Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές

Return

από Andrew R
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Συγνωμη αλλα στην ερωτηση αυτη ειναι η κατασταση στον γεωπολιτικο χαρτη οποτε οκ ναι τι να κανουμε παμε στον επομενο ειναι ακριβως αυτο που εμενα μου κλωτσαει. Χωρις να μεμφομαι κανεναν που εχει την αντιθετη αποψη.
Αυτο το στην πρωτη δυσκολια τον πεταω και του γυριζω την πλατη και δεν στεκομαι διπλα ...
από navigator11
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα που η συνέντευξη του ΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα κι όχι την Τετάρτη το βραδάκι ή ακόμα και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, που τους είχα άνετα ικανούς να την παρέθεταν. Τους το πιστώνω οπότε, θέλοντας να είμαι δίκαιος.
από vasgias
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, αφού έχω φάει το σκατό της ζωής μου απ' τη δικιά μου λόγω του ότι είμαι με τα ακουστικά και το κινητό στο χέρι εδώ και τρεις ώρες, πλατσουρίζοντας τα βρωμοπόδαρα μου στο Γάλυφο της Φολεγάνδρου, θέτω το εξής ερώτημα:

γίναμε σοφότεροι μετά από αυτό το, σε-luben-επίπεδα, επεισόδιο ...
από Σουριναμέζος
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
από Ιάσονας
Τρί 12 Αύγ 2025, 01:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ύστερα και από το σημερινό οπου μία υπάλληλος δικηγόρος και ένας μαθηματικός και ραδιοφωνικός παραγωγός - συμμαθητής και συμπαίκτης το 68 στην αλάνα με τον ησαιαδη (τι ακούμε Παναγία μου στον ΠΑΟΚ) ήταν τα πρώτα βιολιά σε συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη με κομπάρσο τον πρόεδρο θα ξανά αναφέρω την ...
από Τρόμος
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Και ο Τσούμπα με ανάποδο ψαλίδι σου έδωσε τίτλο κόντρα στη μοναχοκόρη της προσφυγιάς. Γιατί το ψαλίδι νικάει το χαρτί!!!!
από omerta76
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που γκρινιάζω για την πολιτική μας τα τελευταία χρόνια, τον Γιακουμάκη τον θέλω σαν τρελός. Έλληνας για τη λίστα, ελάχιστη προσαρμογή και σε τομείς του παιχνιδιού που έχουμε πρόβλημα (δύναμη, ύψος). Θα ήθελα και τον Λιάβα αντί Σάστρε ή σαν μία επιλογή στα χαφ γιατί Θυμιάνης δεν από ότι φαίνεται ...
από SePuLtUrA_4_
Τρί 05 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Ευτυχώς που η μιζέρια τελειώνει εδώ μέσα γιατί στην πραγματική ζωή τα 18.526 διάρκειας και το sold out σε μόνο 2 ώρες δείχνουν στήριξη και πίστη την ομάδα και σε αυτούς που την διοικούν. Κάποιοι σκορπάτε τα εκατομμύρια σαν στραγάλια ενώ ζείτε με τον κατώτατο μισθό και παλεύεται να συντηρήσετε το ...
από Мир
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Τι έγινε έκλεισε ο Ζαφειρίου; Έμαθα ότι είναι εισήγηση του Άγγελου