Η αναζήτηση βρήκε 839 εγγραφές

Return

από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από cellophan
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.

"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από danirifle
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
από Sera4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.

Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από marsantos
Παρ 03 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
από Pellaios
Σάβ 04 Οκτ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Πραγματικά δεν πιστεύω αυτά που ακούω και διαβάζω το τελευταίο διάστημα......Ρε πως γίναμε έτσι....
Χάσουμε κερδίσουμε την Κυριακή μία είναι η οδός και αυτή είναι στήριξη και συσπείρωση
Πριν από χρόνια φώναζαν οι βαζελοι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει καβούρια στην τσέπη και ήρθε ο πολυμετοχικος να τους ...
από Agopian
Τρί 24 Φεβ 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Αφήστε τη μίρλα. ΠΑΟΚ είσαι.
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
από margas
Πέμ 26 Φεβ 2026, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Φαντάσου τώρα να μην πολυξερεις από ΠΑΟΚ και να μπαίνεις να διαβάσεις στο φόρουμ πριν τον δεύτερο ημιτελικό με ΠΑΟ και σήμερα.

Σε ματς που ήμασταν 80% περασμένοι, είχαμε άγχος λες και χρειαζόταν ανατροπή από 2-0.

Σήμερα που είμαστε 95% αποκλεισμένοι, νιώθουμε μέσα μας ότι η ομάδα θα κάνει ...
από thomas Murg
Κυρ 28 Σεπ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

όλο το σύστημα με τη χάρτινη. Μετάδοση λες και παίζει με ξένη ομάδα. Ο σπίκερ ψάχνει τα ριπλέι για να βρει το πλάνο που θα δικαιώσει τα κοράκια και ειδικά τους σημαιοφόρους για τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα κι αν δεν το βρει λέει ένα ότι εντάξει είναι, βρήκε μάλλον η μπάλα και κάθε τόσο ο σαβράκος, ναι ...
από marsantos
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αυτό που έχει σημασία φιλε μου είναι πως παιζουν οι αντίπαλοί του.
Ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ την Κηφισιά, αναρωτιέμαι όμως πώς είναι δυνατόν να παίζει με την άμυνά της τόσο πισω; θέλει να τους δώσει χώρο για να κάνουν σουτ; έτσι παιζει ο Λέτο συνήθως;
Δεν εξετάζω τις πασες που έχουν δώσει οι ...
από The_Analyst_4
Δευ 12 Ιαν 2026, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε

Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Μακάρι αδερφέ να μην καταντήσει ...
από vs40
Σάβ 24 Ιαν 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Πάει η ομάδα και ο Λουτσεσκου τρένο το αγωνιστικό και βγαίνουν όλοι οι γνωστοί, μην τους χαρακτηρίσω, από τη διοίκηση για να κλέψουν credit από την επιτυχία, όπως ο τραγικός Κυριάκος Κυριάκος που κούναγε το δάκτυλο στους οπαδούς μετά το πρωτάθλημα του 2024 λες και έκαναν κάτι από τα αυτονόητα οι ...