Η αναζήτηση βρήκε 585 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τελικά μάθαμε σήμερα τι σημαίνει ο γρίφος της ΠΑΕ με το "20".
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς κουράζετε το κεφάλι σας τόσο μερικοί.
Η ομάδα και καμία μεταγραφή να μην κάνει στην άμυνα θα είναι πολύ καλύτερη αμυντικά απ' ότι πέρσι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Πρώτον, υπάρχει από την αρχή ο Μειτέ ο οποίος φέρνει μεγάλη ισορροπία στις γραμμές.
Δεύτερον ο Παβλένκα που δίνει μεγαλύτερη ...
Η ομάδα και καμία μεταγραφή να μην κάνει στην άμυνα θα είναι πολύ καλύτερη αμυντικά απ' ότι πέρσι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Πρώτον, υπάρχει από την αρχή ο Μειτέ ο οποίος φέρνει μεγάλη ισορροπία στις γραμμές.
Δεύτερον ο Παβλένκα που δίνει μεγαλύτερη ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζουμε εντελώς αντιποδοσφαιρικες αποψεις: ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ απο πλευρας ΤΕΧΝΙΚΗΣ ειναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω απο ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στην δεκαετία του 80 -90 ΑΝΕΤΑ θα επαιζε στην θεση του π.χ ΤΣΙΑΡΤΑ δηλαδη ενα δεκαρι που απλα ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΛΑ. Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ σαφεστατα και μπορει να ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την βάζω και εδώ γιατί μαζεύεται κόσμος

- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα γενικό πάντως φαινόμενο που επηρεάζει και στην πρόσληψη των μεταγραφών από τον κόσμο είναι ότι βλέπουμε πχ 10 στατιστικά και 3 βίντεο και είμαστε και σίγουροι για τον κάθε παίκτη και δεν εμπιστευόμαστε τους έστω και κατά τα φαινόμενα ειδικούς. Δλδ ξέρουμε καλύτερα από τους σκάουτερ το τι θέλει ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.
Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.
Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.
Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βολιακο είναι ωραίος παίχτης, αν όλα πάνε καλά θα ταιριάξει καλά στο σύστημα Λουτσεσκου, καμία σχέση με Βιετεσκα που δεν έστριβε με τίποτα και ήταν πιο αργός από εμπορική αμαξοστοιχια.
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Πάφος μπήκε ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ με Πηλέα αριστερό Μπακ από τον Πανσερραϊκό .
Είναι πάρα πολλά που παίζουν ρόλο σε μια ομάδα αγωνίστηκα και εξωαγωνιστικά
Είναι πάρα πολλά που παίζουν ρόλο σε μια ομάδα αγωνίστηκα και εξωαγωνιστικά
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βασικότερο φέτος είναι η ποδοσφαιρική λογική που φαίνεται επιτέλους να επικρατεί.
Ο Ιταλός και ο Πουέρτα μοιάζουν κανονικοί παίκτες, σε καλές ηλικίες, με κίνητρο.
Όχι Μπακαγιόκο, όχι Γκόμεζ, όχι Μαρκος Αντόνιο με τραυματισμό.
Μακάρι να γίνει κάτι και με φορ.
Ο Ιταλός και ο Πουέρτα μοιάζουν κανονικοί παίκτες, σε καλές ηλικίες, με κίνητρο.
Όχι Μπακαγιόκο, όχι Γκόμεζ, όχι Μαρκος Αντόνιο με τραυματισμό.
Μακάρι να γίνει κάτι και με φορ.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυγουστιάτικος , δροσερός Πορκυ.
Μου έλειψε.
Μου έλειψε.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά από τα ελάχιστα βέβαια δείγματα γραφής θα έλεγα πως προτιμώ τον Κένι. Ο Όττο είχε καλύτερο βιογραφικό ναι, η εικόνα του ήταν ίσως πιο ποιοτική έχοντας και μεγαλύτερο δειγμα γραφής φυσικά , αλλά μέσα στο παιχνίδι , σχεδόν σε κάθε παιχνίδι , ειχε τουλάχιστον μία στιγμή που έχανε τη ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πουλάμε τον Αποστόλη σε άλλο φόρουμ; ΣΟΚastral έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:00 Πώληση Ντεσπο, Καμαρά ή Αποστόλη βλέπω.
Πείτε τουλάχιστον αν αφορά πώληση να πάμε για ύπνο
Ποιος μοντ υπέγραψε την μεταγραφή του