Αναζήτηση για περισσότερες από 1127 εγγραφές

Return

από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
από George Best4
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπική μου άποψη

- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
από Guitarman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
από Ιάσονας
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
από renegade
Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Δέκα συνδέσμους ( κάποιοι εξ αυτών με μεγάλη ιστορία) δεν τους λες και τρολακια του ίντερνετ πάντως
από gergeo4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαρροές από ΜΜΕ γραφεία τύπου δεν είναι κάτι επίσημο. καρκανιας για τελοπολις και παοκτουντει
από aivas19
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε. Ολοι με Σαββιδη και Χατζοπουλο ειμαστε. Απο κει και περα μη κανουμε σαν μελη φοιτητικης παραταξης. Η ρητορικη '' εμεις οι αγγελοι και οι αλλοι οι δαιμονες'' δεν γινεται να ειναι ακριβης. Μια χαρα πιθανοτητα υπαρχει να καθυστερει η Καε, η εστω να πιστευει η πλευρα Μυστακιδη οτι καθυστερει ...
από loukas karadimos
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
από leomatos88
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Ξεπερνάει κάθε λογική και ηθική το ότι καταφέρθηκαν ορισμένοι εναντίον αυτού του ΠΑΟΚτσή και ανθρώπου. Γίγαντας που κοσμεί την ιστορία της ομάδας, όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά και για τη συναισθηματική παρακαταθήκη που αφήνει.

Θα είναι αυτός που θα σώσει την τιμή του ΑΣ, εάν κι εφόσον ...
από nikvasil
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Ένα μεγάλο RESPECT από εμένα και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που κατάφερε με την τρέλα του και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ να με κάνει στα 45 μου
... να πάρω πρώτη φορά διαρκείας ενώ γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα,
... να γίνω μικρομέτοχος της ομάδας,
... να αγοράσω εμφάνιση και ...
από Dimitris_L4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ καλα τ παει ο καινουριος ιδιοκτητης της ΚΑΕ , απο τοτε που εμφανιστηκε στη ζωη μας..μια το τρυπημα στν ΑΣ, μια το ρουφιανοπολις να ειναι επισημο γραφειο τυπου του, μια η εμφανιση ενος σκουπιδιου που εξαιτιας του (κ της επιτροπης εκεινης) κοντεψαμε να μαλωσουμε με τους φιλους κ τις οικογενειες ...
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Καλά αυτές οι σκάλες τα κάγκελα κλπ θέλουν γκρέμισμα και έξω δηλαδή θες ένα κέλυφος. Να γίνει λίγο σύγχρονο.
από john4serres
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Εικόνα

H νέα, μοντέρνα και πανέμορφη έδρα της Valencia Basket.
Χτίστηκε ένα δρόμο απέναντι από την παλιά έδρα της ομάδας.
Τους πήρε 5 χρόνια και 400 εκατομμύρια ευρώ.
από jibbie
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο χατζοπουλος δεσμεύτηκε για απόλυτη διαφάνεια . Στα πλαίσια αυτά και επειδή βγήκαν άρθρα που έλεγαν ότι πέρασε η ΚΑΕ στα χέρια του ακατανόμαστου , έβγαλε μια ανακοίνωση να ενημερώσει για τα επόμενα βήματα. τα υπόλοιπα μου φαίνονται ναχαμεναλεγαμε