Η αναζήτηση βρήκε 59 εγγραφές
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ηθελα να το μοιραστω μαζί σας. Ωραία παρουσίαση, ας περνουμε ιδέες και για την δικη μας.
- Τρί 02 Δεκ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Όπως έλεγα απο πέρυσι για Τεττει και Λιάβα, έτσι θα συνεχισω να λεω για Τσαπρα και Βηχο και ας είναι unpopular opinion.
Παίκτες για ροτεισον και ευρωπ. λίστα. Και προπαντος καλύτεροι απο Σαστρε και Τέιλορ.
Παίκτες για ροτεισον και ευρωπ. λίστα. Και προπαντος καλύτεροι απο Σαστρε και Τέιλορ.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Μετάγραφες θα χαλάνε πάντα και παντού. Θα έρθει καλύτερος. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν εκείνο το πουστριλικι ότι έχουμε 3 κλεισμένους και μας καθυστερεί ο Χατζόπουλος, να το κόψουν τώρα που είναι νωρίς. Μην ξεκιναμε έτσι. Γιατί όπως πετας λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξεις τον εκάστοτε αντίπαλο ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026
Ετοιμαστείτε για plan b. Χειρουργείο από τα λίγα . Εάν δεν φύγουν τα σκουπίδια από τον Εσαπ αυτά θα έχουμε.
- Παρ 05 Δεκ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δηλαδή; Να γίνει τι ;
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Τι ωραία βγαίνουν οι κάρτες σε εμάς και στο 36 δευτερόλεπτο....
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
η συζητηση που γινεται τωρα εδω στο λημα του Despotov, μου θυμιζει την συζητηση που γινοταν στο λημα του Zivkovic περυσι. Καποιοι μαλιστα λεγανε και τοτε οτι ο Σερβος πρεπει να βγει στο σφυρι.
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Χαλαρώστε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω με Παναθηναϊκό θα είναι διαθέσιμος.
Edit: τώρα είδα ότι αναφέρουν 1 μήνα . Άρα δεν είναι 1ου βαθμού
Edit: τώρα είδα ότι αναφέρουν 1 μήνα . Άρα δεν είναι 1ου βαθμού
- Τετ 10 Δεκ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Απευθύνομε στους admins. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την αηδία, τουλάχιστον εδώ μέσα. Εκτός του ότι έχουμε κουραστεί τους τελευταίους μήνες, πρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε ενωμένοι να τα σαρώσουμε όλα. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε επιτυχία από εδώ και περα είτε σε μπάσκετ ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Δεν μπήκε το γκολ του αιώνα στο 95.
- Παρ 12 Δεκ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Αφ΄ οτου ηρέμησα λίγο χθες το βράδυ και λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, κάθισα και σκέφτηκα γιατί ακούει τέτοιο μπινελικι για χθες ο Καμαρα. Εκανα τεράστια προσπάθεια να πεισω τον εαυτο μου ότι ήταν τόσο κακος και είναι για μπουλο και δεν τα κατάφερα.
Στην αγωνιά τους κάποιοι να μας πείσουν ,τον ...
Στην αγωνιά τους κάποιοι να μας πείσουν ,τον ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Να δεχτώ ότι δικαιολογία υπάρχει. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω και μακάρι να μπορούσα να είμαι σε μια συνέντευξη τύπου να το ρωτήσω. Ακούω συνέχεια από το ρεπορτάζ ότι σήμερα η ομάδα δούλεψε τα στημένα. Ξέρω ότι κάθε Παρασκευή δουλεύουν τα στημένα . Υπάρχει άνθρωπος στο επιτελείο που πληρώνεται ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θα τον βάλουν στην παρουσίαση όπως τον Μελά
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...