Απορώ γιατί μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Η όλη φάση με το γήπεδο είναι η ύστατη προσπάθεια του Μυστακίδη να πάρει την ΠΑΕ μετά από τα δύο όχι που εισέπραξε από τον Σαββίδη.
Άρα δεν μιλάμε απλά για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα βγάλει φράγκα από το γήπεδο, μιλάμε για την ...
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εχω και αλλη απαντηση τελικα abc_o_ karpouzas και ας προκαλεσει τις αντιδρασεις που θα προκαλεσει,συνηθισμενος ειμαι...Ο φοβος...Νομιζω οτι εχει παιξει μεγαλο ρολο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Κανενας δεν τολμαει να μπει αναμεσα σε 2 ελεφαντες που μαλωνουν γιατι μπορει να ξημερωσει χωρις δουλεια. Το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.
Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ...
Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Δεν είναι καλό που έφαγαν πόρτα ,βασικά κανένα ΜΜΕ δεν πρέπει να τρώει .τώρα γιατί χαιρόμαστε δεν ξέρω ,εγώ προσωπικά δεν ακούω καθόλου τον σταθμό πλην κουλιανιου που τον ακούω ευχαριστα, για να γελάσω.ετσι παραμένω ήρεμος κ δεν καίω εγκέφαλο.τωρα αν κάποιος ακούει την εκπομπή του μπουζου περαστικά ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σε αυτό το σημείο να θυμίσω πως δημοσιογράφοι όπως πχ ο Βέργης, εκφραζοντουσαν χυδαία για τον Λουτσέσκου σε κείμενα γεμάτα ειρωνεία.
Ο συγκεκριμένος πχ όχι απλά δεν καταδικάζεται από την ΠΑΕ αλλά δουλεύει σε μέσο του Ιβάν.
Ο συγκεκριμένος πχ όχι απλά δεν καταδικάζεται από την ΠΑΕ αλλά δουλεύει σε μέσο του Ιβάν.