Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
κακο προσωπικα δεν το βρισκω απο μονο του, αυτο θα φανει στην πορεια σε συναρτηση με αλλα πραγματα. ανεπαρκες το βρισκω σιγουρα.
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.
Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".
Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
μετα τα σημερινα, ενισχυεται η ανυποστατη φημη οτι ο Λουτσεσκου ειναι πολυτελεια γι αυτο το καφενειο.giapas έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:15 Μετά τις σημερινές "εξελίξεις" θεωρώ πέφτει η απόδοση του σεναρίου αλλαγής προπονητή
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
εχω μια απορια βεβαια. μαζευτηκε η οικογενεια στη χαλκιδικη μετα απο ανεπαναληπτο μπουλκουμε, συζητησαν για τα του ΠΑΟΚ, ακουσαν(;) και την υπολοιπη τσακαλοπαρεα εκει που ναι μεσα στα πραγματα ασουμε, και αποφασισαν, οτι ειναι σκοπιμο να βγει ενας ανθρωπος να συστηθει επισημα στο ευρυ κοινο του ΠΑΟΚ ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 28 Απρ 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ωστόσο η πλειοψηφία των φίλων μια οπαδών του ΠΑΟΚ ψηφίζει αυτό το κόμμα ( ας ψηφίζει όποιον θέλει ο καθένας) κι αυτό προκύπτει αβίαστα από όλα τα εκλογικά αποτελέσματα στις περιοχές όπου είναι πλειοψηφία οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Αν κάποιος πιστεύει ότι δε συμπίπτουν no problem.
Είναι κι αυτή μια ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Καλησπερα. Μονο περηφανεια για αυτην την ομαδα. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ.
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος οικονομικα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
θετικο νεο προφανως, απλα με καποιες επιφυλαξεις ως προς το μεγεθος και το οραμα της επενδυσης. οταν η Βαλενθια, το benchmark δλδ σε οτι αφορα προπονητικες εγκαταστασεις στην Ευρωπη, ριχνει 600 μιλιονια και κανει 13 γηπεδα, τα 2 μου φαινονται short sighted ambition. δεν ειναι ιδιο μεγεθος ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
προφανως και μ ενοχλει που πηρε πρωταθλημα ο οποιοσδηποτε, αν αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ. αυτο που μ ενοχλει περισσοτερο ομως, ειναι οτι εχει πλεον κανονικοποιηθει η ηττοπαθεια εντος του οργανισμου. κακα τα ψεμματα, η καυλα που ειχε ο Ιβαν να αποδειξει πραγματα πλεον δεν υπαρχει, εχει δωσει τη θεση της ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ε, σπίτι κρατάς αν γλείφεις όντως καλάTaseos έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 15:15 Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σε τέτοιο επίπεδο που να διατηρεί κάποιον επειδή απλά γλείφει καλά. Ούτε καν σπίτι δεν κρατάς αν απλά γλείφεις καλά
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
ενταξει, αφου βγηκε και ειπε ο ανθρωπος, "δεν ξερω να μιλαω" 
- Τετ 13 Μάιος 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
το ποιος συμμετεχει στη διοικηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (σορυ για το οντοπικ) ειναι θεμα του ιδιοκτητη, και ο ιδιος κρινεται γι αυτο. τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας, γιατι δεν βλεπουμε ολοι με τον ιδιο τροπο την ομαδα και την ενασχοληση μας με αυτη.
το ιδιο ισχυει και για τη διοικηση και ...
το ιδιο ισχυει και για τη διοικηση και ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
για σοβαρο δεν ξερω, κοσοβάρο ισωςTolaros έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27 Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
εντωμεταξυ, ολοι αυτοι που επιλεγει ειναι ανικανοι, αυτος ομως βλεπει 10 χρονια μπροστα. 4D chess μιλαμε!