Η αναζήτηση βρήκε 59 εγγραφές

Return

από delos15
Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ηθελα να το μοιραστω μαζί σας. Ωραία παρουσίαση, ας περνουμε ιδέες και για την δικη μας.
από delos15
Τρί 02 Δεκ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Όπως έλεγα απο πέρυσι για Τεττει και Λιάβα, έτσι θα συνεχισω να λεω για Τσαπρα και Βηχο και ας είναι unpopular opinion.
Παίκτες για ροτεισον και ευρωπ. λίστα. Και προπαντος καλύτεροι απο Σαστρε και Τέιλορ.
από delos15
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Μετάγραφες θα χαλάνε πάντα και παντού. Θα έρθει καλύτερος. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν εκείνο το πουστριλικι ότι έχουμε 3 κλεισμένους και μας καθυστερεί ο Χατζόπουλος, να το κόψουν τώρα που είναι νωρίς. Μην ξεκιναμε έτσι. Γιατί όπως πετας λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξεις τον εκάστοτε αντίπαλο ...
από delos15
Πέμ 04 Δεκ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2025-2026

Ετοιμαστείτε για plan b. Χειρουργείο από τα λίγα . Εάν δεν φύγουν τα σκουπίδια από τον Εσαπ αυτά θα έχουμε.
από delos15
Κυρ 07 Δεκ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports

Τι ωραία βγαίνουν οι κάρτες σε εμάς και στο 36 δευτερόλεπτο....
από delos15
Δευ 08 Δεκ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

η συζητηση που γινεται τωρα εδω στο λημα του Despotov, μου θυμιζει την συζητηση που γινοταν στο λημα του Zivkovic περυσι. Καποιοι μαλιστα λεγανε και τοτε οτι ο Σερβος πρεπει να βγει στο σφυρι.
από delos15
Τρί 09 Δεκ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω με Παναθηναϊκό θα είναι διαθέσιμος.
Edit: τώρα είδα ότι αναφέρουν 1 μήνα . Άρα δεν είναι 1ου βαθμού
από delos15
Τετ 10 Δεκ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Απευθύνομε στους admins. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την αηδία, τουλάχιστον εδώ μέσα. Εκτός του ότι έχουμε κουραστεί τους τελευταίους μήνες, πρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε μπροστά και να πάμε ενωμένοι να τα σαρώσουμε όλα. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε επιτυχία από εδώ και περα είτε σε μπάσκετ ...
από delos15
Παρ 12 Δεκ 2025, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Αφ΄ οτου ηρέμησα λίγο χθες το βράδυ και λίγο πριν με πάρει ο ύπνος, κάθισα και σκέφτηκα γιατί ακούει τέτοιο μπινελικι για χθες ο Καμαρα. Εκανα τεράστια προσπάθεια να πεισω τον εαυτο μου ότι ήταν τόσο κακος και είναι για μπουλο και δεν τα κατάφερα.
Στην αγωνιά τους κάποιοι να μας πείσουν ,τον ...
από delos15
Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Να δεχτώ ότι δικαιολογία υπάρχει. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω και μακάρι να μπορούσα να είμαι σε μια συνέντευξη τύπου να το ρωτήσω. Ακούω συνέχεια από το ρεπορτάζ ότι σήμερα η ομάδα δούλεψε τα στημένα. Ξέρω ότι κάθε Παρασκευή δουλεύουν τα στημένα . Υπάρχει άνθρωπος στο επιτελείο που πληρώνεται ...
από delos15
Παρ 09 Ιαν 2026, 23:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Θα τον βάλουν στην παρουσίαση όπως τον Μελά
από delos15
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μάθω,τι όφελος είχε ΠΑΟΚ από το να βοηθήσει τόσο πολύ αυτή την ομάδα από πέρυσι; Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πραγματικά θέλω να μάθω. Και μην μου πει κανείς κανένα φαιδρο του στυλ ΠΑΟΚ είμαστε και δεν μας ενδιαφέρουν τα παρασκήνια κτλ.
Ας ανεβάσουμε και τον Ηρακλή φέτος ...