Ευχομαι ολοψυχα ατιμωτικους αποκλεισμους σε ζελε και χαρτι.
Ο ΠΑΟΚ ποτε δεν ευνοηθηκε από την "καλη" βαθμολογια της χωρας (μια φορα μονο σε περιοδο που ειχαμε αχρηστους χειριστες μηχανηματος φαξ)
Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μου χάλασαν την υπέροχη ΠΑΟΚτσηδικη βραδιά τα αθηναϊκά σιχαματα. Μόνο ταπεινωτικές ήττες στους ομίλους και οι δυο
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Βραδιά χαράς και απόλυτης ικανοποιησης για τον ΠΑΟΚ! Δε βλέπουμε και πολύ συχνά τάληρα σε ευρωπαικά ματς!
Αρκετά καλή κι η κερκίδα, παρασύρθηκε από την ασταμάτητη ομαδάρα μας!
Μειτέ - κωνσταντέλιας γάζωσαν. Σε ένα τέτοιο μάτς όμως κανένας δε μπορεί να θεωρηθεί ότι υστέρησε. Γκολάρες Ντελια και ...
Αρκετά καλή κι η κερκίδα, παρασύρθηκε από την ασταμάτητη ομαδάρα μας!
Μειτέ - κωνσταντέλιας γάζωσαν. Σε ένα τέτοιο μάτς όμως κανένας δε μπορεί να θεωρηθεί ότι υστέρησε. Γκολάρες Ντελια και ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Είμαστε τυχεροι που τον βλέπουμε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Τρομάξαμε στο αβίαστο λάθος στην αρχή, μετά σκύλιασε μπροστα και πισω!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 80. Δημήτρης Πέλκας
Απαραίτητος για χίλιους λόγους!
ΠΑΟΚ, Ελληνας διεθνης, ροτεισον μπροστα, αρχηγος, ανακατωσούρας, πολυθεσίτης και το κυριοτερο ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚ ως ο μονος ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ μαζί με τον στρατηγο ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
ΠΑΟΚ, Ελληνας διεθνης, ροτεισον μπροστα, αρχηγος, ανακατωσούρας, πολυθεσίτης και το κυριοτερο ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΟΚ ως ο μονος ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ μαζί με τον στρατηγο ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Μπραβο στην Εθνικη Ελλαδας στο μπασκετ. Το χαρηκα παρα πολυ (δεν το περίμενα)!
Για τον Γιαννη Αντετοκουμπο τον υπερπαιχταρα, το λαμπρό αστέρι δεν εχω λόγια: παιχταρας, παλικάρι, μαχητής της ζωής, προσγειωμενος, ταπεινος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ προτυπο για παιδιά, μεγαλους, οικογενειάρχες όλους.
Επίσης ο ...
Για τον Γιαννη Αντετοκουμπο τον υπερπαιχταρα, το λαμπρό αστέρι δεν εχω λόγια: παιχταρας, παλικάρι, μαχητής της ζωής, προσγειωμενος, ταπεινος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ προτυπο για παιδιά, μεγαλους, οικογενειάρχες όλους.
Επίσης ο ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τριποντο και προχωράμε!
Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα δυνατός ο ΟΦΗ, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια και τη νίκη του ΠΑΟΚ.
Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα δυνατός ο ΟΦΗ, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την προσπάθεια και τη νίκη του ΠΑΟΚ.
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Αηδία η "κριτική" στο μεγαλύτερο προπονητή της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Τοση χολή σε αυτόν τον άνθρωπο ούτε οι αθηνεζοι.
Κριτική ναι αλλά με ειρωνία και χολή στον προπονητή των τίτλων του ΠΑΟΚ για μένα είναι ανεπίτρεπτη.
Δύο αναποδιες σε ματς με 5-15 και 24-3 τελικές και ειδικά με Παναιτωλικό πολύ καλή ...
