Η αναζήτηση βρήκε 280 εγγραφές

Return

από joshua
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν καταλαβα τι λες. Ο Χατζόπουλος ενδιαφέρεται περισσότερο για το δάνειο του Ιβαν από τη ΚΑΕ; Εγώ ξέρω πως αν ο Μυστακιδης πάρει τη ΚΑΕ τα χρεη της ΚΑΕ γίνονται και δικα του ,όπως είχε πει κάποτε και ο Ιβαν όταν αποκτούσε τη ΠΑΕ και εξοφλούσαι τα χρεη προς το δημόσιο μετά από χρόνια. Έχουμε μπλέξει ...
από astral
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.

Εδώ έχουμε ...
από astral
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Αν και είναι αντικειμενικά δύσκολο, καλό είναι να μην μας παρασύρουν οι διάφοροι τοξικοί που κυκλοφορούν εκεί έξω που (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) πηγαίνουν από θρίαμβο σε καταστροφή και από αποθέωση σε κατάρες και απαξίωση μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για την ομάδα και ...
από psykoman
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα ...
από Maurice_Escargot
Τετ 03 Δεκ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Eδω απλα ακουμε, ευλαβικα.

από Sardan
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:24
Jump to forum
Jump to topic

Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ και στο αρμόδιο τμήμα για την ευαισθησία επί του θέματος. Μπράβο και στο PAOKMANIA για την κεντρική θέση του σχετικού άρθρου.

Επί του θέματος καλό είναι τα άτομα με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες να μην τους θυμόμαστε μια φορά το χρόνο και να κάνουμε ότι μπορούμε να ...
από BlackMagicPAOK
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Νίκο, θα βγάλετε μια ανακοίνωση;
Όσοι ακούσαμε την Ερτσπορτς φριξαμε!
Ακομη και το γλυστριμα το έλεγε για φάουλ, και μετά το ριπλέι.
Δεν το αντέχουμε άλλο αυτό.
Πρεπει να μαζευτούν.
Πρεπει να μας σέβονται.
από BWmystis
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη εχω μια επαφη μεσω fb με τον Μπουντουρη, του εστειλα μηνυμα για τον εμετικο σπικερ. Ελπιζω να υπαρξει αντιδραση.
από BlackMagicPAOK
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

@wickerman
δεν πάει άλλο..
Δεν είμαστε οι φτωχοί συγγενείς.
Δεν είμαστε εκτός Ελλάδας.
Πρεπει να υπάρξει κάποια αντίδραση.
από Maurice_Escargot
Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Προσωπικα πιστευω πως ο Χατζοπουλος ορθα πραττει μιας και το ονομα του ειναι αυτο που ειναι μπροστα. Εκει δεν μπορω να προσαψω κατι.

Τωρα, επειδη το πραγμα θα παει στις πολυ νομικες λεπτομερειες (τι οριζεται ως χρεος και αποδεικτηριο αυτου ως νομιμο χρεος, οπως και τι ακριβως αναγραφει η αρχικη ...
από Maurice_Escargot
Τετ 04 Μαρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Πασχουμε πολυ στο θεμα επικοινωνιας, απο την εσωστρεφεια εως και τον τροπο επικοινωνιας, που σημερα, απο τον Βεζυρτζη, μονο απαραδεκτος κι εκτος πραγματικοτητας για το 2026 μπορει να χαρακτηριστει. Πραγματικα, ντραπηκα στην αρχη που μιλουσε για "εμεις εξηγησεις και απαντησεις δεν θα δωσουμε σε ...
από Maurice_Escargot
Τρί 10 Μαρ 2026, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Τι παίχτηκε; Έχω χάσει πολλά επεισόδια.
Από τον Κύριο Πανάκα

ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ

Μάθαμε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ από τον Νίκο Βεζυρτζή που είναι ο πρόεδρος της καρδιάς μας,
από τον Βασίλη Οικονομιδη, από τον Θανάση Κατσαρή, από τους Κόπτηδες το Γάκη και ...
από Montrealiotis
Τετ 11 Μαρ 2026, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Μην λέμε ότι να ναι.
Δεν υπάρχουν «νόμιμα» ή «μη νομιμα» χρέη.
Αν ο ιβαν έδωσε χορηγία πριν τέσσερα χρόνια δεν αλλάζει αυτό σε δάνειο τώρα, ούτε μπορεί να τα ζητήσει πίσω.
Νόμιμα δόθηκαν και νόμιμα θα επιστραφούν. Το μόνο στο οποίο υπάρχει ερωτηματικό από την μεριά μου είναι, ότι ίσως δεν υπήρχε ...
από Maurice_Escargot
Δευ 27 Απρ 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει.

Επίσης είπαμε. Έχουν ήδη βγάλει καμία 150 -200 καρεκλακια απο το τρίτο διάζωμα πάνω από τα δημοσιογραφικα.

Είμαι βέβαιος πως έχουν όλες τις μελέτες έτοιμες.
από Odi44
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα double standard δεν έχω.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι για τα σκυλιά.

Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Μπουντούρη και τον Βεζυρτζή και να γράφω για διάβολο και BlackRock, συγχώρεσε με.

Θα ασκήσω κριτική στον Ιβάν, γιατί εδώ και ...