Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Πηγαίνει διακοπές στην Αυστρία, στο γυμναστήριο που ανδρώθηκε ο Arnold Schwarzenegger
από Special 4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: 42. Dominik Kotarski

Καλή συνέχεια Κοτάρσκαρε τερματοφυλακάρα.
από theo-drama
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Ουδέν σχόλιον για σε.

Απλως
Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε.
Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
από aivas19
Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1. Jiri Pavlenka

Ρε μλκ τι τερματοφυλακαρα εισαι; Κρυο αιμα
από Hayate
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
από Salpigoal
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου παίκτη για μένα είναι η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια.
Είναι η σπάνια περίπτωση όπου ένας παίκτης είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια παρά χωρίς αυτήν (άλλος ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο R9).

επίσης πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι το ...
από Panx Romana
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν ο Ντελιας υπογράφει αν δεν έχει υπογράψει ήδη
Περνάς τους Αυστριακούς για αρχή κάνεις και τις απαραίτητες μεταγραφές ( ελπίζω χωρίς να είμαι ειδικός να μην ειναι ο Σεντιρα) και ξεκινάνε θέλω να πιστεύω από καλύτερη θέση από τους άλλους για την φετινή σεζόν.
Κάτι ...
από astral
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι για πάντα στην ομάδα ο παικταρας :pano:
από Miles
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά ο έγκριτος δημοσιογράφος εξ Αθηνών συμφωνεί;
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο ενωτική ανακοίνωση από ΟΛΕΣ είναι αυτή του ίδιου του Ντελια!!! Πάρτε μαθήματα βρε αγαρμποι αμπνταληδες!!

https://www.paokfc.gr/nea/20250730-dilo ... stantelia/
από Rexaris
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστώ στον Ιβάν που αφουγκράστηκε τον κόσμο για την συγκεκριμένη υπόθεση. Πήγε να γίνει μεγάλο λάθος αλλά το έσωσε.

Ευχαριστώ στον Ντέλια που είχε και άλλες επιλογές και απέδειξε έμπρακτα τον σεβασμό και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν ξέρω. Μπορεί να συμφώνησαν ...
από paokovios1974
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Τρόμος λέγεται και κυκλοφορεί ελεύθερος σε όλη τη χαβούζα..
Όσοι έχουν αντιληφθεί τα ηγετικά χαρακτηριστικά που έχει αποκτήσει ο Ντελιας νιώθουν ποσό τεράστια κίνηση είναι η ανανέωση του συμβολαίου.
Ο παίκτης κυριολεκτικά μπορεί να πάρει την ομάδα απ' το χέρι να την οδηγήσει στο νταμπλ.
Μιλάμε για ...
από alexgarcia6
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε.

H αλήθεια είναι ότι, πάντα με σεβασμό στην ...
από Sera4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.

Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...