Η αναζήτηση βρήκε 570 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Το 8 που φαίνεται στην αρχή όπως και η πόρτα του γκαράζ είναι η πρώτη ταινία αφού φαίνεται και ο ανανάς. Στο βιντεάκι δεν φαίνεται το νούμερο που πήρε τώρα .
Εκτός αν έχει διαρρεύσει καμία φωτό ή δεν έχω προσέξει κατι .
Σορυ που πρήζω μπάλες αλλά είμαι προληπτικός με αυτά πχ 8 = πρωτάθλημα
Στην ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Πάμε για μια σύνθεση του τύπου:
Pavlenka
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ivanusec (Πέλκας) - Ντέλιας
Chalov
Pavlenka
Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης - Baba
Meite - Ozdoev
A. Zivkovic - Ivanusec (Πέλκας) - Ντέλιας
Chalov
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νίκη με μηδέν παθητικό. .
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ ούτε σαν κακόγουστο αστείο να φανταστώ ότι δεν θα περάσουμε αύριο
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολα ειναι πιθανα,δεν θα ειναι αστειο αν περασουν οι αυστριακοι,ειναι δεδομενο πως ειναι ναι μεν λιγοτερο ποιοτικη ομαδα,αλλα ειναι κ πιο ετοιμη.Αυτη την ευθυνη την εχει ο Λουτσε κ το τιμ του.
Θελω να πιστευω πως θα παρουσιαστουμε με πιο ελαφρια ποδια κ θα νικησουμε εστω κ οριακα.
Θελω να πιστευω πως θα παρουσιαστουμε με πιο ελαφρια ποδια κ θα νικησουμε εστω κ οριακα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εστω και δύσκολα πιστεύω οτι θα περάσουμε
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πηγαίνει διακοπές στην Αυστρία, στο γυμναστήριο που ανδρώθηκε ο Arnold Schwarzenegger
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Καλή συνέχεια Κοτάρσκαρε τερματοφυλακάρα.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Ουδέν σχόλιον για σε.
Απλως
Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε.
Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
Απλως
Έχεις αντιπαλότητα φέτος κ θα παίρνεις τις απαραίτητες ανάσες, αναλόγως του παιχνιδιού που θα έχουμε.
Δεν θα παίξεις όλα τα ματς, αλλά αυτά που θα παίξεις, δεν θα κρατάς δυνάμεις όπως πέρσι(που εβγαλες όλα τα ματς σχεδόν) και θα δινεις όλες τις δυνάμεις σου, γιατί θα ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Ρε μλκ τι τερματοφυλακαρα εισαι; Κρυο αιμα
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου παίκτη για μένα είναι η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια.
Είναι η σπάνια περίπτωση όπου ένας παίκτης είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια παρά χωρίς αυτήν (άλλος ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο R9).
επίσης πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι το ...
Είναι η σπάνια περίπτωση όπου ένας παίκτης είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια παρά χωρίς αυτήν (άλλος ένας που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο R9).
επίσης πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι το ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν ο Ντελιας υπογράφει αν δεν έχει υπογράψει ήδη
Περνάς τους Αυστριακούς για αρχή κάνεις και τις απαραίτητες μεταγραφές ( ελπίζω χωρίς να είμαι ειδικός να μην ειναι ο Σεντιρα) και ξεκινάνε θέλω να πιστεύω από καλύτερη θέση από τους άλλους για την φετινή σεζόν.
Κάτι ...
Περνάς τους Αυστριακούς για αρχή κάνεις και τις απαραίτητες μεταγραφές ( ελπίζω χωρίς να είμαι ειδικός να μην ειναι ο Σεντιρα) και ξεκινάνε θέλω να πιστεύω από καλύτερη θέση από τους άλλους για την φετινή σεζόν.
Κάτι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι για πάντα στην ομάδα ο παικταρας