Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές

Return

από xrisitsapa
Δευ 02 Φεβ 2026, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 10. Δημήτρης Πέλκας

Νομιζω επειδη ειναι δικο μας παιδι, και επειδη εχουμε τον Ντελια, τον εχουμε και λιγο υποτιμημενο.

ο Δημητρης ειναι διεθνης, αηττητος πρωταθλητης με καλη καριερα και στο εξωτερικο.
σε ολες τις ομαδες του ΠΟΚ θα ηταν σταθερα στη 14αδα του βασικου rotation.

Κατι Μπακασετες, Μανταλους κ σια κτλ ...
από Hayate
Δευ 02 Φεβ 2026, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Παικταρας....Κανένας Ντρουκιτς δεν είναι καλύτερος από αυτόν..Αγορά χτες....Σκεφτείτε τι θα κάνει όταν πάρει παιχνίδια στη δεύτερη του χρόνια...
από mpafos4
Δευ 02 Φεβ 2026, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Έλεος!!!!

Βρήκαμε τον άνθρωπο τη φετινή χρονιά για να ικανοποιήσουμε την ανθρωποφαγία μας?
από george188
Δευ 02 Φεβ 2026, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Τα ειπε ολα ο χωρικος
από Magpies4
Τρί 03 Φεβ 2026, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ή δεν βρίσκουν αιμάτωμα...
από tad
Τρί 03 Φεβ 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Παρακαλώ να μην με παρεξηγήσετε αλλά προσθέτει κάποια αξία στην ομάδα να γράφετε σχόλια απαξιωτικά για περιουσιακό στοιχείο της ομάδας ??? το ρωτάω γιατί συνήθως όταν θέλουμε παίχτες μπαίνετε σε οπαδικά σάιτ και τα σχόλια δημιουργούν κλίμα ...

Ο Τσάλοφ είναι διεθνής παίχτης ο οποίος απλά δεν ...
από Woodman73
Τρί 03 Φεβ 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

στο tranfemakt ειχε 11-12 μύρια νομίζω οταν ήρθε....
Χθες έβλεπα, ειχε τα μισα.... Ο.κ δεν ειναι ουτε ο πρώτος, ουτε ο τελευταίος παίκτης που δεν κολάει σε μια ομαδα...
Αλλα...ειναι στον χαρακτήρα του παίκτη, εαν αισθάνεται οτι πρέπει να φυγει απο μιά ομάδα, οπου βλέπει οτι δέν κολάει...
από thomas Murg
Τρί 03 Φεβ 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

pisakaipoupoula έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 16:32 θα πω ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου Τόμας Μουργκ

Τώρα μίλησες σωστά!
από Dimitrisou
Τρί 03 Φεβ 2026, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Αν ειναι ετοιμος για τα ευρωπαικα,την κουλα και τον επαναληπτικο με τον Βαζελο μια χαρα...θεωρω πως στα δυο που χανει η ομαδα μπορει να ανταπεξερθει λογω του στυλ του βαζελου και του ρουλη..
από Τρόμος
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Ο Γκόμεζ είναι εθνικά Μεξικάνος, έχει διαβατήριο Μεξικού & ΗΠΑ, έχει παίξει στις μικρές εθνικές και ΗΠΑ και Μεξικού και είναι γεννημένος στο Τέξας(παλιά). Είναι ο ορισμός του Tex-Mex. Άρα ο Σάντσεζ είναι ο νο2 Μεξικάνος!!!
από pavlos06
Παρ 06 Φεβ 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Για τον κόσμο της ομάδας και τι γνωρίζει γι' αυτούς: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή, για όλα αυτά τα μηνύματα που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η γυναίκα μου.

Έχω μια περιέργεια τι της στείλαν της καημένης :opaokara:
από leomatos88
Κυρ 08 Φεβ 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Με Λυών ή Άστον Βίλα θα είναι απαραίτητος. Μέχρι τότε ας γίνει εντελώς καλά και η ομάδα αντί να μοιράζει τριάρες απλώς θα νικάει.
από Azrael
Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Συμφωνα με Λουτσε θα ειναι διαθεσιμος την Τεταρτη.
από George Best4
Τετ 11 Φεβ 2026, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάνετε λάθος.
Κανένας δεν είπε ότι θα χάσει 1-2 παιχνίδια.
Κανένας δημοσιογράφος.
Τραυματισμό στο ίδιο σημείο είχε, αρα έτσι κι αλλιως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να μπει άμεσα και απίθανο να έχανε μόνο 1-2 παιχνίδια.

Καποιοι εδώ μέσα που έχουν και καλα πάντα εσωτερική πληροφορηση και δεν έχουν ...