Η αναζήτηση βρήκε 343 εγγραφές

Return

από nikos_algio
Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Τι έγινε ρε παιδια; Κλείσαμε τον Καπολοτζη; Τι θέση παίζει; 😂
από paokspren
Τετ 16 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Απο την αρχή είμαι αρκετά θετικός για Σεντίρα (έτσι προφέρεται, ούτε Τσεντίρα ούτε Κεντίρα) γιατί έχει τύχει να τον δω να παίζει, αλλά και γιατί τον θέλουν ο Λουτσέσκου και το σκάουτινγ τιμ - που βγάζει νόημα με βάση τα χαρακτηριστικά του. Τον θεωρώ πολύ πιο ψαγμένη και έξυπνη κίνηση για τον τρόπο ...
από sourmenetes
Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι η τελευταία σύσταση που γίνεται!!

Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.

Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.

100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..

Ήμαρτον ...
από Jean Valjean
Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Σχετικά με τον Κεντιρα.
Έχω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στο Ιταλικό ποδοσφαιρο. Ένας παικτης λοιπόν που έχει εκπαιδευτεί εκεί είναι παντοτε παικτης που θα τον κοιτάξω με προσοχη.
Δεν έχω δει ούτε ένα στιγμιότυπο από παιχνιδι του παικτη, όμως διαβάζοντας τον paokspren kai ton Unpsofable78 έχω ...
από χξς'
Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?

Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
από analog
Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά πολύ μιζέρια και γκρίνια ενώ τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν για το αντίθετο...ναι το ξέρω ότι η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία με ένα φορ και ότι είμαστε συνήθως δυσκοιλιοι στις μεταγραφές αλλά stay positive!

Τα παιδιά με πληροφορίες μας είπαν ότι θα γίνει δυνατή κίνηση για φορ.

Ο Σαββίδης ...
από nunies4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
από Alastor
Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

tonipap801 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:55
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:08 Κλείνει Βραζιλιάνος φορ που ακούστηκε τούτη τη μεταγραφική περίοδο..!!
κλείνει γενικά ή κλείνει σε εμας ???

Κλεινει το ταβερνακι που ειχε στο Σαο Παολο, δυστυχως δεν εβγαινε οικονομικα
από dimpaok4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

μπακαμπου στο καπολοτζι παιρνει 1,2 και στο σαλαρυσπορτ 830 χιλιαδες ,μας κανει?
από nunies4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω βλεπω μια χρυση ευκαιρια εξαιτιας αυτων των παιδιων (Μυθου-Μπαλντε-Χατσιδη-Μπαταουλα) η ομαδα να ανεβει επιπεδο σπρωχνοντας χρημα σε 2-3 μονο θεσεις.
Τα παιδια αυτα "εξασφαλιζουν" επιπλεον μπατζετ στην ομαδα να κανει υπερβαση στις 3 θεσεις που ψαχνει την ενισχυση.
Εναν Πινεδα μπορειτε να βρειτε ...
από tad
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Τώρα που βλέπουν όλοι πόσο καλοί είναι οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει τα κλασικά σχόλια, ότι είναι μικροί και ότι έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους κλπ κλπ ... τα οποία βέβαια είναι εκτός τόπου και χρόνου σύμφωνα με τους νόμους του σύγχρονου ποδοσφαίρου και της αγοράς ...

απόδειξη ...
από Jean Valjean
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να καλυφθεί η θέση του πρώτου φορ.
Ο λόγος είναι πως ο Τσάλοφ δεν δείχνει να βελτιώθηκε τόσο ώστε να είναι ο αδιαμφισβήτητος πρώτος.
Στο χαφ αντιθέτως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν την θέση και είναι δοκιμασμένοι με επιτυχία σε αυτό.
Φυσικά ...
από Magpies4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Ποιοί πιτσιρικάδες θα βοηθήσουν ρε παιδιά; Ούτε ένας δεν πιστεύω να μείνει στην μεγάλη ομάδα, ειδικά όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Λουτσέσκου δουλεύει με 24 άτομα (πάνω κάτω). Αν βάλετε κάτω τα νούμερα σύν τις επικείμενες μεταγραφές, θα δείτε οτι για τους μικρούς δέν υπάρχει ...
από nunies4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι η λογικη που ο καθενας εχει σχηματισει στο κεφαλι του. Απλη ειναι η απαντηση
Ο καθενας εχει μια διαφορετικη ερμηνεια για το μεταγραφικο σχεδιασμο. Απλα αλλοι ειναι στην αισιοδξη πλευρα αλλοι ειναι στην απαισιοδοξη.
από black death
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Στο gazzetta, ανέβηκε ένα άρθρο με τίτλο: Η εμφάνιση του γαύρου για τους εκτός έδρας αγώνες.

Κράξιμο από κάτω οι γαύροι. Επιχειρήματα. Γιατί είναι έτσι οι ρίγες. Ντροπή. Και τέτοια.

Όλοι τα ξέρουν όλα.

Πάνω που είχα πέσει σε κατάθλιψη διαπίστωσα ότι αλλού έχει και χειρότερα.

Καταλαβαινω τι ...