Αναζήτηση για περισσότερες από 1127 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Τι έγινε ρε παιδιά; Σας λύθηκαν οι απορίες τώρα; Κάναμε μάθημα το μεσημέρι για το πως γίνονται οι κινήσεις σε ΑΕ, και μετά βγήκαν οι βραδινοί. Πάνω που είπα να αρχίσω την επανάληψη, απάντησε η ΚΑΕ.

Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:03 Δηλαδή ο Χατζόπουλος υπηρετεί την ενότητα από την Παρασκευή και μετά ?
Οχι ο Μυστακίδης, έχει και την μία φωτογραφία του ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό δίπλα στην λέξη ενότητα.
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από Grimson4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:16 Εγω παντως πιστευω πως αν δεν υπαρχει αλλος λογος(γηπεδο) για να αποσυρθει η πλευρα Μυστα το ντιλ θα γινει..
Αμέσως μετά την ανακοίνωση από εεα βγήκαν κάποιοι και λεγαν οτι το πράγμα κολλάει στο οτι δεν θέλει να εξοφλήσει τα λεφτα του ιβαν
από nunies4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Είναι απορίας άξιον για το τι έχει ακούσει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας (ότι είχε εξαφανιστεί, ότι είχε παρατήσει την ομάδα και άλλα πολλά) και για τον σημερινό υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ όσοι τον εμπιστεύονται (τώρα πώς γίνεται αυτό;) χωρίς να έχει μιλήσει τα χώνουν σε όλους τους άλλους εκτός ...
από chri5ti9
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
από george188
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:26
Jump to forum
Jump to topic

Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να ισχύει λοιπόν λέω εγώ. Γιατί αν είναι αυτό θα ξεπεραστεί
από icue
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.
από navigator11
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και ...
από Tolaros
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Το κεφάλι σου θα φας.
Βασικά το έφαγες ήδη. Είχες ευκαιρία να φύγεις σαν ήρωας, τώρα αργά ή γρήγορα το αγωνιστικό κάποια στιγμή θα πατώσει και θα την πληρώσεις εσύ

Ρε συ Τολη μόνος σου ουσιαστικά απαντάς.
Λες να μην τα ξέρει όλα αυτά;
Ο Χατζόπουλος θέλει να χαλάσει η δουλειά;
Στη μέση είναι ...
από KalamarGiannis
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...

ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
από Dimitrisou
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Κ. Χατζόπουλε εγώ στη θέση σου θα έλεγα αύριο τόσα εβαλα για τις μετοχές μου δωστά μου ,πάρε το ποσοστό μου και βρες τα υπόλοιπα με τους άλλους...τζάμπα χαλιεσαι ετσι και αλλιώς και σένα λαμόγιο θα σε βγάλουνε...