Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Για το χθεσινό σήριαλ και επικοινωνιακό φιάσκο, δεν πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση η ΠΑΕ στην οποία θα εξηγεί το τί έγινε; Δεν δικαιούται μια εξήγηση ο κόσμος του ΠΑΟΚ;
από Γερασίμου
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δεν θα κάνω τον λογιστή και δεν είμαι. Αλλά grosso moto, 5 πωλήσεις έγιναν από πέρσι τον Αύγουστο μέχρι τώρα (Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Τζίμας, Κοτάρσκι και Τισουντάλι), εισπράχθηκε bonus από τον Αουγκούστο, λύθηκαν-έληξαν αρκετά συμβόλαια που βάρυναν και πολύ τον προϋπολογισμό, χρήμα από Ευρώπη και τώρα ...
από Γερασίμου
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Μάλλον επειδή έρχεται στον ΠΑΟΚ (αν έλθει).
από Γερασίμου
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

14 εκατομμύρια ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης τον οποίο έχει για πρωινό ο 37 ετών Τάισον και ήθελα να δώσουν για 18+3 πιθανά τον κορυφαίο και με διαφορά Έλληνα ποδοσφαιριστή; Λυπάμαι, αλλά η ΠΑΕ από την κορυφή μέχρι τα νύχια και πλην εξαιρέσεων, μας δίνει την εντύπωση ότι είναι γεμάτη από τελείως ...
από Γερασίμου
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Οι δύο πλάγιοι μπακ ήλθαν ελεύθεροι και ο Ιβανούσετς ήλθε δανεικός. Η "επιβάρυνση" που υπάρχει στον προϋπολογισμό είναι τα συμβόλαιά τους, αλλά αυτή μπροστά στα συμβόλαια που έληξαν ή/ και λύθηκαν, μόνο μεγάλη δεν είναι.
Αισιοδοξία λέει στην ΠΑΕ για χαφ-έκπληξη που θα κλείσει. Πόσες φορές το ...
από Γερασίμου
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τί ανακοίνωση ρε Αριστοτέλη Κυριακάτικα στο κατακαλόκαιρο και με 40 βαθμούς; Ούτε μέσα στην θάλασσα δεν δροσιζόμαστε. Άφησέ το για αργότερα με καλύτερες καιρικές συνθήκες.
από Γερασίμου
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Από τα φιλικά μόνο τον αγώνα με τον Άγιαξ είδα και τα γκολ από τα άλλα τρία. Από όσα μπόρεσα να καταλάβω και από τα εδώ γραφόμενα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην μεσοαμυντική λειτουργία και στο να βγάλουμε την μπάλα από τον άξονα όταν μας πιέζουν. Απαραίτητοι συνεπώς και χαφ με ταχύτητα και ικανότητα ...
από Γερασίμου
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Τί είναι αυτά τα 33 που έγιναν 3; Έχασα επεισόδια;
edit: μόλις είδα την συνέντευξη. "Για να εξασφαλιστουν όλα αυτά, η διαδικασία κράτησε 1,5-2 χρόνια και στοίχισε 3 εκατομμύρια ευρώ".
από Γερασίμου
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Τσακμακάς - Κατσαρής- - Πετμεζάς - Καλαφάτης ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:
Ο Βαγέλης Τσακμακάς, απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, ήταν πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος για ένα χρόνο περίπου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ήταν επι κεφαλής ...
από Γερασίμου
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Μόνο πρόκριση επί των Αυστριακών. Σε περίπτωση, ό μη γένοιτο, αποκλεισμού, πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Σπάρτα Πράγας, Μπράγκα και Μάιντς.
Αν είναι δυνατόν, το υπογκρούπ του βάζελου στο Conference είναι πολύ πιο εύκολο από το δικό μας.
από Γερασίμου
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλή και βατή η κλήρωση για Γιουροπά λιγκ πλέι οφ . Μακάρι και την πιο καλή αν στραβώσει για κόνφερενσ. :nairepaok:

Η κλήρωση είναι για όλα ή τίποτα.

Αν περάσουμε τους Αυστριακούς πάμε άνετα για ομίλους Γιουρόπα.
Αν αποκλειστούμε από τους Αυστριακούς θα γίνει δύσκολη η συνέχεια ακόμη ...
από Γερασίμου
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Ευχαριστώ φίλε από Λεμεσό. Ήδη πριν ένα εικοσάλεπτο μου ήρθε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και πήρα δύο εισιτήρια στην Θ2 για μένα και για ένα φίλο μου.
Με νίκη-πρόκριση να φύγουμε από το γήπεδο.
από Γερασίμου
Τρί 05 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ φίλε από Λεμεσό. Ήδη πριν ένα εικοσάλεπτο μου ήρθε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και πήρα δύο εισιτήρια στην Θ2 για μένα και για ένα φίλο μου.
Με νίκη-πρόκριση να φύγουμε από το γήπεδο.

Ευχησου μου καλη τυχη μην μου μεινουν τα εξοδα :|

Σαφώς και ολόψυχα Καλή Τύχη ...
από Γερασίμου
Τρί 05 Αύγ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Marsantos φίλε,
Όπως τα λες είναι. Το όχι 0 παθητικό μας στοίχισε πολύ στην περσινή περίοδο. Για την νέα, οι απαντήσεις στο χορτάρι από μεθαύριο βράδυ.
από Γερασίμου
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του ...