Ε όχι ρε κατ να χαρείς.
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.
Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.
Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.
Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες ...
Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ»
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χαρά στο κουράγιο όσων προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον, το καλοκαιρι ξεκινησε η διαδικασια για το νεο προπονητικο. ((((ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ)))) ξεκιναει τελος του ετους. Δηλαδη εναμιση χρονο μετα. 18 μηνες. Και θελει 22 για να γινει. 40 μηνες. 3,5 χρονια κοντα. Το προπονητικο χρειαζεται περιπου οσο χρειαζεται ενα νεο ΓΗΠΕΔΟ μεσα στον ιστο της πολης ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη συνέντευξη τύπου έγινε κατανοητό γιατι επιλέχθηκε ένας πολιτικαντης για τη συγκεκριμένη θέση...γιατι το μονο προσον ενός πολιτικαντη ειναι οι αερολογίες κ μπορώ να πω οτι σε αυτές τα πήγε περίφημα
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Στην ζωή μου με έχω δει να κάνω πολλά πράγματα που δεν περίμενα. Ενα πράγμα δεν μπορούσα να φανταστώ.
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
Να λέω ότι αν δεν το πάρουμε εμείς μακάρι να το πάρει ο γαύρος.
Τόσο ΣΙΧΑΜΕΝΗ ομάδα έχει γίνει η αεκ. Όλος ο οργανισμός. Από παίκτες μέχρι παράγοντες και ρεπόρτερ
- Δευ 06 Απρ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
...
2. Ο νικολιτς δν είναι φελλος αλμειδα
Μεγάλη κουβέντα φίλε.
Μεγάλος απατεώνας. Όμως πρόσφερε ένα καλό. Είχε την ομάδα εντελώς αδούλευτη. Στο απόλυτο μηδέν. Η πρώτη ομάδα που δεν έπαιζε τίποτα πέρα από μαν του μαν.
Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Νίκολιτς που είναι κανονικός προπονητής να ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι πρωτάθλημα ο γαύρος παρά τα σιχάματα.
- Κυρ 05 Απρ 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
Το τελευταίο ματς που ο κοσμος ζέστανε την ομάδα κι οχι το ανάποδο, ήταν το 2018 με την Σπαρτακ
Κι αυτό πάλι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της φοβικότητας, βαρεμάρας, ανοργανωσιάς και ελεεινής ΤΟΥΡΙΣΤΙΛΑΣ που βγάζουμε εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μόνο στις αρχές Ζαγοράκη είχε υπάρξει θερμή, ενθουσιώδης ...
Κι αυτό πάλι ήταν η εξαίρεση στον κανόνα της φοβικότητας, βαρεμάρας, ανοργανωσιάς και ελεεινής ΤΟΥΡΙΣΤΙΛΑΣ που βγάζουμε εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μόνο στις αρχές Ζαγοράκη είχε υπάρξει θερμή, ενθουσιώδης ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δύο μήνες το ακούμε αυτό, σε λίγο θα τελειώσει το πρωτάθλημα και θα λέμε "αν ήταν όλοι οι παίχτες διαθέσιμοι τους είχαμε".paokara1970 έγραψε: Κυρ 05 Απρ 2026, 22:06 Χαλι μαύρο κ ο γαυρος και η χανουμισα πολυ μέτρια
Όλα παίζονται αρκεί να εμφανιστεί ο τεράστιος ΠΑΟΚ με το μαχαίρι,στα δόντια!
- Δευ 06 Απρ 2026, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως, ενω νομιζω εχω κανει ξεκαθαρο οτι δεν ασπαζομαι τους αφορισμους, κατι που θα πρεπει να προβληματισει ολους τους ιθυνοντες ειναι το οτι στη δευετρη θητεια του λουτσεσκου, η ομαδα παντα ξεκαθαρα σε ενα σημειο της χρονιας, οχι απλα ντεφορμαρεται, αλλα σκαει απο δυναμεις.
Ακομα και στην χρονια ...
Ακομα και στην χρονια ...
- Δευ 06 Απρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η σιγουριά θα μας φάει.
Και που το ξέρεις εσύ ρε trouman ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ σε 2 βδομάδες όταν στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό καν ποια είναι η ημερομηνία επιστροφής για Μειτέ και Ζϊλε;
Και άντε πες ότι γυρνάν, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα ...
Και που το ξέρεις εσύ ρε trouman ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ σε 2 βδομάδες όταν στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό καν ποια είναι η ημερομηνία επιστροφής για Μειτέ και Ζϊλε;
Και άντε πες ότι γυρνάν, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Και κάτι άλλο που ήθελα να πω.
Ποτέ στη ζωή μου δε θα δώσω συγχαρητήρια στους ψεύτες και τους κλέφτες.
Είναι η ντροπή του αθλήματος, η θέση τους είναι στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Να πάνε να γαμηθούνε.
Ποτέ στη ζωή μου δε θα δώσω συγχαρητήρια στους ψεύτες και τους κλέφτες.
Είναι η ντροπή του αθλήματος, η θέση τους είναι στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Να πάνε να γαμηθούνε.