Η αναζήτηση βρήκε 621 εγγραφές
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το πιο αστείο από όλο το σκηνικό το οποίο σκεφτόμουν σε ανύποπτη φάση σήμερα είναι ότι όλα αυτά τα οποία βιώνουμε από το καλοκαίρι που έγινε γνωστό το όνομα του κυρίου Μυστακίδη θα μπορούσε κάποιος να τα δεχτεί αν έδειχνε και κάποιο έργο . Τι θέλω να πω ; Να έμπαινε αναίμακτα στην ΚΑΕ να καθαριζε τα ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα πόσες υπερβολές να διαβάσει κανένας..
Να πάρει λες τις μετοχές, να ξεχρεώσει, να πάρει και κανένα κύπελλο, να ρίξει και καμιά τσαπου στο γαυροβάζελο.
Πότε να τα κάνει αυτά ; Σε δυο μήνες που έχει αναλάβει;
Δηλαδή καταλαβαίνω τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, αλλά κάπου ώπα. Δηλαδή ο Ιβάν πού ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη για την προσβολή αδερφέ έχεις δίκιο
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι γιατί το ίδιο είναι ο αντίδικος να είναι ο Δωνης και το ίδιο είναι να είναι ο χατζοπουλος πχ που αν δεν ήταν θα έπαιζες με την σταυρουπολη α εκασθ ή ο ιβαν που αν δεν ήταν θα μαλώνες με τον αρειανό αν η κερκίδα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ή του Ρούλη
- Δευ 26 Ιαν 2026, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου εχεις κάψει το μυαλό .
Αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου .
Αισθάνομαι τέρμα στόκος οπότε το κόβω .
Νομίζω δεν έχει νόημα η συζήτηση μας και στο λέω ειλικρινά χωρίς αρνητική πρόθεση
Αδυνατώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου .
Αισθάνομαι τέρμα στόκος οπότε το κόβω .
Νομίζω δεν έχει νόημα η συζήτηση μας και στο λέω ειλικρινά χωρίς αρνητική πρόθεση
- Δευ 26 Ιαν 2026, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ενα καλοκαίρι μας χρωστάτε …
- Δευ 26 Ιαν 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πήραμε τον Οττο για δεξί μπακ ενώ έπαιζε αριστερό , θα πάρουμε τον Μεξικανό για αριστερό μπακ ενώ παίζει δεξί
- Δευ 26 Ιαν 2026, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Το ξέρω αδερφε μου για αυτό μου έκανε εντύπωση που ρώτησες αν εννοώ εσένα στο κράξιμο που έριχνα στον άλλον χθες .
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά ...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 06:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
@Afanas
Τρομερή δουλειά
Τρομερή δουλειά
- Τρί 27 Ιαν 2026, 06:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Οντως είναι τυχερός ο γιος σου … Και όχι μόνο επειδή γύρισε η μάνα του σπίτι
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δώσε δύναμη και όσο κουράγιο μπορείς να δώσεις στις μανούλες και στους δικούς τους
- Παρ 06 Φεβ 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Επειδή όλο αυτό που έγινε στην Ρουμανία με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα , και ένα από αυτά είναι ότι δεν γίνεται να εξαρτάται η καθημερινότητα μου από το πως πηγαίνει η ΠΑΟΚΑΡΑ γιατί στο τελος της ημερας υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα . Συνειδητά αποφασισα να το πάρω λίγο πιο χαλαρά ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Κάποια στιγμή σε ένα χαλαρό ματς θα ήθελα να δω Μπιανκο , Ζαφειρη ,Ντελια , Ζιβκο,Τάισον μαζί …
Αντί - Λουτσεσκου αυτό που λεω αλλά θα χαθεί η μπάλα … στην επίθεση … για άμυνα δεν ξέρω
Αντί - Λουτσεσκου αυτό που λεω αλλά θα χαθεί η μπάλα … στην επίθεση … για άμυνα δεν ξέρω
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ότι έχει καμία σημασία τώρα και μακάρι να μην είναι τα πράγματα όσο μαύρα διαφαίνονται αλλά το καλοκαίρι είχαμε συζήτηση περί ηθικής .
Τα μάνι τοκς μπιλιονς κλπ ποτέ δεν υπερτερούν από τον λόγο ενός αληθινού άντρα .Να σας κοιτάει στα μάτια και να σας δίνει τον λόγο του .
Ολα τα άλλα τα από πίσω ...
Τα μάνι τοκς μπιλιονς κλπ ποτέ δεν υπερτερούν από τον λόγο ενός αληθινού άντρα .Να σας κοιτάει στα μάτια και να σας δίνει τον λόγο του .
Ολα τα άλλα τα από πίσω ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Αντε ελάτε αύριο να φάτε όσα δεν φάγατε στο πρωτάθλημα .
Λουλούδες
Λουλούδες