Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές

Return

από tolis14
Σάβ 09 Μάιος 2026, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Άλλη μια νίκη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Καλή χώνεψη χάρτινοι κλέφτες και καλή συνέχεια αύριο σας εύχομαι
από Equalizer
Κυρ 05 Απρ 2026, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports

Το τελευταίο ματς που ο κοσμος ζέστανε την ομάδα κι οχι το ανάποδο, ήταν το 2018 με την Σπαρτακ

Κι αυτό πάλι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της φοβικότητας, βαρεμάρας, ανοργανωσιάς και ελεεινής ΤΟΥΡΙΣΤΙΛΑΣ που βγάζουμε εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μόνο στις αρχές Ζαγοράκη είχε υπάρξει θερμή, ενθουσιώδης ...
από PablitoV2
Κυρ 05 Απρ 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

paokara1970 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 22:06 Χαλι μαύρο κ ο γαυρος και η χανουμισα πολυ μέτρια
Όλα παίζονται αρκεί να εμφανιστεί ο τεράστιος ΠΑΟΚ με το μαχαίρι,στα δόντια!
Δύο μήνες το ακούμε αυτό, σε λίγο θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα λέμε "αν ήταν όλοι οι παίχτες διαθέσιμοι τους είχαμε".
από San4
Δευ 06 Απρ 2026, 02:19
Jump to forum
Jump to topic

Παντως, ενω νομιζω εχω κανει ξεκαθαρο οτι δεν ασπαζομαι τους αφορισμους, κατι που θα πρεπει να προβληματισει ολους τους ιθυνοντες ειναι το οτι στη δευετρη θητεια του λουτσεσκου, η ομαδα παντα ξεκαθαρα σε ενα σημειο της χρονιας, οχι απλα ντεφορμαρεται, αλλα σκαει απο δυναμεις.

Ακομα και στην χρονια ...
από JohnDag
Δευ 06 Απρ 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή η σιγουριά θα μας φάει.

Και που το ξέρεις εσύ ρε trouman ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ σε 2 βδομάδες όταν στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό καν ποια είναι η ημερομηνία επιστροφής για Μειτέ και Ζϊλε;

Και άντε πες ότι γυρνάν, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα ...
από marsantos
Τετ 08 Απρ 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
από giapas
Τετ 08 Απρ 2026, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.

Το ματς μέσα εκεί θα ...
από leomatos88
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Και κάτι άλλο που ήθελα να πω.
Ποτέ στη ζωή μου δε θα δώσω συγχαρητήρια στους ψεύτες και τους κλέφτες.
Είναι η ντροπή του αθλήματος, η θέση τους είναι στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Να πάνε να γαμηθούνε.
από Jim_Chatz
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας

έλεγε κάποτε ο τασεος για να ειρωνευτεί το μισό παοκμανια που είχε καραφλιάσει με ένα τραγελαφικό καλοκαίρι τότε

καρμα ιζ α μπιτς

Ε και συ ρε αδερφέ τώρα χαίρεσαι ας πούμε?

Δεν μπορώ να την καταλάβω αυτή τη νοοτροπία πραγματικά.

Με το παραμικρό ο ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 19 Απρ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Το σημερινό περίμεναν δηλαδή για να χαμηλώσουν τη μύτη. Η Λάρισα, ο Βόλος, η Κηφισιά (κι ας κερδίσαμε), το χαρτί στην Τούμπα, ο βαζελος δεν έφταναν. Τώρα κατάλαβαν όμως.
από embuji
Κυρ 03 Μάιος 2026, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime

Να το παιξουμε λιγο χαρτινοι; Αφου οι βαζελοι θα το δωσουν το ματσακι στο αφεντικο τους την κουλα ρε. Στημενο το εχει ο Ηλιοπουλος με τον καραφλα συνεταιρακια αγαπητικοι της κυβερνησης ειναι και οι 2.
από renegade
Δευ 11 Μάιος 2026, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Θεέ μου τι διαβάζουμε
Καθόμαστε και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη λες και είναι το σκουλήκι που τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα με εμάς.
Θα πανηγυρίσω για το Χ επειδή ο γάβρος έχασε ότι χάνεται και δεν χάνεται και θα επιθυμώ να έχω χρονιές σαν το 23 που ήμουν η πλαστική κούκλα του σεξ για ...
από giapas
Δευ 11 Μάιος 2026, 01:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δε ξέρω τι να πω ,δίχως να σε προσβάλω στη πικρα μου.

Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του ΠΑΟΚ επί Σαββίδη. Συγκλονιστικα μεγάλη αποτυχία, όχι μόνο ως αποτέλεσμα αλλά και ως τρόπος.

Αποτυχία με απόλυτους αριθμούς αλλά και σε σχέση με τα λεφτά που δαπανήθηκαν.

Ακατανόητα ...
από giapas
Τρί 12 Μάιος 2026, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Άμα το μου έλεγε κάποιος το Σεπτεμβριο ότι θα παίζαμε αυτό το ματς με τη Κουλά ήδη πρωταθλήτρια θα του έλεγα σφάξε με καλύτερα να μη το ζήσω.

Η απόλυτη ξεφτίλα και ταπείνωση για οργανισμό του ΠΑΟΚ να δίνει αυτό το ματς υπό αυτές τις συνθήκες με αυτόν τον αντίπαλο.
από TylerDurden
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Ρε μάγκες αφού 9 στους 10 του χρόνου Γενάρη-Φλεβάρη θα λέτε άντε να αποκλειστούμε από Ευρώπη να αφοσιωθούμε στα εγχώρια, βάλε και τις καθιερωμένες ετήσιες δηλώσεις Λούτσου εκείνη την περίοδο για ξεζούμισμα της ομάδας κλπ...

Άρα γτ τρελαίνεστε και σας απασχολεί τόσο και αναλύεται αν θα βγούμε 2οι ...