Η αναζήτηση βρήκε 95 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.

Ο Κόλκας Πόρκυ ρε αθεόφοβε;;;;;; :opaokara ...
από Χωρικός
Κυρ 17 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

jibbie έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 23:43 αυτη η μπουντου παιζει να εχει μαθει (;) ελληνικα απο duolingo
η μετάφραση απ'τα αγγλικά των δηλώσεων του προπονητή, είναι απ'το google translate. το τσέκαρα! :)
από Χωρικός
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Στο θέμα Ζαφείρη , δύο είναι τα ερωτήματα. Θα έπρεπε φυσικά να το έχουν ψάξει οι αρδ μας, αλλα αυτοί στις παραλίες είναι και περιμένουν τον Black zone για να κάνουν ρεπορταζ.
1ον: Ρήτρα δεν έχει αυτή η ψυχή; Κι αν έχει πόσο είναι; Κι αν δεν έχει γιατί δεν μας το έχουν πει; Το θέμα της υπαρξης ή μη ...
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι

Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη ...
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 16:47 Ρε παιδιά μιλήστε λίγο με ονόματα, το «πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» διαβάζουμε.

Μέχρι και για τον οπεκεπε πιο ξεκάθαρα μιλούσαν ο φραπές με τον χασάπη.
τιμημένο τόπικ παλαι ποτέ!!!
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

εχω ξαναρωτήσει ρε παιδιά... ποιός είναι αυτός ο Πανάκας;;; οεο;;;
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.

Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .

Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.

Ολοι ΠΑΟΚ ...
από Χωρικός
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55 Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
τι μ@λκ@ς είσαι ρε!!! χαχαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Χωρικός
Παρ 22 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

φαν και ρίαλ φακτ.

Ο Καμπαμαρού ΔΕΝ έτρωγε μακαρονάδα

(ξέρω πέσατε από τα σύννεφα)

Yakisoba τρωω,που μεσα εχει νουντλς,κρεας κατα προτιμηση χοιρινο,γαριδες,σαλτσα γιακισομπα,κρεμμυδι (εγω δεν βαζω),καροτο και φυσικα ΛΑΧΑΝΟ!Απλως που να εξηγησεις στον μεσο ελληνα βλαχοτσοπανη τι ειναι το ...
από Χωρικός
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Η μαϊμού της μαϊμού ω μαϊμού η κουλά
Ανύπαρκτο πέναλτι Κυριολεκτικά

Βγάλτε τα ασπρόμαυρα γυαλια

δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε, αλλα για κάτσε. αν δεν το εχεις καταλαβει, σε φορουμ οπαδών του ΠΑΟΚ είσαι. τί γυαλιά ήθελες να φοράμε; ουδέτερα; κιτρινα; κόκκινα; τί ακριβώς; και τί ρόλο ...
από Χωρικός
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν ξερω ρε παιδια,προσωπικα δεν θα γουσταρα ουτε για μισο λεπτο να φορεσω την φανελα της σπαρτα αν ημουν στην θεση του.

Νομιζω οτι θα τους γυρισει μπουμερανγκ το να μην τον αφησουν απο τωρα.

Σε διαβεβαιώνω πως σίγουρα δεν φορέσει την φανέλα της Σπάρτα. Είμαι 100% πεπεισμένος γι αυτό! Πρώτοι το ...
από Χωρικός
Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν βλέπω να ρωτάει κανείς αλλά Πορκυ που το ξέρεις ότι ο παίκτης έρχεται σήμερα??? Το γράφει κάπου???

Eαν ξανακάνεις τέτοια ερώτηση φίλε μου, θα εισηγηθούμε όλοι οι παππούδες του σαιτ να φας μπαν δια βίου!
Τον Πορκυ δεν τον αμφισβητείς, τον Πόρκυ...
Κάποτε είχε γίνει επανάσταση εδώ μέσα επειδή ...
από Χωρικός
Πέμ 28 Αύγ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Maklaz έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 19:49
MrSam1926apc έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 19:47 Τι φάση το πανό?
Ελπίζω να πηγαίνει στον ΑΣ και όχι στον Ιβαν..
Υπήρχε πριν ξεκινήσει το ματς,. κατέβηκε στην συνέχεια, και τώρα το έβαλαν πάλι , στην 5-6 , όλοι ξέρουμε τι βρίσκεται απέναντι.
ξεδιάντροπο . δεν μπορώ να χαρώ το ματς
από Χωρικός
Πέμ 28 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Πιστεύω αν αλλάξουν θέση οι Ρώσοι και πάει μπροστά ο Οζντόεφ και στα χαφ ο Τσάλοφ η ίδια ομάδα θα είχε βάλει άλλα 2 γκολ.
Απίστευτος Μειτέ, ωραίο το δίδυμο Κένι Ντεσπότοφ, μαγικές στιγμές ο Ντέλιας.
Το πανό '' Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ'', αν είναι μήνυμα που εννοεί ότι δεν ανήκει σε κανέναν ...