Η αναζήτηση βρήκε 799 εγγραφές

Return

από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από Γερασίμου
Πέμ 29 Ιαν 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς η φανέλα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, εκτός από τον ιδρώτα τους ποτίζεται και από τα δάκρυα για τους νεκρούς μας.
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από black death
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Σπυροπουλος εχει ερωτα μεγάλο για μιχαηλιδη :lol:
από Мир
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Noμιζω περιττο ότι μπήκε ο Κάμαρα μετά το 1-0 ...
Βασικά πρέπει να το δει λίγο και ο Ρασβαν με το 65-67 που περιμένει να κάνει την 1η κινηση για αργεί και πάμε σε κατοπιν εορτής καταστάσεις.
Επίσης πιο λογικό θα ήταν να βγάλει Οζντοεφ και να γυρίσει ο Μπιανκο 6αρι.
από Kabamaru11
Πέμ 26 Φεβ 2026, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Μαλλον δοκιμαζει ο Λουτσε,πρωτα πρωτα το κερδος σημερα λεγεται Ζαφειρης διπλα στον Οζντοεφ,ο αξονας μας δεν ειναι κακος στο σημερινο παιχνιδι.Η αλλη δοκιμη,να παιξει μπροστα απο τον Κεννυ ο Μεξικανος,αμυντικα εκει ειμαστε σοβαροι.

Οπως ειπα κ πριν το ματς,μονο να κερδισουμε εχουμε σημερα.
από Hayate
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Άμα έχανε έτσι ο ΠΑΟΚ από τέτοιο καφενέ θα είχε το τοπικ του προπονητή μας 250 σελίδες σε ένα βράδυ

Προσπαθω να μπω στο δικο τους forum αλλα δεν μαφηνει να κανω register να δω τι λενε :lol:

Μπορούν να σου δώσουν οδηγίες πολλά καινούργια μέλη εδώ μέσα,το πώς γίνεται εννοώ να γράφτεις σε ...
από panpangr77
Τετ 23 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο βαζελος είναι το manual πως καταστρέφεται ένα σωμάτιο . Διώξανε τον Βαρδινογιάννη χάσανε τις καλύτερες τότε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα ,διαλυσανε τις ακαδημίες τους που θεωρητικά ήταν τότε οι καλύτερες στην Ελλάδα ,κάνανε βλαχομαγκιες για να πάρουνε ένα πρωτάθλημα ,χρεοκοπήσανε και συνεχίζουν ...
από Jean Valjean
Παρ 15 Αύγ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΕΠΕΙ να περασουν ολοι φετος -εκτος απο τους διπλα,αυτοι ειναι αλλη περιπτωσαρα- Να εχουνε να ασχολουνται ΚΑΙ με Ευρωπαικα εκτος του εγχωριου,δε γινετε να παιζουμε μονο εμεις και ο γαυρος ευρωπη,οι αλλοι καναν προπονησεις και χαλαρωματα και μεις παιζαμε Ισπανια περσι.Ειναι πολυ πιο δυσκολο ...
από john4serres
Σάβ 23 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Πολίτες για γέλια.
Η 8η θέση ρωτάει και ανησυχεί.
από Hayate
Κυρ 14 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:58 Πάω στο Twitter να διαβάσω για τις μεταγραφαρες του βαζελου από τους δήθεν

Γιατί να πας twitter..???Μπορείς να διαβάσεις εδώ στο φόρουμ από τους δικούς μας...
από Γερασίμου
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Ο νεαρός παίκτης του Άρη Βοριαζίδης, μπαίνει σε χειρουργείο λόγω ογκιδίου που ανιχνεύθηκε στα γεννητικά του όργανα (όρχεις).
Να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα το παιδί από την βιοψία, να βγει νικητής στην μάχη που θα δώσει και να επανέλθει στα γήπεδα. Μπροστά στην υγεία και την ζωή δεν υπάρχει ...