Η αναζήτηση βρήκε 247 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Οτι πρεπει ειναι για 5ος, εκτος αν ξερουμε οτι καποιος μικρος θα παιξει περισσοτερο. Το θεμα ειναι αν θελει να ρθει να παιξει 10 ματς.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 02:39
- Jump to forum
- Jump to topic
10 να τ'αφησω;Refused1337 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 02:08 8 μεσοεπιθετικούς θέλει μια κανονική ομάδα με τις δικές μας υποχρεώσεις
Μαστορα ούτε η τσελσι δεν έχει 8 ενεργους μεσοεπιθετικους.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφυγε η μεϊτιαδα, έμεινε η κωνσταντελιαδα.
Ρε σεις ελεος, πηγαιντε στο θρεντ του παιχτη. Μπαινουμε να διαβασουμε καναν παπα ή "εκλεισε ο ταδε" απ'το πουθενα και πεφτουμε πανω σε 5 σελιδες οφ τοπικ.
Ρε σεις ελεος, πηγαιντε στο θρεντ του παιχτη. Μπαινουμε να διαβασουμε καναν παπα ή "εκλεισε ο ταδε" απ'το πουθενα και πεφτουμε πανω σε 5 σελιδες οφ τοπικ.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μητογλου γιατι τον συζητατε ακριβως; Θα πάμε να δωσουμε λεφτα στην κουλα να τον παρουμε;
Και αν ειναι το καλυτερο στόπερ γιατι δεν παίζει ούτε τα μισα παιχνιδια;
Και αν ειναι το καλυτερο στόπερ γιατι δεν παίζει ούτε τα μισα παιχνιδια;
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
4 πωλησεις έχουμε κανει απο 10 και πανω στην ιστορια. Χαλαρωστε λιγο που νομιζετε οτι γιναμε πορτο.Metagrafakias έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 12:30 Θα πουλησω τον Ντελια και ειμαι οκ,αυτη την στρατηγικη δεν ακολουθει και ο Ιβαν??οχι??
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι κι ο ζινταν ελευθερος τώρα.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατι τετοιο θα σκεφτηκε ο τσεντιρα οταν εφαγε το ντου στο ινσταγκραμ. Σου λεει ποιοι ειναι αυτοι ρε, μεχρι χθες δεν ήξερα ότι υπήρχαν.joshua έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:49 Γενικά λειτουργούμε σε φάση εμείς είμαστε οι έξυπνοι ενώ οι άλλοι οι βλάκες τη στιγμή που στη τροφική αλυσίδα βρισκόμαστε στον πάτο.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεσε μας εμας.Ποιοι ειναι οι ειδικοι εντος της ΠΑΕ? Εχουμε ΤΔ? Εχουμ ανθρωπους που εχουν σπουδασει αθλητικο μανατζμεντ? Εχουμε ανθρωπους με εμπειρια απο προηγουμενες ομαδες στον τομεα? Τι εχουμε σε στελεχη μετα απο 13 χρονια?
Τουλαχιστον φετος υπάρχει ο τσικνας.
Μοντσι δεν εχουμε σίγουρα αλλα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όχι αγαπητέ.
Είσαι πολύ καλός χειριστής και γνώστης της ελληνικής γλώσσας και γι' αυτό θα επιμείνω.
Δεν μπορείς να λες δεν τα βρίσκουν.
Δεν ισχύει αυτό.
Για να πεις ότι δεν τα βρίσκουν, θα πρέπει πρώτα να του γίνει πρόταση, να την απορρίψει και μετά να λες δεν τα βρίσκουν.
Δεν του έχει γίνει ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι για σεντιρα θα πω εγω.
Στην πορεια θα τον συμπαθησει η τουμπα γιατι ειναι σκυλι του πολεμου ακομα κι αν δεν ειναι κανα κανονι.

Στην πορεια θα τον συμπαθησει η τουμπα γιατι ειναι σκυλι του πολεμου ακομα κι αν δεν ειναι κανα κανονι.
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Πραγματικά μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα ποσά, αντε και τα στατιστικά και η χρηματιστηριακη αξία του transfermarkt.
Ναι γιατι δεν γινεται να ειμαστε μονο εμεις οι εξυπνοι στον ποδοσφαιρικο κοσμο.Ειπαμε καλες κινησεις ως τωρα αλλα η μεγαλυτερη αγορα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικο μισθο.DimitrisS έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:41 Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί δε κατάλαβα.
Πόσα παίρνει τελικά ο Σεντιρα;
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΣΕΝΤΙΡΑbicii82 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:55 Μπήκα μετά από 12ωρο βάρδια δουλειά να διαβάσω για κάνα παίχτη και βλέπω τρωγόμαστε για τα ChatGPT Kai salarysport και δεν ξέρω τι άλλοι.Ρε έναν παπά ρε θέλω να διαβάσω να ξεχαρμανιάσω από την δουλειά
Κλεινει. Ετοιμάσου για αεροδρομιο (ολλανδικο).

- Τετ 16 Ιούλ 2025, 02:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο που εκατσες κι έγραψες στοιχεία που βρηκες.
Αλλα ειλικρινα, ας μου πει κάποιος, ποιος απ' αυτούς που ακούστηκαν/γραφτηκαν δεν εμπεριέχει ρισκο.
Ο γιοβιτς που θέλει 1-1,5 μυριο παραπανω, περσι εχασε 5 μηνες, και εχει να κανει καλη σεζον απ οταν πηραμε νταμπλ;
Ο μποαντου που παθαινει 3 θλασεις ...
Αλλα ειλικρινα, ας μου πει κάποιος, ποιος απ' αυτούς που ακούστηκαν/γραφτηκαν δεν εμπεριέχει ρισκο.
Ο γιοβιτς που θέλει 1-1,5 μυριο παραπανω, περσι εχασε 5 μηνες, και εχει να κανει καλη σεζον απ οταν πηραμε νταμπλ;
Ο μποαντου που παθαινει 3 θλασεις ...