Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς ο Φέντια ενημερώνεται για το μέλλον του από τον ΤοσκίτσηΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 19:00Ποια η διαφορά; Ο παίκτης πρέπει να είναι ενημερωμένος εδώ και μέρες.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 18:06 Μα καλα καναμε κ τν διωχνουμε...Δηλαδη θα ηταν τοσο δυσκολο να βγει ολο αυτο μετα το αυριανο παιχνιδι?? Αυτο λεμε...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι!paokovios1974 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:14Δεν έκανες τάμα στη Μεγαλόχαρη να περάσουμε απ' το πρώτο ημίχρονο
Τα κεράκια τα ανάβω για ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το τι θα κάνουμε στο ποδόσφαιρο είναι άλλη ιστορία.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια πληροφορια που εμαθα κ εγω χθες ειναι οτι το πιτμπουλ ειναι κλεισμενο...Μιλαει σε καθημερινη βαση με Ντελια Πελκα κ Βιειρινια κ απλα περιμενουμε να βρουν παιχτη...Αυτα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.
Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ

- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα σταθω συγκεκριμενα σε επιπεδο αποδοσης αλλα σε κατι αλλο. το χθεσινο παιχνιδι μου εβγαλε vibes 2024, οχι σε επιπεδο θεαματος αλλα σε επιπεδο πνευματικο. ας πουμε Κεντζιορα, Μειτε, Ζιφκο, Οζντοεφ χθες δεν υπηρχε περιπτωση να φυγουν απο εκει μεσα χωρις την προκριση. Η μιση δουλεια εχει γινει
η ...
η ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν ενιωσε ποτε την πιστη του προπονητη που εχουν νιωσει αλλοι,χωρις να κρινω αν εχει δικιο η αδικο ο Ραζβαν και αυτο βγαινει στο παιχνιδι του. Το βλεπεις στη γλωσσα του σωματος οτι δεν νιωθει καλα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γυρναει.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Ζαφείρη είπαν τίποτα στο Fox News?
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
χωρίς ίχνος ειρωνίας, απλά επειδή δεν γνωρίζω, αυτός ο prist64 έχει πέσει μέσα σε μεταγραφή, ή απλά γουστάρει να ομιλεί ααν τον προφήτη του Αρκά για να δημιουργεί σούσουρο;
Διότι βλέπω, σε κάθε του σχόλιο, δεκάδες μηνύματα απο κάτω να παρακαλάνε για αποκρυπτογράφηση του πύθειου λόγου.
Όντως ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο @prist64 αναφέρει "στην 4 να πας, στην 4" εννοεί 44, και ποιος είναι το 44;;;;.......μα ο @blackzone44 φυσικά!
Αυτόν να ακούμε μας λέει. :mrgreen: και όχι τον 64 που είναι ο ίδιος.
Βέβαια μετά μας μπερδευει λιγάκι γράφοντας "κάτι πιο εκλεκτό από gigot". Μα υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό από το ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια βάρκα θέλω, ποταμέ, να ρίξω από χαρτόνι, όπως αυτές που παίζουνε στις όχθες μαθητές.
Σκοτώνει, πες μου, ο χωρισμός; - ματώνει, δε σκοτώνει.
Ποιος είπε φούντο; ψέματα. Δε φτάσαμε ποτές.
Αφιερωμένο σε τσέχικες λινατσες.
Χωρίς απολύτως καμία πληροφορία
Ο Κουτσούμπας είσαι?
:opaokara ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.
Μεστός, ώριμος, μετρημένος και έτοιμος να τα δώσει όλα.
Φέρτε και τους υπόλοιπους και πάμε να τους μαμήσουμε όλους.
Τελειώνετε όμως..
Τελειώνετε όμως..
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω κι εγώ γιατί τώρα είδα την συνέντευξη ότι αν ήμουν μια φορά αισιόδοξος για τον Γιακουμάκη, τώρα είμαι 10.
Τελειώνετε όμως..
Να σταθουμε κ σ αυτο που ειπε για Καρυπιδη ...