο το βράδυ. Από ανταποκρίσεις στο νησί προκύπτει ότι γυαλίζει το μάτι των παικτών τους και θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Το ίδιο και εδώ συνάδελφος-Καθηγητής της Ιατρικής, ο οποίος μάλιστα ...
από Γερασίμου
Σάβ 25 Απρ 2026, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

Έχω ένα σφίξιμο, μια αμφιβολία. Σε καλό να μου βγει.
από Γερασίμου
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Χαλαρωσαμε πάλι μετά το γκολ και το πληρώσαμε και ευτυχώς δεν δεχθήκαμε δεύτερο.
Πρόβλημα ή αριστερή μας πλευρά από όπου Σεγκέλια και Φούντας κάνουν πάρτι.
από Γερασίμου
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στον ΟΦΗ. Μετά το 20΄έδειχνε να το θέλει πιο πολύ το κύπελλο και το πήρε έστω και με τις καθυστερήσεις.
Περισσότερα αύριο. Αυτομπανάρομαι γιατί αν γράψω αυτά που έχω τώρα στο μυαλό μου, άσε... Με βαλεριάνα και Xanax θα κοιμηθώ σήμερα και αυτό ακόμα παίζει.
από Γερασίμου
Κυρ 26 Απρ 2026, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πρόεδρε, η ανοχή και η στήριξη έχουν όρια και τελείωσαν χθες το βράδυ. Όταν κάποιος βάζει χαμηλά τον πήχυ στους στόχους δεν μπορεί να πάει ψηλά και φυσικά αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο και σε όλο το φάσμα του αθλητισμού.
Ο ΠΑΟΚ διοικείται με την ξεπερασμένη νοοτροπία του συγκεντρωτισμού των σοβιέτ ...