Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
αυτό που παραδόξως δε φαίνεται να απασχολεί αρκετά παιδιά εδώ μέσα τα οποία μεταξύ άλλων τα σέβομαι απεριόριστα, αντιλαμβανόμενος ότι στο τέλος της ημερας την ίδια καψούρα έχουμε, είναι το εξής: ένας άνθρωπος με τέτοια δείγματα συμπεριφοράς, όταν αποφασίσει να αφήσει την ΚΑΕ, τι πιθανότητες ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν το καλοκαίρι έπαιζε το σενάριο μυστα γιατί ο άλλος έχει δυσκολίες και κάποιοι θέταμε ηθικό ζήτημα ότι είναι αποτρόπαιο να κάνεις στην άκρη αυτόν που σε έκανε να ξανά ονειρευτείς τώρα που έχει τις δυσκολίες του , το αφήγημα τους έβαζε στην ίδια αφετηρία διότι δεν είμαστε εμείς των 800 ευρώ ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".
δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν ...
δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε μου Τζίμπι, ισχύει το ότι τον ηγέτη της ΚΑΕ θα του συμπεριφερθούμε ως τέτοιου, με το σεβασμό που η ΘΕΣΗ απαιτεί επειδή αγαπάμε την ομάδα μας παθολογικά; ή θα τον λέμε αλήτη και ανήθικο χωρίς να έχουμε ακούσει την τοποθέτησή του, χωρίς να γνωρίζουμε το παρασκήνιο των αποφάσεων;
αυτό για όλους ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".
Πού σκατά το διάβασες αυτό εδώ μέσα ?
εδω.
Και τέλος πάντων ας πληρωθούν όλα τα άλλα τουλάχιστον εκτός το δάνειο του Ιβάν. Ιδιανικά ΚΑΙ αυτό, να δείξει ο Αρίστος παντελονάτος.
Γιατί τώρα δείχνει ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ πάλι Αθηνέζος δεν έγινα ποτέ.
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
ο γιος της Λιτσας!Amsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:53Ποιος ειναι αυτος ???nunies4 έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:42 Γιαγκουσιτς ο Βαζελος με 5,5εκ περίπου. Έχει χαθεί η μπάλα. Πρέπει να πλησιάζουν μια 20αρα έξοδα μόνο τον Γενάρη