Η αναζήτηση βρήκε 469 εγγραφές

Return

από joshua
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει ...
από joshua
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα ανοιξουμε δηλαδη τοπικ Τελης Μυστακιδης? Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ πρεπει να το ανοιξει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από joshua
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

Εγώ διακρίνω απλά μια υπερβολή στις πασες. Δεν είναι ανάγκη ρε φιλε να μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα. Κάντε μια φορά ένα σουτ μια προσπάθεια με τη μία.
από joshua
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Τεράστιο ρισπεκτ μωρή ψυχαρα...Δεν υπάρχουν λόγια...
από joshua
Τετ 03 Δεκ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Κάνας δανεικός να πάρουμε δεν υπάρχει...βρε χαρά καποιοι...
από joshua
Δευ 08 Δεκ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Εγώ έχω την αίσθηση πως ο Ζντοβτς είναι η μπασκετική version του Ραζβαν με τη γνωστή αλλεργία στις αλλαγές του ροστερ και αυτο περιπλέκει την κατάσταση.
από joshua
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2

Είμαστε πάντως καμια 100ρα αυτή τη στιγμη.και αυξανόμαστε συνεχώς.
από joshua
Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει πλέον πατημένα 50 το οτι ζω ξανά τετοια κερκίδα σε παιχνιδι μπασκετ Αθήνα μια συγκίνηση μου την προκαλεί για να το πω ευγενικά.
από joshua
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Λέω κάποια στιγμή στον πιτσιρικά μου ωραίος ο καινούριος ο Ταιρι ε; Μου απαντάει ο μικρός, μπαμπά αν ειναι τόσο καλός θα μας τον πάρουν και αυτόν με πιο πολλά λεφτα; Έτσι μεγάλωσαν τα Παοκτσακια στο μπάσκετ και κάποιοι μέσα τους εύχονταν να χαλάσει του Μυστακίδη...
από joshua
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο Παναγιώτης Ζαμπίτης του Στέργιου και της Αντιγόνης, μελος της ΚΑΕ είναι Μέλος της Ανώνυμης Εταιρεία με την επωνυμία: «ΝΕΑ
ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο: «ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ».
δηλαδή τα 2 απο τα 3 στελέχη της "ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑΣ" είναι στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Απλά πληροφορικά

Ti ανακαλυψες ...
από joshua
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ο φορ που μπορούσαμε να κλείσουμε από το Σεπτέμβριο τι έγινε τελικα;
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες ...

Joshua καλημέρα. Πως οριοθετείς το σοκ;
Αλλαγή ιδιοκτησίας; Αλλαγή προπονητή; Πτώση στη Β' Εθνική και ολικό reset;
Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη σοκ;

Το έχω ξαναπεί και ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...