Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
4-1 Eίναι το σκορ. Χωρικός σπικινγκ
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ποιά σπορταιμ ρε παιδιά;;; εκτός αν νομίζετε οτι μιλάμε για τη σπορταιμ την παλιά την ορθόδοξη της δεκαετίας του90.
Σήμερα είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν
Σήμερα είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Googlaροντας για τον Ζαφείρης κάποιο παλιό άρθρο του 24 έλεγε για ΠΑΟΚτσιδικα αισθήματα του Ζαφείρη!!! Μήπως είναι ένας λόγος που ο μικρός εχει πει το ναι αν ισχύει όλη αυτή η ιστορία...... μήπως έτσι καταφέρνουμε να μην έχουμε προβλήματα με τις λίστες???
δεν μετράει γηγενής στις λίστες. Ασχέτως ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
τον είδα μέσα τον άτιμο!!! Πόσα χρόνια έχεις να φανείς ρε ταγμα;theo-drama έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:14 Ρε ταγματάρχη, που είσαι, περιμένεις να γίνει, για να γράψεις.![]()
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιός είναι αυτός ο Πανάκας ρε παιδιά;;shogoon έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 06:46 Τον Πανακα δεν τον γνωρίζω μόνο από το face ότι πιάνω. Όταν μιλούσε πρώτος για Ζαφείρη οι υπόλοιποι κοιμοντουσαν. Του το δίνω 100%.Αιντε να δούμε την κατάληξη.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
φυσικά τρολάρει, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι πάει τζάμπα η ..ευχη του Δυτικού!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
εχω την αίσθηση οτι έχει κλείσει. Και μάλιστα ημέρες πριν.
Χρονοκαθυστέρηση είναι οι προτασεις και οι απορίψεις που βγαίνουν.
Δεν είναι χαζός ο Ιβάν. Ξέρει να το παίζει το παιχνίδι καλά. Και καλά τους κάνει
Χρονοκαθυστέρηση είναι οι προτασεις και οι απορίψεις που βγαίνουν.
Δεν είναι χαζός ο Ιβάν. Ξέρει να το παίζει το παιχνίδι καλά. Και καλά τους κάνει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Και ποιος το λεει αυτό; εσύ; Ο αντίστοιχος εσύ , θα έλεγε καποτε στο συντριβάνι ή σε αλλον πλανήτη!beyes4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:46
Και κάτι άλλο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 01:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Eδώ θέλετε να βάλετε τον ταγμα να παίξει μπάλα ρε άρρωστοι ! Άντε κοιμηθείτε και δουλευουμε σε λίγες ώρες! 

- Παρ 15 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε άτιμε black zone .. ξερουμε που μένεις. Σε ψάχνουμε! 

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Κενι πότε τον είδες και τον έκρινες ρε μεγάλε;; Και τσουβαλιάζεις όλους τους υπόλοιπους μαζί; Και Σάστρε και Όττο και Γκόμεζ;;; Μεγάλος ΠΑΟΚτσής θα είσαι κι εσύ
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι; Εγώ αυτόν τον Ζαφείρη δεν τον ξέρω. Ούτε τον έχω δει να παίζει ποτ΄ρε.
Αλλα γίνεται τόσος ντόρος και δίνουμε τέτοια ποσά, για παίχτη που δεν είναι καν βασικός στη Σλάβια;;;
Αλλα γίνεται τόσος ντόρος και δίνουμε τέτοια ποσά, για παίχτη που δεν είναι καν βασικός στη Σλάβια;;;

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Anthimox, ΑποστόληςΑ, billispaokara97, blackened, blackhumor44, blackzone44, chri5ti9, ChrisNeo, Dagi, danirifle, Dimitrisk4, Dimpatra, echromos, embuji, episimos73, Equalizer, feria, gk.box16, Google Adsense [Bot], Hermann, icue, janellsis, joshua ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
τον χειμώνα ήμουν Πράγα.. αν ήταν τοτε η μεταγραφή, ή αν ήμουν τώρα εκεί, χωρίς πλάκα θα περίμεν α εξω απ'το γήπεδο και θα ξεκαθάριζα τα πράγματα!!!