Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Εχω μια αίσθηση απο το πρωί οτι ο επόμενος χαφ θα είναι η ο Αλεξανδροπουλος η ο Τοπιτς.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Κριμα.nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:11 Συμφωνα με το PAOK24 εγκαταλειπεται η υποθεση του Πολωνου γιατι παρθηκε η αποφαση για πιο ετοιμο και εμπειρο χαφ
Ήταν μεγάλη ευκαιρία με potential.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγαίνει το όνομα προς τα εξω και μας ψηνει. Βαίνει οτι είμαστε κοντά . Γίνεται πώληση λες δεν μαμεις , ας πάρουμε τουλάχιστον το Πολωνακι. Βγαίνει την επόμενη μερα οτι εν τελη αλλάξαμε γνωμη...
Αρχιζω σιγα σιγα να χανω και εγω την υπομονη μου... Απο τους λιγους που δεν θα βρειτε αρνητικα σχολια και ...
Αρχιζω σιγα σιγα να χανω και εγω την υπομονη μου... Απο τους λιγους που δεν θα βρειτε αρνητικα σχολια και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ίδια η ομάδα είναι που είπε οτι θέλει να πάει σε νεαρό ευκίνητο οχι βασικό χαφ
Αμα η ίδια η ομάδα τελικά στραφεί σε άλλο τύπο ηλικίας, σώματος αλλά και εμπειριών, σημαίνει οτι κάτι συμφώνησαν. Δεν βλέπω γιατί να με χαλάσει εμένα αυτό εφόσον έρθει καλός παίκτης.
Αργοκαρούτες να μην είμαστε μόνο ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλα μαλλον καποιος μας λεει ψεματα . ΔΙαβασα τουλαχιστον σε 3 sites δικα μας οτι ο ΠΑΟΚ συμφωνησε σε ολα με τον παικτη και μενει να τα βρει με την Μπολονια. τωρα ο Βασιλο λεει οτι μας εκλασε ο παικτης . Τι να πιστεψουμε?
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν μου έλεγαν πριν χρόνια ότι θα έρθει η στιγμή να έχουμε στο ρόστερ τα βασικά εξτρέμ της Κροατίας ,της Σερβίας και της Βουλγαρίας, θα τους έστελνα στον ψυχίατρο.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει εξτρέμ που παίζουν στον ασβέστη (δεν είναι τέτοιος ) και εξτρέμ που συγκλίνουν με ανάποδο πόδι (τέτοιος είναι). Θα συγκλίνει οπός ο Ζιλε από τα αριστερά και θα βγαίνει με overlap στην πλάτη του ο baba η ο taylor
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναπολώ την εποχή που έμπαινε στο τοπικ το μαύρο χιόνι και μοίραζε Μπαν για οφ τοπικ.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με το πώς παρουσιάζουν τα δεδομένα οι δημοσιογράφοι για το χαφ που μιλάει ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά πιθανό να είναι ο Πιοτροφσκι. Μακάρι θα πω.
Μας είπαν
Διεθνής ✓
Γύρο στα 27✓
Ευρωπαίος ✓
8αρι✓
Τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του✓
Για να δούμε.
Μας είπαν
Διεθνής ✓
Γύρο στα 27✓
Ευρωπαίος ✓
8αρι✓
Τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του✓
Για να δούμε.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκατσα και είδα τώρα τον Benes που λέτε.. Ποιος Μαρίν και ποιος Πιοτροφσκι.
Πάω να τον πάρω με το αυτοκίνητο από το Βερολίνο .
Πάω να τον πάρω με το αυτοκίνητο από το Βερολίνο .
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Αυτός που κάθεται στα κάγκελα και καπνίζει iqos ,ο Μπαρκαρουτσος είναι ;
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι τρεις είναι καλύτεροι από τον Μαριν.joshua έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 22:43 Τώρα αν αναρωτηθω γιατί δεν ασχοληθήκαμε με Μαριν σε σχέση ειδικά με τους 2 αν εξαιρέσεις τον Κρααλ θα ειμαι περιεργος;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Ιβάν αποφάσισε λοιπόν ότι δεν τον ενδιαφέρει αν χάσει και το τελευταίο ερισμα που έχει στην Ελλάδα που είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Όλους αυτούς που τον τελευταίο ενάμιση μήνα μαλώνουν με φίλους συγγενείς συνοπαδους για την τιμή του.
Κοινός μας γράφει στα @@ του.
Δικαίωμα του .
Δικαίωμα και όλων ...
Κοινός μας γράφει στα @@ του.
Δικαίωμα του .
Δικαίωμα και όλων ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο πιθανό είναι να πωληθεί και ο Καμαρά