Η αναζήτηση βρήκε 285 εγγραφές

Return

από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...

Εντάξει ρε ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να την ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κωσταντελιας δεν καιγοταν να φύγει και δεν πίεσε τον Ιβάν να τον αφήσει να φύγει.
Αν έγιναν όπως τα λένε και το πήραν τηλ. να επιστρέψει, ενώ ήθελε να φύγει, θα τους έλεγε οκ αφού δε με αφήνετε να φύγω δεν ανανεωνω και θα φύγω του χρόνου (τελευταίο ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Κωσταντελιας δεν καιγοταν να φύγει και δεν πίεσε τον Ιβάν να τον αφήσει να φύγει.
Αν έγιναν όπως τα λένε και το πήραν τηλ. να επιστρέψει, ενώ ήθελε να φύγει, θα τους έλεγε οκ αφού δε με αφήνετε να φύγω δεν ανανεωνω και θα φύγω του χρόνου (τελευταίο ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Στο άρθρο που πόσταρε πριν ο alexgarcia αυτοί που γράφουν είναι ειρωνικοί και επιθετικοί, λέγοντας πράγματα όπως 'ο πιστολέρο επενδυτής΄και αναφέροντας ότι έχει να έρθει στην ομάδα για 6 χρόνια με θαυμαστικό. Όταν γράφει κάποιος τόσο επιθετικά και ειρωνικά, είναι συνήθως γιατί δεν έχει τίποτα. Αν ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Καμία διαφωνία, εγώ απλά εξηγώ τη νομική πλευρά του θέματος για να γίνει ξεκάθαρο τι ισχύει και τι όχι.

Από κει και πέρα κι εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει τέτοια πατάτα.

Πάμε παρακάτω..

Ακόμη κι έτσι να είναι ας του δώσουν να καπνίσει 2-3 μπάφους πριν τα ιατρικά και ας ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:52 συγγνώμη για το οφ τόπικ

ο άλλος έχει nickname "ιβανόσκυλα μαμιέστε" και ο άλλος "δεν έρχονται ελλάδα"?

ρε μλκες πού τα βρίσκετε?

:lol: :lol: :lol: :lol:

υγ. τώρα σε είδα "ταμείον είναι μείον", με συγχωρείς
Ωχ για μένα είναι αυτό. Γνωστό Ιβανόσκυλο :D
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πρότεινα σε όλους να μην είναι κατηγορηματικοί και απόλυτοι για κάτι που δεν ξέρουν. Άλλο ξέρω στα σίγουρα και άλλο υποθέτω από τα συνφραζόμενα. Παρά, μα πάρα πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οπότε κρατήστε πισινές
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...

Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο. Ξέρεις ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:26 Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.
Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινε
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να είχε free rides με το ελικόπτερο ο Ντέλιας.
Αποδείξτε το αντίθετο.

Εγω έξυπνε και πνευματώδη φιλε μου δεν μπορω να αποδείξω τίποτα και γι αυτό λέω ότι δεν ξέρω τι πραγματικά έγινε και ότι όλα είναι υποθέσεις. Υποθέτω όμως εσυ γνωρίζει πέραν κάθε αμφιβολίας τι έγινε ...
από tolis14
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Τι ακριβώς δεν ξέρουμε εκτός και αν θα φτάσετε να πείτε ότι αρνείται ο Ντελιας 2 χρόνια τώρα την ανανέωση...

Ξερεις δηλ εσύ με 100% σιγουριά τη συμφωνία και σχέση έχει ο Ιβαν με τον Ντέλια. Η με την οικογένεια του. Βλέπεις τα 2 χρόνια που δεν έχει γίνει ανανέωση τον Ντέλια δυστυχισμένο ...