Η αναζήτηση βρήκε 237 εγγραφές

Return

από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εχω και αλλη απαντηση τελικα abc_o_ karpouzas και ας προκαλεσει τις αντιδρασεις που θα προκαλεσει,συνηθισμενος ειμαι...Ο φοβος...Νομιζω οτι εχει παιξει μεγαλο ρολο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Κανενας δεν τολμαει να μπει αναμεσα σε 2 ελεφαντες που μαλωνουν γιατι μπορει να ξημερωσει χωρις δουλεια. Το ...
από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Για μενα ο λογος που καθυστερει η περιπτωση αποκτησης φορ ειναι η αρνηση μας να πληρωσουμε την υπεραξια που απαιτει η χρονικη στιγμη. Πχ κοστολογουμε το συμβολαιο του Αιγυπτιου στο 1 μυριο,τυχαιο το νουμερο. Ο Αιγυπτιος για να υπογραψει Ελλαδα 14 Ιουλιου θελει 1.4. Εμεις αυτο δεν το κανουμε καλως η ...
από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν τα σταξεις στο παικτη μια χαρα θα ψηθει. Οκ δεν νομιζω οτι θα ζητησει τον Αιγυπτιο η μπαρτσα...Ομαδες κατω απο το 7-8 των μεγαλων πλην Αγγλιας δεν δινουν συμβολαια.Εχει κλεισει ο ρουλης 3 παικτες απο Λαλιγκα...
από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Να γινει αυτο με εναν με δυο ε δεν γινεται ρε αδερφε καποιον θα βρεις...
από joshua
Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Ε αυτο σου λεω και εγω,δεν νομιζω οτι πρεπει να φτασεις στον Σεντιρα κατι θα υπαρχει στο υψηλοτερο επιπεδο αν τα σκασεις.Εχουν γραφτει 10 ονοματα και ποσα που δεν γραφτηκαν...Ο Γερμανος πηγε με 1,3 ελευθερος στη Μπασακσεχιρ
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι εχει ατονησει του χαφ...Μια απουσια να εχεις θα κατεβεις σε αγωνα με 2 διαθεσιμους? Θα πας σε αγωνες μετα την προετοιμασια με παικτες να βγαζουν συνεχομενα 90λεπτα? Μην μου πει κανενας για τον Θυμιανη...
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψα και χτες ένα πλάνο μοιάζει να έχει μονιμως η ΠΑΕ. Την άρνηση να πληρώσει πέρα από αυτό που κρίνει κάθε φορά ότι πρέπει να πληρώσει βασισμένη σε κριτήρια που δεν μοιάζουν ρεαλιστικά. Κάποιοι μπορεί να κρίνουν αυτή την τακτική σωστή,καποιοι λάθος το θέμα είναι πολλές φορές καταλήγουμε αντί ...
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Τα κριτηρια της αγοράς λένε ότι αν ένας παίκτης παίρνει 1 μυριο στη Γαλλία θέλει ξέρω γω 1.3 για να έρθει Ελλάδα. Η αγορά λέει πως δεν γίνεται να θες να πουλάς με 20 μυρια και να παζαρευεις τη μάνατζερικη αμοιβή σε μεταγραφή 2 μυριων. Ξεκινήσαμε νέα μόδα από περσι. Δίνουμε συμβολαια 1+1 για να ...
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

...............................
.

Προσωπικά δε διακρίνω καμία υπεροψία, παρά κοινή λογική. ..................

δεν υπάρχει αυτό αδερφέ μου...

δεν γίνεται με υποθέσεις συνεχώς να φωτογραφίζουμε οτι η παε ειναι λάθος...

προσεξες το παραπανω ..ποστ..??

μιλαει για ψαλίδια της γκοντζάρεβα και ...
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει το ακουσαμε και αυτο ,οτι το μεταγραφικο πλανο της ΠΑΕ,αυτο το πλανο βρε που εχει φερει τον Λουτσεσκου στα ορια του τοσες και τοσες φορες ειναι πετυχημενο για αυτο αλωστε το εχουμε αλλαξει μονο καμια 10ρια φορες.
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Τεσπα ας το αφησουμε δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα 15 Ιουλιου. Εχουμε ζησει και πολυ χειροτερες περιοδους απο τη φετινη ,ας κανουμε λιγο υπομονη.
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Εχεις δικιο @nunies4 κρινει ο καθε ασχετος αφ'υψηλου γιατι ειμαστε γιατροι,μηχανικοι,τα παντα ολα...Αληθεια στη ΠΑΕ ποιοι ειναι οι υπευθυνοι στον μεταγραφικο σχεδιασμο? Η Γκοντζαρεβα ?
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Χεσε μας εμας.Ποιοι ειναι οι ειδικοι εντος της ΠΑΕ? Εχουμε ΤΔ? Εχουμ ανθρωπους που εχουν σπουδασει αθλητικο μανατζμεντ? Εχουμε ανθρωπους με εμπειρια απο προηγουμενες ομαδες στον τομεα? Τι εχουμε σε στελεχη μετα απο 13 χρονια?
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Εχεις δικιο @nunies4 κρινει ο καθε ασχετος αφ'υψηλου γιατι ειμαστε γιατροι,μηχανικοι,τα παντα ολα...Αληθεια στη ΠΑΕ ποιοι ειναι οι υπευθυνοι στον μεταγραφικο σχεδιασμο? Η Γκοντζαρεβα ?

ρε τζοσουα??

ειναι δυνατόν να έγραψες τέτοιο πράγμα???

Γιατί τι σε ενόχλησε; Τη μεταγραφή Σαματα η ...
από joshua
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Πόσοι αλήθεια τους έχουμε δει αυτούς και το λέμε με τόση ανεση;