Η αναζήτηση βρήκε 240 εγγραφές

Return

από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Λοιπον, για να τελειώνουμε. Ειναι ανεντιμο να μηδενιζεις εναν παίχτη που δεν εχεις δει ποτε, λες και σου φερανε τον φουντα και μετα σε περιπτωση που βγει καλος να μη βγαινει ούτε το 1/10 να πει ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. Αυτα απο εμενα, συνεχιστε να πουλατε τρελα.
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Σκαει το νεο λοιπον για απ΄τον ντιμαρτζιο 2 η ωρα το βραδυ. Σωρηδον σχολιαζουμε το συμβολαιο, το ρεπορταζ για δανεισμο κλπ και εσυ σχολιαζεις "γραψτε γραψτε, λες και θα σας ζητησουν τα ρεστα αμα βγει" αλλα ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς που νομιζα οτι αναφερεσαι στα παραπανω και οχι σε εκεινα 20 σελιδες πριν ...
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Του δίναμε λεει 3 εκ και ηθελε 4.
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:53
black death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:50 Αυτο που δεν θέλω να διανοηθω ειναι να καναν πισω απ τις αντιδρασεις.
Λογικό, προσπαθούν εδώ και κάποιες μέρες να μας πλασάρουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Ευτυχως τους ξεσκεπασατε και γλιτωσαμε ρε μάγκες.
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:07 Φερε Ουρμπανσκι,φερε κανονικο φορ και οχι αστεια στοιχηματα και γυρναει το κλιμα.
Αυτη ειναι η μάχη. Αμα φτιάξεις το κλιμα με το μεγα μπαλαδοφατσα οπαδο πας για τσαμπιονς λιγκ. Και κυρίως τα 13χρονα.
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.

Οπως λέει και ο sourme κουράζετε τον κόσμο οπότε καλό είναι να σταματήσετε.

Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.

Τεσπα στο αρχικο σου ...
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 42. Dominik Kotarski

Μεγαλο βήμα στην καριερα του η κοπεγχαγη λεει. :opaokara:
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εχω ιδεα τι θες να πεις.Αν πιστευεις οτι μπορεις να αλλαξεις το πως γραφουν τα 15χρονα καθε ομαδας του πλανητη σε καποια πλατφορμα,οκ.Τα ρισπεκτ μου.

Απλα ειναι θλιβερη διαπίστωση μαλλον οτι και οι μεταγραφές μιας ποδοσφαιρικης ομαδας πρεπει να περνανε απ'την κρίση του λαου σε αυτη την ...
από black death
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ gika ωρες ωρες φαινεται οτι κυνηγας ντε και καλα να πεις το διαφορετικο. Σιγα μην κλαψουμε κιολας που έρχεται ο πρωτος δανεικος να αναβαθμισει μια πλευρά που δεν περιμέναμε αναβάθμιση κιόλας. Λες και φεραν καμια αρμαδα δανεικους.
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ

Άκουσα οτι πήρε κι ενα 50αρικο τιπ το κουριερ ...
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν έλεγες ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα θα σε πετούσαν ντομάτες όλοι.

Μήπως τυχαίνει να μενεις Αθήνα; Γιατι ακόμα θυμαμαι που καναν συζήτηση εδω ποιος απ τους 3 εχει την ομαδάρα κι αμα τους ελεγες πχ οτι ο ΠΑΟΚ πηρε το μεϊτε που έχει παίξει μιλαν, δεν ηξεραν καν ποιος τι και ποτε. Και μέχρι το ...
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

theodorsalonika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:31 εγω θα θελα ενα τετοιο κατσικι
Ναι κι ο γαυρος θα ηθελε ζιβκοβιτς, πιο πολυ απ'οτι θες εσυ αυτον.
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αντεχετε χωρις γκρίνια ρε παιδι μου, μακαρι να ρθει ο παιχτης (σε αυτο συμφωνούμε οι περισσοτεροι) και μετα και 5 να ναι η ρητρα δεν σημαίνει οτι υποχρεωτικά πρεπει να δωσεις 5.
από black death
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Σε μόνιμη πτωση αυτος ο ποπάι. Δεν ξέρω αν αξιζει να γυροφερνουμε τετοιες παγιδες. Ειδικα για φορ 1,70.
Για σαντρο οσο κι αν τον ήθελα, κινδυνεύουμε να καταληξουμε με 3 αριστερά εξτρεμ. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενδιαφέρον πλεον.

Μάλλον δεν τον έχεις δει να παιζει φιλε.
Πρεμιερ λιγκ έπαιζε με ...