Η αναζήτηση βρήκε 67 εγγραφές
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
2 σχεδόν 80χρονοι,ο ρεντζιας που το 2020 είχε ταχθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα και ο πετμεζας ειναι επιλογες το λιγοτερο ατυχης..
Αντιθέτως ο νικος μπουντουρης ειναι καλη επιλογη
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα προφανώς δεν θα φτιάξει ομάδα ο Βεζυρτζής.
Ο Ρεντζιάς τι μας πειράζει ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Eνας ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ οτι να γράψουμε οτι να πούμε είναι πολύ λίγα.Υποκλινόμαστε.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Σ'έναν ευνομούμενο και υγιή αθλητικό σύλλογο (ΑΣ) ανθρωποι όπως ο Θ. Χατζόπουλος θα ήταν περιζήτητοι και μόλις εμφανίζονταν θα τους δίνονταν όλες οι προυποθεσεις να παραμεινουν σε όποια θέση θέλουν οι ίδιοι ώστε να ωφεληθεί ο σύλλογος.
Ο Θ. Χατζόπουλος αντιπροσωπεύει αυτό που κάθε ΠΑΟΚτσής θα ήθελε ...
Ο Θ. Χατζόπουλος αντιπροσωπεύει αυτό που κάθε ΠΑΟΚτσής θα ήθελε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβα τι λες. Ο Χατζόπουλος ενδιαφέρεται περισσότερο για το δάνειο του Ιβαν από τη ΚΑΕ; Εγώ ξέρω πως αν ο Μυστακιδης πάρει τη ΚΑΕ τα χρεη της ΚΑΕ γίνονται και δικα του ,όπως είχε πει κάποτε και ο Ιβαν όταν αποκτούσε τη ΠΑΕ και εξοφλούσαι τα χρεη προς το δημόσιο μετά από χρόνια. Έχουμε μπλέξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω ότι έχουμε μπλέξει με τοξικότητα και παραπληροφόρηση.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αφορά μόνο όσα συμφώνησαν. Βγαίνουν επίσημα και ενημερώνουν όπως το έκαναν από την αρχή. Αν κάποιος εμπλεκόμενος διαφωνεί θα πρέπει να το πει ο ίδιος και να αναφέρει τι συμφώνησε και σε τι διαφέρει.
Εδώ έχουμε ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και είναι αντικειμενικά δύσκολο, καλό είναι να μην μας παρασύρουν οι διάφοροι τοξικοί που κυκλοφορούν εκεί έξω που (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) πηγαίνουν από θρίαμβο σε καταστροφή και από αποθέωση σε κατάρες και απαξίωση μέσα σε λίγα λεπτά.
Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για την ομάδα και ...
Ο κόσμος θέλει το καλύτερο για την ομάδα και ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
O Hands περυσι στη Βαρεζε ειχε κονστα στους 20 ποντους μο αποκλειεται να μην εχει πολυ καλυτερη προσφορα απο Ιταλια
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ιταλός μας έφτυσε όσο ήμασταν φτωχοί.
Τώρα να πα να...
Τώρα να πα να...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαρχής να πω πως θέλω να ανέβει επίπεδο η ΚΑΕ..
Αλλά μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση ποσο κλείνουμε τα ματια σε όλα και κάνουμε στην άκρη ανθρώπους που προσέφεραν με ένα ναι καλός είναι αλλα ο άλλος θα μας ξεχρεωσει γρήγορα και θα ρίξει εκατομμύρια.
Εγώ προσωπικά ενώ θέλω να μπει ο Μυστακίδης και ...
Αλλά μου κάνει τόσο αρνητική εντύπωση ποσο κλείνουμε τα ματια σε όλα και κάνουμε στην άκρη ανθρώπους που προσέφεραν με ένα ναι καλός είναι αλλα ο άλλος θα μας ξεχρεωσει γρήγορα και θα ρίξει εκατομμύρια.
Εγώ προσωπικά ενώ θέλω να μπει ο Μυστακίδης και ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε ο πορκυ και στο μπάσκετ, τι κατάνυξη είναι τούτη
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς είναι δικό μου wishful thinking...
Ρε για τον Γκος GM δε σχολιασατε τίποτα ;
Ρίχνουμε τις ιδέες έτσι για το χαβαλέ;
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2025-2026
Μπράβο στην Καραφουλίδου.
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Μην τσιμπατε.
Ο Ζάρας είναι!
Ο Ζάρας είναι!