Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές

Return

από giapas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.

Εγώ θα πρότεινα να ζητήσουμε κανά μήνα αναβολή.
Μέχρι να γεμίσουν μπαταρίες.

Ας ξαναπαίξουμε το Νοέμβριο.

Σα δε ντρεπόμαστε , 21 Σεπτεμβρίου και να συζητάμε αναβολές.
από giapas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
...

Φίλε giapa καλημέρα. Στις τριαροτεσσαρες ήμασταν φουλ θολωμένιο για αυτό και χάσαμε εύκολα. Ειδικά στην περυσινή. Το ίδιο πάει να επαναληφθεί και φέτος Αντίθετα στους αγώνες των ...
από giapas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.

Σε εμάς θεωρώ ότι έχει βαλτώσει. Ψυχικά, ψυχολογικά.
Δε βλέπω ένταση, δε βλέπω καυλα.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει ...
από giapas
Δευ 22 Σεπ 2025, 06:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 22:19 Τόσες δεκαετίες βλέπω μπάλα, φορ που να χάνει τέτοια ευκαιρία δεν θυμάμαι. Ας την άφηνε στην τελική.
Ο Σάκης ο Παπαζογλου, ο ποδοσφαιρικος ΒΙΑΣΤΗΣ των αντιπάλων της ομάδας μας , πότε δε θα εχανε τετοια ευκαιρία.
από giapas
Τετ 24 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Πάντως η πρεσβεία και το προξενείο είναι ανοικτά 24/7.
Το γράφω μήπως κάποιος δε προλάβει να εκφράσει την αντίθεσή του, στη ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ,την ώρα του αγώνα - ή δε το κάνει με το τρόπο που επιθυμεί .
Μπορεί να περάσει από εκεί , μόνος του ή με παρέα , φορώντας φανέλα ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο και να ...
από giapas
Τετ 24 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εντάξει Ευρωπαικό ματς ήταν , με ομάδα που στη χειρότερη περίπτωση είναι στα κυβικά μας.
Δεν είναι δεδομένη η νίκη και εγώ είδα προσπάθεια πραγματική.
Είναι και εποχή που δε μας κάθεται τίποτα, αλλά δε μπορούμε να παραβλέψουμε τις πολλές ελλείψεις που έχει η ποδοσφαιρική μας πρόταση.

Σημαντικό ...
από giapas
Τετ 24 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Μια χαρά έβαλε το πόδι του κι έπιασε το μονοκόματο πλασέ και έκανε και ωραία κίνηση με το σώμα.
Είναι και τύχη τι γωνία θα πιάσει και πως θα φύγει η μπάλα. Πήγε καρφί πάνω στο τέρμα.
από giapas
Τετ 24 Σεπ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1. Jiri Pavlenka

Με προδώσαν οι φίλοι μου (ΖΙΒΚΟ - ΤΑΙΣΟΝ - ΝΤΕΛΙΑΣ - ΜΠΑΜΠΑ κλπ) , μα να είσαι καλά
που σαν βράχος μου στάθηκες στην κάθε συμφορά
Μου κρατούσες το χέρι στα λασπόνερα
Βοήθα, Παναγιά μου, και μη χειρότερα
Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουν στη γη
Μπορεί αλήτης να 'μουνα, να 'χα καταστραφεί

...
από giapas
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Βάσιμα αυτά που λέει ο Δημήτρης, έστω κι αν είναι λίγο φουσκωμένα.
Αλλα η γενική εικόνα με βρίσκει 100% σύμφωνο.

Αυτή τη στιγμή το στυλ του παιχνιδιού φαίνεται νοικοκυρεμένο και προφανώς είναι δουλεμένη η ομάδα.

Όμως , τα ασύλληπτα προσωπικά λάθη που έχουν δώσει καμιά 10αρια τετ α τετ στα ματς ...
από giapas
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Πως γίνεται μετά το 5-0 στην Ευρώπη να φτάσαμε να παίζουμε με τη πλάτη στο τοίχο στη Τριπολιτσά ( υπερβολη αλλά σχεδόν έτσι είναι) , δε μπορώ να το καταλάβω

Τι εννοείς ρε φίλε; Αφενός το κλαρινό στον Κομπότη και τα χθεσινά κουλούρια, έχουν αποτύπωμα όσον αφορά τους 2 στόχους, αφετέρου η ομάδα ...
από giapas
Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Όχι ρε πούστη μου χάνω το στοίχημα!
Συνέλθετε!
από giapas
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εγώ , μπορεί να κάνω και λάθος , είδα μια κακή εμφάνιση και ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Τώρα ποιος φταίει , αν είναι η διοίκηση ή ο προπονητής είναι υπερανάλυση μιας κατάστασης που πονάει.

Εγώ αυτό που έχω να προσάψω και στη μια πλευρά και στην άλλη είναι η έλλειψη φιλοδοξίας και δίψας για επιτυχίες.
από giapas
Δευ 29 Σεπ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιακουμάκης λένε όλη την αλήθεια για το είδος του ποδοσφαίρου που παίζουμε.
από giapas
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:47
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:27 Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.

Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.