Τοση χολή σε αυτόν τον άνθρωπο ούτε οι αθηνεζοι.
Κριτική ναι αλλά με ειρωνία και χολή στον προπονητή των τίτλων του ΠΑΟΚ για μένα είναι ανεπίτρεπτη.
Δύο αναποδιες σε ματς με 5-15 και 24-3 τελικές και ειδικά με Παναιτωλικό πολύ καλή ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ήταν από τα ματς που δε σε θέλει.
Οι δύο βαθμοί όμως χάθηκαν, δε γυρνάνε πίσω και ελπίζω να μην τους κλαίμε στο τέλος των πλευ οφ.
Αν είχε μπει ένα από τα πολλά θα λέγαμε για μπαλάρα και για απόλυτη κυριαρχία.
Ψυχραιμία και προχωράμε γιατί έχει πολύ ακομα
Οι δύο βαθμοί όμως χάθηκαν, δε γυρνάνε πίσω και ελπίζω να μην τους κλαίμε στο τέλος των πλευ οφ.
Αν είχε μπει ένα από τα πολλά θα λέγαμε για μπαλάρα και για απόλυτη κυριαρχία.
Ψυχραιμία και προχωράμε γιατί έχει πολύ ακομα
- Δευ 22 Σεπ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα κρισιμο στοιχειο που πολλοι φιλοι δεν αξολογουν ιδιαιτερα ειναι το κατα πόσο ενας προποητης ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασια του συλλογου. Καλοί προπονητες με αποτελέσματα και επιτυχίες υπάρχουν το κρισιμότερο όμως ειναι να ταιριάξουν στην ομαδα.
Ο πορτογαλος που φεραμε μια χαρά προποπονηταρα ηταν ...
Ο πορτογαλος που φεραμε μια χαρά προποπονηταρα ηταν ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Νταξει, τι κερβερος ειναι αυτος!
Γερος να εισαι παιχταρα
Γερος να εισαι παιχταρα
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχισαν παλι τα "ο ρουμανος και ο ρουμανος και ο ρουμανος και ο ρουμανος"
Το εμπεδωσαμε παιδια: ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ also known as Στρατηγος Ραζβαν ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που εχει ολη την αθηνα ενωμενη κι απ τον ΠΑΟΚ νικημενη.
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε ...
Το εμπεδωσαμε παιδια: ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ also known as Στρατηγος Ραζβαν ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που εχει ολη την αθηνα ενωμενη κι απ τον ΠΑΟΚ νικημενη.
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ρε αδερφέ γιατί πουλάς τρέλα και ειρωνεία;
Την άποψη μου εκφράζω δεν σου αρέσει οκ
Όλα τα άλλα είναι περιττά
Κάθησε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πουλάς την τρέλιτσα σου
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω
Στο δια ταύτα
Μίλησα για ενεργοποίηση
Αυτό δεν σημαίνει να μπουν όλοι μαζί
Και ναι όταν ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ηταν ενα δυνατο ευρωπαικο ματς. Σπανια τετοια ματς ειναι "ευκολα".
Αυτο που με χαλασε δεν ειναι τοσο το οτι δε νικησαμε, αλλα το ότι ΠΑΛΙ δωσαμε ευκολα ετοιμα γκολ στον αντιπαλο.
Γενικα στη ροη η ομαδα ειναι στιβαρη, αλλα τα ατομικα λαθη ειναι καθοριστικα. Το κακο ειναι οτι με τετοια λαθη (μεχρι κι ...
Αυτο που με χαλασε δεν ειναι τοσο το οτι δε νικησαμε, αλλα το ότι ΠΑΛΙ δωσαμε ευκολα ετοιμα γκολ στον αντιπαλο.
Γενικα στη ροη η ομαδα ειναι στιβαρη, αλλα τα ατομικα λαθη ειναι καθοριστικα. Το κακο ειναι οτι με τετοια λαθη (μεχρι κι ...