Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν πουλάει ο Ιβάν την ΠΑΕ και το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους. Νομίζω ότι μόνο με Ιβάν θα έχουμε νέο γήπεδο όσο και να προσπαθεί ο Τελης
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανεις δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτο
Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τελης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Ναι αλλα αν ο Τελης παει να χτισει τη Νεα Τουμπα και ο Ιβαν ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ δε σημαινει οτι η ομαδα θα παιζει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανεις δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτο
Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τέλης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Καλά προς το παρόν καμία "ειδικού σκοπού" δεν έχει φτιάξει. Έχει φτιάξει μια εταρεία με την επωνυμία Νέα Τούμπα χωρίς να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλα αν ο Τελης παει να χτισει τη Νεα Τουμπα και ο Ιβαν ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ δε σημαινει οτι η ομαδα θα παιζει εκει. Δεν καταλαβαινεις το προβλημα;
Αν το ενοίκιο είναι χαμηλό (που συμφέρον του Μυστακίδη είναι να το έχει χαμηλό γιατί χωρίς την ΠΑΕ δεν γίνεται τίποτα) ποιο θα είναι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά προς το παρόν καμία "ειδικού σκοπού" δεν έχει φτιάξει. Έχει φτιάξει μια εταρεία με την επωνυμία Νέα Τούμπα χωρίς να αναγράφεται πουθενά στο καταστατικό ο ειδικός σκοπός της. Βάσει καταστατικού αυτή τη στιγμή δε την εμποδίζει τίποτα να φτιάξει και το νεο Κλεάνθης Βικελίδης.
Καλα τα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τι σημαίνει άραγε το ακρωνύμιο ο.α.ρ.η.σ. ;;;
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 01 Αύγ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνέντευξη τύπου του ΑΣ μετατίθεται για την Παρασκευή
Εξυπνη κινηση...αν ερθει κανενα κλαρινο ολοι θα πεσουν στν Ιβαν που δν πηρε φορ κ χαφ...ειμαστε τοσο χαιβανια που αυτο θα κανουμε..κ θα νομιζουν οτι εχουν τ ρευμα μαζι τους!!!τους βγαζω τ καπελο!!!
Ότι και να γίνει δεν μπορούν να ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερώτηση που μπορεί να ακουστεί αφελής:
Πως όρισε ο ΑΣ την 31/12 σαν καταληκτική ημερομηνία στον Ιβάν για να παρέχει εγγυήσεις; Μήπως άραγε έχουν σίγουρο ότι θα έχουν στο χέρι τις ίδιες εγγυήσεις από τον Μυστακίδη έτσι ώστε να συνεχίσουν μαζί του αποριπτοντας τον Ιβάν αν δεν τα καταφέρει μέχρι τότε ...
Πως όρισε ο ΑΣ την 31/12 σαν καταληκτική ημερομηνία στον Ιβάν για να παρέχει εγγυήσεις; Μήπως άραγε έχουν σίγουρο ότι θα έχουν στο χέρι τις ίδιες εγγυήσεις από τον Μυστακίδη έτσι ώστε να συνεχίσουν μαζί του αποριπτοντας τον Ιβάν αν δεν τα καταφέρει μέχρι τότε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Ιβαν θα έβγαζα τον ΑΣ σέντρα μέχρι να υπογράψει το μνημόνιο και θα τους έλεγα αν τολμάτε ρίξτε την Τούμπα χωρίς την έγκριση μου και αφήστε την ομάδα άστεγη
Φτάνει με τους τζάμπα μάγκες
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τελειώνουμε μαζί τους
Απ την άλλη θα έπρεπε να είμαι ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά λέω εγώ ότι μερολυπτει ο ΑΣ ξεκάθαρα υπέρ του Μυστακίδη. Είδατε την τελευταία αποστροφή στην ανακοίνωση τους;
- Τρί 05 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Για θύματα ψάχνουν οι Μεξικάνοι
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρόκειται να ξεκινήσει να χτίσει καμία νέα Τούμπα ο Μυστακίδης χωρίς να εξασφαλίσει την ΠΑΕ. Ότι κάνει είναι κινήσεις χωρίς ουσία δεδομένου ότι δεν πουλάει την ΠΑΕ ο Ιβάν
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμα είναι να πούνε δικαιολογίες για να μας αποπροσανατολισουν καλύτερα να παραιτηθούν σήμερα κιόλαςKabamaru11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 11:26 @theo111
Σε πω εγω,πολλα ναι μεν,αλλα απο ουσια τιποτα,στο ιδιο εργο θεατες.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι φωνάζει ο Ησαιαδης;; για να μας πείσει ότι έχει δίκιο;; τιναυτοιρε;