Η αναζήτηση βρήκε 357 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..
Θες λέει ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετανιώνω....tolis14 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:40 Πως την πατήσαμε και δεν γίναμε αεκαρα τότε ρε συ. Και καταλήξαμε ΠΑΟΚ που δεν σκορπάει εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ώρες ώρες τα βάζω με τον εαυτό μου για τις επιλογές μου
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3 ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν τα λέγαμε απ' όταν πρωτοεσκασε το όνομα του Γερεμεγιεφ πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση μεσοεπιθετικά παρά τα όσα λέγανε κλασικά οι αρδ για να ηρεμήσει ο κόσμος, κάποιοι μας λέγατε καταστραφολογους.
Τι έκανε νιάου νιάου στα κεραμίδια.
Ελπίζω το "ναι αλλά φέραμε Ζαφείρη" να μην το ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς την γλιτώσαμε και δεν πήραμε εμείς τον Βαργκας και η αεκ τον Γερεμεγιεφ.
Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό;
Τι κλάμα θα έπεφτε εδώ μέσα.
Οπως γλιτωσαμε που δεν δωσαμε 3 το χρόνο στο γιοβιτς για να παιζει με 5 παραπανησια κιλα και να βαράει πέναλτι;
Σε καθε μεταγραφικη τα ιδια λετε αλλα δεν ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η @@λακια είναι που δεν υπάρχει ένα τοπίκ με το όνομα
"Παίκτες ανταγωνισμού που ζηλεψαμε τις μεταγραφικές περιόδους και αποδείχτηκαν πατάτες" Θα έπεφτε τρελό γέλιο. Μπορεί να πλησιάζουμε τριψήφιο νούμερο τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Εδώ για το Θεό το καλοκαίρι ζηλευαμε τον Ραστιτς του Καρυπίδη ρε ...
"Παίκτες ανταγωνισμού που ζηλεψαμε τις μεταγραφικές περιόδους και αποδείχτηκαν πατάτες" Θα έπεφτε τρελό γέλιο. Μπορεί να πλησιάζουμε τριψήφιο νούμερο τα τελευταία 5-6 χρόνια.
Εδώ για το Θεό το καλοκαίρι ζηλευαμε τον Ραστιτς του Καρυπίδη ρε ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς την γλιτώσαμε και δεν πήραμε εμείς τον Βαργκας και η αεκ τον Γερεμεγιεφ.
Φαντάζεστε να είχε γίνει αυτό;
Τι κλάμα θα έπεφτε εδώ μέσα.
Οπως γλιτωσαμε που δεν δωσαμε 3 το χρόνο στο γιοβιτς για να παιζει με 5 παραπανησια κιλα και να βαράει πέναλτι;
Σε καθε μεταγραφικη τα ιδια λετε αλλα δεν ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
εμμονικο σχολιο. Θα εισαι χαρουμενος με ο,τι γινεται και θα κουνας το κεφαλι. Η κριτικη ειναι σημαδι εμμονης. Το να ζητας επενδυσεις σε κανει εμμονικο/βαλτο/Μυστακιδικο κλπ κλπ.
Εμμονικό σχόλιο είναι το δικό σου, το σύνδρομο του κυνηγημένου βάλτο στην άκρη.
Προφανώς και ένας παίκτης που ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εδώ τους έδωσε κάποιος το τρανταχτό παράδειγμα της Λίβερπουλ και κάνουν ότι δεν το διάβασαν...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα την πω την unpopular opinion μου.
Έτσι όπως έχει γίνει τι σύγχρονο ποδόσφαιρο συγνώμη αλλά και τα 2-3εκ είναι πινατς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα ούτε σου μειώνουν το ρίσκο ότι οι παίκτες θα σου βγούν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι προτιμότερο είναι να επενδυεις σε συμβόλαια και να δελεάζεις ...
Έτσι όπως έχει γίνει τι σύγχρονο ποδόσφαιρο συγνώμη αλλά και τα 2-3εκ είναι πινατς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα ούτε σου μειώνουν το ρίσκο ότι οι παίκτες θα σου βγούν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι προτιμότερο είναι να επενδυεις σε συμβόλαια και να δελεάζεις ...
- Δευ 05 Ιαν 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable
Τίποτα δεν θα είχαμε, γατί θα αναγνωρίζαμε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.
Το βάρος θα έπεφτε στον προπονητή και δευτερευόντως στους παίκτες.
Ότι γίνεται τώρα και στη Λίβερπουλ δηλαδή
Το ξέρω αδερφέ. Το έχουμε αποδείξει σαν λαός τόσα χρόνια ότι ξέρουμε ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως ανώμαλος που είμαι μετράω αντίστροφα μόνο ως το επόμενο ματς που θα απολαύσω ΠΑΟΚ από κοντά
- Τετ 21 Ιαν 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι είμαστε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κάνει διαπραγμάτευση (έτσι λέγεται οχι παζάρι σορρυ). Είμαστε η πρώτη ομάδα που για την ώρα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφές και είμαστε επίσης η πρώτη ομάδα που αλλάζει στόχους εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Συνεχίστε την απαξίωση των πάντων, πρώτη φορά ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποίος μιλάει για μόνιμο οικονομικό πρόβλημα μπορεί απλά να συγκρίνει το κόστος του φετινού ρόστερ με το ρόστερ του πρωταθλήματος του 2024.
Επίσης πριν ακούσω για πωλήσεις κτλ, ο ολυμπιακός που φαντάζομαι όλοι θεωρείται οικονομικά εύρωστο έβγαλε 80 εκ το καλοκαίρι και δεν έδωσε σε μεταγραφές ούτε ...
Επίσης πριν ακούσω για πωλήσεις κτλ, ο ολυμπιακός που φαντάζομαι όλοι θεωρείται οικονομικά εύρωστο έβγαλε 80 εκ το καλοκαίρι και δεν έδωσε σε μεταγραφές ούτε ...