Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
μαι χαρα ειναι ο παικτης!!
- Τρί 16 Δεκ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Όσο χάλι και να είναι είναι πολύ καλύτερος του Μύθου
- Τρί 16 Δεκ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάνατζερ είναι και προσπαθεί να σώσει τον παίκτη του για να βρει πιο εύκολα ομάδα, τι να έλεγε, ο Τσάλοφ μου σέρνεται?
Μια χαρά συμφέρουν την ομάδα οι δηλώσεις αυτές, βοηθούν την μεταγραφή του.
Μια χαρά συμφέρουν την ομάδα οι δηλώσεις αυτές, βοηθούν την μεταγραφή του.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο μερικων για τα σχολια του μανατζερ του,χαρη μας κανει.Δεν θα κατσει στο συμβολαιο του και θα φυγει.
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Σε ματς που θέλουμε γκολ, ενώ βλέπεις πως ο Ντέλιας στο χαλαρό κεντάει και σου δίνει τεμάχια, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να τον βγάλεις και να βάλεις μέσα τον Τσαλωφ που πραγματικά μπήκε μέσα και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, απλά εξαφανίστηκε!
μη τα λες δεν ισχυουν....
Ναι φταίει ο λουτσεσκου που ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Διαβάζω τα σχόλια και νομίζω έχουμε τον Φαν Μπάστεν στην ομάδα.
Μακάρι να είναι το παιδί αλλά η λογική λέει από 1/1 θα παίζει ο πιο έτοιμος να δώσει βαθμούς Γερεμέγεφ και θα σκίζετε όλοι πάλι τον κακό Ρουμάνο και τον ΠΑΟΚ που τρώει τα παιδιά του επειδή λέγε λέγε τον κάναμε ήδη παικταρά το μικρό.
Μακάρι να είναι το παιδί αλλά η λογική λέει από 1/1 θα παίζει ο πιο έτοιμος να δώσει βαθμούς Γερεμέγεφ και θα σκίζετε όλοι πάλι τον κακό Ρουμάνο και τον ΠΑΟΚ που τρώει τα παιδιά του επειδή λέγε λέγε τον κάναμε ήδη παικταρά το μικρό.
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Ο Κλάους στην ηλικία του ήταν 30 χρονών.
- Παρ 19 Δεκ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Πρόβλημα στην βουβωνική χώρα; Θα μπορούσε να είναι βουβωνοκήλη, αλλά αν ήταν αυτό θα είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση εδώ και καιρό και θα ήταν διαθέσιμος σε εύθετο χρόνο.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Αν έρθει στόπερ, που φυσικά και πρέπει, και αν επιστρέψει ο Λόβρεν, θα τον βλέπουμε σπάνια. Λίγα πράγματα και οι δύο πίσω σήμερα και αυτό δεν φάνηκε περισσότερο γιατί ο αντίπαλος ήταν ανεμικός.
Δηλαδη αν ο αντιπαλος δεν φτανει στην περιοχη τι περιμενουμε απ'τα στοπερ; Ο βολιακο ειχε το ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Για μένα πρέπει να κυνηγήσουμε τον Κωστή της Λειβαδιάς αν δεν είναι ταγμένος για βάζελο και όχι να ανανεώσουμε τον Οζντόεφ, την έχουμε πάθει άπειρες φορές με τέτοιες ανανεώσεις
Δηλαδή θεωρείς σίγουρο ότι θα αποδώσει του χρόνου ο Κωστής στον ΠΑΟΚ ενώ για τον Οζντοεφ (στον ΠΑΟΚ) έχεις ενδοιασμούς ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Κάνει τόσα άλλα, που βλέπουμε, κι άλλα τόσα, που είμαι βέβαιος ότι δε βλέπουμε παρά ελάχιστα, ο Αρχηγός για την ομάδα, που του συγχωρούμε οποιαδήποτε ατέλεια. Ο Σέρβος είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω δει σε ξένο στην ΠΑΟΚάρα μας από άποψη προσφοράς, παρέα εννοείται με τον ΤΙΤΑΝΙΟ Βιεϊρίνια και ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Για να ειναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία ο παίχτης πρέπει κάποιος να τον ετοιμάσει κ όχι να τον πεταξει μεσα έτσι απλά. Κάθε χρονιά έρχονται ευκαιρίες για όλους. Το ζήτημα να ειναι κάποιος να τον ετοιμάσει κ επίσης να εχει διάθεση κ ο παίχτης κ να μην νομίζει οτι ειναι ο Ανρί στα 18 του (βλ ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Από πανακα έπος.....
ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ
Είναι 5 τα χαράματα . Ξύπνησα για κάποιον ακατανόητο λόγο και δεν με πιάνει ύπνος ξανά.
Κι εκεί που κοιτάζω το ταβάνι μέσα στο σκοτάδι , με πιάνει ένας απίστευτος θυμός.
Γυρίζουν ανάποδα τα πάντα μέσα μου.
Γιατί σκέφτηκα ότι
50-100 μ@λάκες μας κάνουν τη ζωή μας ...
ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ
Είναι 5 τα χαράματα . Ξύπνησα για κάποιον ακατανόητο λόγο και δεν με πιάνει ύπνος ξανά.
Κι εκεί που κοιτάζω το ταβάνι μέσα στο σκοτάδι , με πιάνει ένας απίστευτος θυμός.
Γυρίζουν ανάποδα τα πάντα μέσα μου.
Γιατί σκέφτηκα ότι
50-100 μ@λάκες μας κάνουν τη ζωή μας ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ρε μάγκες ηρεμήσετε λίγο με τον Λουτσέσκου που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος και δεν έχει αδικήσει κανέναν κλπ κλπ. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως στο θέμα ταλαντούχος φορ από τα σπλάχνα του συλλόγου έχει την χειρότερη επίδοση:Κουλούρης,Κουτσιας & Τζίμας δεν αξιοποιήθηκαν από τον Ρουμάνο πήγαν ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 03:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ρε μάγκες ηρεμήσετε λίγο με τον Λουτσέσκου που δεν έχει κάνει ποτέ λάθος και δεν έχει αδικήσει κανέναν κλπ κλπ. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως στο θέμα ταλαντούχος φορ από τα σπλάχνα του συλλόγου έχει την χειρότερη επίδοση:Κουλούρης,Κουτσιας & Τζίμας δεν αξιοποιήθηκαν από τον Ρουμάνο πήγαν ...