Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.

Ο Κόλκας Πόρκυ ρε αθεόφοβε;;;;;; :opaokara ...
από Χωρικός
Κυρ 17 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

jibbie έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 23:43 αυτη η μπουντου παιζει να εχει μαθει (;) ελληνικα απο duolingo
η μετάφραση απ'τα αγγλικά των δηλώσεων του προπονητή, είναι απ'το google translate. το τσέκαρα! :)
από Χωρικός
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Στο θέμα Ζαφείρη , δύο είναι τα ερωτήματα. Θα έπρεπε φυσικά να το έχουν ψάξει οι αρδ μας, αλλα αυτοί στις παραλίες είναι και περιμένουν τον Black zone για να κάνουν ρεπορταζ.
1ον: Ρήτρα δεν έχει αυτή η ψυχή; Κι αν έχει πόσο είναι; Κι αν δεν έχει γιατί δεν μας το έχουν πει; Το θέμα της υπαρξης ή μη ...
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ε σίγουρα. ΕΤΣι λειτουργούν οι αε. Αμα προκύψει θέμα γηπέδου αλλάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θαρρείς και αμα δεν προέκυπτε ο Ζαφείρης θα του έπαιρνε τις μετοχές κάποιος με το ζόρι.τι διαβάζουμε ρε φίλε μεσήλικες άνθρωποι

Δεν απάντησες όμως γιατί δεν κινηθήκαμε από πριν για τον Ζαφείρη ...
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 16:47 Ρε παιδιά μιλήστε λίγο με ονόματα, το «πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» διαβάζουμε.

Μέχρι και για τον οπεκεπε πιο ξεκάθαρα μιλούσαν ο φραπές με τον χασάπη.
τιμημένο τόπικ παλαι ποτέ!!!
από Χωρικός
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

εχω ξαναρωτήσει ρε παιδιά... ποιός είναι αυτός ο Πανάκας;;; οεο;;;
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.

Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .

Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.

Ολοι ΠΑΟΚ ...
από Χωρικός
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55 Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
τι μ@λκ@ς είσαι ρε!!! χαχαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara: