Η αναζήτηση βρήκε 928 εγγραφές

Return

από gervasio artigas
Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

προσωπικά απορω γιατι θεωρειτε οτι ο Αντωνακης ειναι ΠΑΟΚτσης
Διαβαζα πριν χρονια "αρθρα" στο contra και το εκοψα εξ αιτιας του
Αν αυτός ειναι ΠΑΟΚτσης , εγω ειμαι αστροναυτης
"δουλειά" κανει
Οπως και οι παοκλαντ και αλλοι συναφείς παπαρια μαντολες που εχουν την εξης λογικη:
¨εχω μια σελιδα ...
από Michael Scott
Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα το αγαπητό ΑΝΤ1 την αλλη βδομάδα θα δείχνει βαζελο -Πλζεν αντι για ΠΑΟΚ-θελτα...

Ποιος να το περίμενε; :lol:

Ξεφτίλες
από WeWillRockYou
Δευ 16 Φεβ 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δεν ξέρω ποιο είναι το καταλληλότερο νήμα για να μπει αυτό το ιταλικό αφιέρωμα του ΝτιΜάρτζιο στην ομάδα, αλλά σίγουρα αξίζει να υπάρχει κάπου.
από Michael Scott
Πέμ 19 Μαρ 2026, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Βαδίζουμε σε ευαίσθητα και σύνθετα μονοπάτια. Η κοινωνική εξήγηση για όλο αυτό που συμβαίνει δεν είναι εύκολη. Πάντως η κατάσταση στα σχολεία είναι τραγική. Έχω πάρα πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους στην εκπαίδευση και μάλιστα σε θέσεις καίριες. Η κατάσταση με μαθητές και γονείς έχει φτάσει στο ...
από astral
Παρ 20 Μαρ 2026, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Τι σιχαμερές αηδίες λέει πάλι αυτή. Ας την μαζέψει κάποιος

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρή, «τα στοιχεία που έχουν έρθει στην κατοχή μας από τις πρώτες μέρες και φοβούμαι πως θα αποδειχθεί ότι τα είχε η αστυνομία στη διάθεσή της, δείχνουν ότι είναι ξεκάθαρη δολοφονία η οποία έχει να κάνει με οπαδική ...
από MrSam1926apc
Παρ 20 Μαρ 2026, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως θα έπρεπε να πιέσει με όποιο τρόπο μπορεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε κάνει επιτέλους κάποιος τα αυτονόητα; Έστω να ενισχύσει την νομική κάλυψη του δολοφονημένου παιδιού; Γιατί όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς κουκούλωμα αντίστοιχου των Τεμπών…

Όσο υπάρχει Σαββιδης μην αγχώνεσαι! Μας έχει αποδείξει ...
από flash4
Παρ 20 Μαρ 2026, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Όταν κουκουλώνονται από τα ΜΜΕ και τους φορείς της πόλης δεκάδες ενέδρες από τη μια πλευρά και παρουσιάζεται η μία πλευρά ως η άμεμπτη και η άλλη ως η κακή, αντί να προσπαθήσουμε συλλογικά σαν κοινωνία και σαν ομάδες να εξαλείψουμε το μίσος και τη βία , αυτά είναι τα αποτελέσματα, να βγαίνουν και να ...
από Roo -4-
Παρ 20 Μαρ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Δεν άντεξα, έκανα λογαριασμό για να σχολιάσω μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, αδιανόητο αυτό που έγραψαν στην παρένθεση, δε το χωράει ο νους μου. Δυστυχώς υπάρχει ο κίνδυνος να μπουμε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια πλέον στην πόλη, κάθε ματς με αυτούς θα μυρίζει μπαρούτι. Όπως είπε και ο δικηγόρος του ...
από loukas karadimos
Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών

Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες

Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 20 Μαρ 2026, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ χαίρομαι που δεν είπαν συλλυπητήρια. Πρώτον γιατί θα ήταν ψέματα, προφανώς δεν λυπούνται, και δεύτερον διότι δείχνουν ξεκάθαρα το επίπεδο στο οποίο έρπονται.

Ο Κούγιας κράδαινε τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι του Γιώργου Σαββίδη. Στον **** μου κι ο Ντέλιας και ο Γιακουμάκης και ο Γιαννούλης και ...
από navigator11
Παρ 20 Μαρ 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο βασανιστική απάντηση-κλύσμα στην οπισθοπή των σκουληκιών είναι η κατάκτηση του ντάμπλ από την ποδοσφαιρική ομάδα. Οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε τη δεδομένη στιγμή το μυαλό καθαρό και να προστατεύσουμε την ομάδα κόντρα στις προκλήσεις που δέχεται και θα συνεχίσει να δέχεται καθημερινά η κοινή ...
από leomatos88
Δευ 30 Μαρ 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

https://www.paok24.com/podosfairo/611251/o-kleomenis-echei-katagma-sto-kefali-apo-ropalo-i-sfyri-vid/

«Ο Κλεομένης έχει κάταγμα στο κεφάλι από ρόπαλο ή σφυρί!»
Απίστευτες αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Νίκου Αλεξανδρή, στο PAOK24 on Studio

Φοβερές αποκαλύψεις έκανε στο PAOK24 on ...
από Μπαρκαρούτσος
Δευ 30 Μαρ 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ceferin με ποδήλατο έρχεται στην Αθήνα για τη συνάντηση κορυφής με τον Κούλη και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ;
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..

Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
από navigator11
Δευ 30 Μαρ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Η κυρία Δημογλίδου έχει ζητηθεί άραγε από κάποιον ΑΡΔακα να τοποθετηθεί εκ νέου για τα δεδομένα της υπόθεσης; Να ερωτηθεί, ρε παιδί μου, αν εμμένει στην αρχική της θέση ότι όλες οι κινήσεις της αστυνομίας από το πρώτο δευτερόλεπτο φλέρταραν με την τελειότητα. Αν εν τέλει υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ...
από prist64
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

καλημερα και Χρονια Πολλα

μεγαλη γιορτη της Ορθοδοξιας σημερα

να χαιρομαι την κορη μου κι εσεις οσους δικους σας γιορταζουν

ακουστηκε για καποιον Ιωσηφ,χαφ