Η αναζήτηση βρήκε 655 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ανταλλάζω 10 χρόνια άτιτλος από το να ξαναζήσω παρόμοιο καλοκαίρι με το περσινό .
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάσω αυτό για την διάρκεια της ΑΕΚ κλπ κλπ
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ήταν ...
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ήταν ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καλός ο Αλεξ καλός ο Γιακουμ αλλά έναν σαν τον λατινο την Μπέτις θέλω ρε γαμωτο
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σ πω γιατί δεν γίνεται .στατιστικά να το πάρεις δεν γίνεται να έχεις μόνιμα 10 παίχτες έξω . Καραβασικους και τους καλύτερους σου παίχτες .
Και να προλάβω κιόλας την απάντηση ούτε γίνεται στατιστικά ένας παίχτης να αρρωσταίνει λες και είναι μωρό συνέχεια ούτε τον τερματοφύλακα σου να τον ...
Και να προλάβω κιόλας την απάντηση ούτε γίνεται στατιστικά ένας παίχτης να αρρωσταίνει λες και είναι μωρό συνέχεια ούτε τον τερματοφύλακα σου να τον ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα αν καταλαβαίνεις αυτό που λέω κάνει μεγαλύτερη την αποτυχία μας .
Αλλά αν εγω τρέχω με τον μπολτ και αυτός πατήσει το κορδόνι του και πέσει και τερματίσω καμιά ώρα μετά σιγά μην με έχετε και σαν παράδειγμα προς μίμηση .
Αλλά αν εγω τρέχω με τον μπολτ και αυτός πατήσει το κορδόνι του και πέσει και τερματίσω καμιά ώρα μετά σιγά μην με έχετε και σαν παράδειγμα προς μίμηση .
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλην πινεδα γιοβιτς ή Βαργκας δεν έπαιρνα κανέναν . Τζάμπα κιόλας . Να μου τους χάριζαν ….
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο πενραις έσπασα το κ€·@·(€&·@/&1€
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σείς εγώ κομπλεξικός δεν είμαι .
Από τον περσινό πρωταθλητή γαυρο θα έπαιρνα και Τζολακη και ρετσο και πιρόλα και ροντινει και εσε και Τσικινιο και καμπι.
Απο την ΑΕΚ φέτος θα έπαιρνα μόνο πινεδα και έτσι όπως παίζουμε ούτε το φορ ,αν παίζαμε με 2 ,θα τους έπαιρνα και τους 2.
Χάσαμε τελείωσε ...
Από τον περσινό πρωταθλητή γαυρο θα έπαιρνα και Τζολακη και ρετσο και πιρόλα και ροντινει και εσε και Τσικινιο και καμπι.
Απο την ΑΕΚ φέτος θα έπαιρνα μόνο πινεδα και έτσι όπως παίζουμε ούτε το φορ ,αν παίζαμε με 2 ,θα τους έπαιρνα και τους 2.
Χάσαμε τελείωσε ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς ντελια Ντεσποντοφ πελκα μετά από 3 συνεχόμενα ντέρμπι ανά 3 μέρες Βαζελο χ2 σκουλήκι και πριν από ευρωπαϊκό θελτα ηταν το ματς με την κουλα
Με χαμένο πέναλτι στην αρχή
Βέβαια αυτοί είχαν τα δοκάρια .
Μια χαρά τα είδε και μια χαρά τα θυμόμαστε όλα …
Που σε τσαλαπάτησαν κιόλας
Με χαμένο πέναλτι στην αρχή
Βέβαια αυτοί είχαν τα δοκάρια .
Μια χαρά τα είδε και μια χαρά τα θυμόμαστε όλα …
Που σε τσαλαπάτησαν κιόλας
- Τρί 12 Μάιος 2026, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μας βλέπω για ομαδικό Ντιλιτ λογαριασμού από παοκμανια φέτος