Από το "Football meets data":
Με το… αριστερό μπήκε στα playoffs ο ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Παναθηναϊκού και μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στο Φάληρο είδε την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει.
Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε τη διαδικασία με 57 βαθμούς, στο -3 από την ΑΕΚ, διαφορά ...
Η αναζήτηση βρήκε 549 εγγραφές
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Με το που μπήκε η χρονια και για να είμαι πλέον ακριβής, μετά από 27 μέρες, όλα μαύρα. Το άσπρο μας χάθηκε. Επτά συν ένας νεκροί στην Ρουμανία, εκεί που είναι η πατρίδα του προπονητή μας και εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του, δολοφονία φίλου της ομάδας για την οποία επιχαίρουν οι ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Το "κυπελλάκι"; Δηλαδή θεωρούμε ότι το πήραμε; Ας μην το κομποδένουμε, γιατί αν τσακίσει όπως πάει η ομάδα, η προσγείωση θα είναι χειρότερη και από ανώμαλη.
- Τετ 08 Απρ 2026, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ, 08/04, 21:30, FEC SF - Game 2, ΕΡΤ2
Ξυπνήστε ρε στον πάγκο και στο παρκέ. Ποιος Άλλεν;
- Τετ 08 Απρ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 08 Απρ 2026, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: UCAM Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα
22 και 29 Απριλίου οι δύο τελικοί με τους Βάσκους, πριν ματς-τελικός στην παπαρίνα και ενδιάμεσα στις 25 ο τελικός του κυπέλλου. Να δούμε αν θα αντέξουμε.
Τυρί-παικταρά.
Τυρί-παικταρά.
- Πέμ 09 Απρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ο Τσορμπα- είπε σήμερα ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσουν να πονάνε ο Μεϊτέ στο ισχίο και ο Κέννι στην φτέρνα. Προπονούνται ατομικά και μάλλον θα δοκιμάσουν κάποια μέρα (ποια;), την επόμενη εβδομάδα. Για τους δύο δεξιούς ακραίους επιθετικούς Ζίφκοβιτς και Ντεσπότωφ, είπε την λέξη "χλωμό" σε ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
R.I.P. Στέφανε. Συλλυπητήρια στους οικείους του.
Χάρε, άσε επιτέλους ήσυχο τον ΠΑΟΚ, να κάνουμε και εμείς Ανάσταση.
Χάρε, άσε επιτέλους ήσυχο τον ΠΑΟΚ, να κάνουμε και εμείς Ανάσταση.
- Δευ 13 Απρ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μεγάλο διπλό η μεγάλη Leeds στο Old Trafford κι ας λένε μερικοί εδώ μέσα κακίες. Με 6 ή 7 βαθμούς στα εναπομείναντα 6 ματς και μάλιστα τα δύο από αυτά με τις ήδη υποβιβασθείσες Wolves και Burnley και όλα θα είναι πρίμα. Να συνεχίσει η ομάδα χωρίς υπεροψία και game by game.
- Τετ 15 Απρ 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ε όχι και να φύγει. Μην τρελαθούμε. Στην απλά καλή του μέρα δεν βλέπει κανέναν αντίπαλο. Αλλά αφού ήξεραν ότι αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στην κατ' ισχίον διάρθρωση (τί είδους πρόβλημα όμως;), η μεν διοίκηση έπρεπε να βρει παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, ο δε Λουτσέσκου θα έπρεπε να τον ...
- Τετ 15 Απρ 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2
Διαφορά 15 πόντων εξανεμίστηκε σε χρόνο dt. Με τέτοια νοοτροπία δεν κερδίζω την Μπιλμπάο.
- Τετ 15 Απρ 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παντελής Μπούτσκος
Καλή δουλειά, αλλά θα ήθελα να παίρνει time out όταν αρχίζει να παίρνει σερί ο αντίπαλος.
- Τετ 15 Απρ 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο αχώνευτες ομάδες, πέρασε η για μένα πιο αχώνευτη λόγω των δύο κλοπών στην δεκαετία του '70 και της κλοπής της δεκαετίας το 1983. Γενικά ότι είναι γερμανικό, το απεχθάνομαι.
- Πέμ 16 Απρ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο αχώνευτες ομάδες, πέρασε η για μένα πιο αχώνευτη λόγω των δύο κλοπών στην δεκαετία του '70 και της κλοπής της δεκαετίας το 1983. Γενικά ότι είναι γερμανικό, το απεχθάνομαι.
Τι έκλεψε η Μπάγερν το 1983;
Από εμάς την Προκριση...
Έπαιζες κιόλας νομίζω.
Όχι, δεν έπαιξε. :lol: Ο ...
- Πέμ 16 Απρ 2026, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το να καπνίσεις στο κλειστό γήπεδο είναι πολύ διαφορετικό απτο να πιεις μπύρα ή να φωνάξεις ή να κάνεις ατμόσφαιρα τέλος πάντων, καμία σχέση το γράφω επειδή γράφτηκαν όλα μαζί. Επίσης όταν με μικρά παιδιά δίπλα βγάζεις το κατοσταρι μαλμπορο να καπνίσεις, γαμας και τα παιδάκια, και τους γονείς και ...