Άσε τις εξυπνάδες και μίλα καλύτερα για τον άνθρωπο που όταν σε έσωσε δεν είχες ξανακούσει το όνομα ΜυστακίδηςJim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Η αναζήτηση βρήκε 486 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετοιμάσου για εκτόξευση.
Βάλε ζωνη
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτό να ελπίζουμε να μην χαλάσει . Αλήθεια αντί για χορηγίες και παίχτες στο βόλεϊ και στο μπαντμιντον γιατί δεν πλήρωσε με αυτά τα χρέη να τελειώνουμε;;;
Ή με τους κλεισμένους παίχτες του μυριου ξέρω γω ;
Αφού ο χατζοπουλος είναι κολλημένος ας κάνει το παράλογο για Χάρη της καψούρας του της πιο ...
Ή με τους κλεισμένους παίχτες του μυριου ξέρω γω ;
Αφού ο χατζοπουλος είναι κολλημένος ας κάνει το παράλογο για Χάρη της καψούρας του της πιο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίεργα πράγματα αδερφέ …
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Αυτό είναι το καλό σενάριο ( για εμάς )
Το κακό είναι να ψάχνει ο τελης λόγους να το χαλάσει γιατί δεν το ήθελε και ποτέ …
Το κακό είναι να ψάχνει ο τελης λόγους να το χαλάσει γιατί δεν το ήθελε και ποτέ …
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας έριξαν από τον λευκό πύργο και βρήκαμε πορτοφόλι .
Ευχαριστήσαμε αυτον που μας έριξε , το δικαιολογήσαμε ότι ήταν βάσει σχεδίου ,γιατί 25 χρόνια ήμασταν φτωχοί και τώρα που ξαναέρχεται να μας πάρει τα λεφτά κραζουμε τον φίλο μας ( ο οποίος μια 8ετια μας δίνει δανεικά να επιβιώσουμε )που δεν μας ...
Ευχαριστήσαμε αυτον που μας έριξε , το δικαιολογήσαμε ότι ήταν βάσει σχεδίου ,γιατί 25 χρόνια ήμασταν φτωχοί και τώρα που ξαναέρχεται να μας πάρει τα λεφτά κραζουμε τον φίλο μας ( ο οποίος μια 8ετια μας δίνει δανεικά να επιβιώσουμε )που δεν μας ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία επειδή εγώ εμπιστεύομαι τον παλοκ που εμπιστεύεται τον ρετρό ξαναρωταω ο χαζός ο καθυστερημένος το ιβανοσκυλλο
Αντί να κάνει 15-20 μυρια ομάδα μπάτζετ του χρόνου γιατί δεν κάνει 10 να τελειώνει με τον τρελό που έμπλεξε και τον κολλημένο τον χατζοπουλο ;;;;
Αντί να κάνει 15-20 μυρια ομάδα μπάτζετ του χρόνου γιατί δεν κάνει 10 να τελειώνει με τον τρελό που έμπλεξε και τον κολλημένο τον χατζοπουλο ;;;;
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή δεν θα άλλαζα ούτε τελεία και τα λες πιο ωραία από μένα στα τελευταία 100 ποστ σου , ότι λέει ο @Sera4 σαν να το λέω και εγώ από δω και πέρα .
Αρκεί να μην γράφεις στο τοπικ του Λουτσεσκου

Αρκεί να μην γράφεις στο τοπικ του Λουτσεσκου
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Welcome back δάσκαλε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Navi άσε τα εν προκειμενω και έλα να στήσουμε έναν έρανο να μαζέψουμε 2 μυρια αν είναι του χρόνου να πάρουμε Ευρωλίγκα
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό δεν λέω ρε μλκ τόσες σελίδες;
Εγώ νόμιζα για αυτό θα μάλωναν
Δεν τα θέλω θα τα πάρεις
Τι είμαι ρε κανένας τσιφούτης και τέτοια
@alexgarcia6
Εγώ νόμιζα για αυτό θα μάλωναν
Δεν τα θέλω θα τα πάρεις
Τι είμαι ρε κανένας τσιφούτης και τέτοια