Τρελαθηκα με τον Ζαφειρη,τι μηχανακι ειναι αυτο;Πολυ καλη κ η αμυντικη πενταδα (Τσιφτσης κ οι υπολοιποι).
Αφου δεν χασαμε σημερα με τετοια αρχικη εντεκαδα,ειμαι τρομερα αισιοδοξος.Αρχιζουμε τωρα τα ματς ανα βδομαδα,πως το λεει ενας φιλος εδω; (obane),θα παει η π..τσα συννεφο!
Η αναζήτηση βρήκε 268 εγγραφές
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΤΣΑΠΟΥ ΣΥΝΝΕΦΟ!!
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μύρισε πρωτάθλημα σήμερα.
Και μύρισε και κάτι ακόμα. Ο φόβος του γηπέδου όταν έγιναν οι αλλαγές. Φοβερό. Σχεδόν το αισθανοσουν από την τηλεόραση
Και μύρισε και κάτι ακόμα. Ο φόβος του γηπέδου όταν έγιναν οι αλλαγές. Φοβερό. Σχεδόν το αισθανοσουν από την τηλεόραση
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσοχή τώρα στη λειβαδιά! Στο μόνο ματς που θα κλείσει τα πόδια θα είναι στην Τούμπα. Κατά τα άλλα τους παίζει πλέον όλους μέσα - έξω with the legs open. Το θέλατε και στα πλει-οφ το πο@@@@κι 
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
εν ταξει , εγω ζω στον κόσμο μου, αλλα ο ρουμανος εχει φτιαξει ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ, που αν εκανε διαχειριση για την ευρωπη και όχι για την αιλλαδα, ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε τελικο γιουροπα
Τωρα περιμενουμε τον βενγκα για να δειξουμε οτι ο Ροτα δεν κανει ουτε για τον ΠΑΟΚ με Ιντιο και Μπαιανο
Τωρα περιμενουμε τον βενγκα για να δειξουμε οτι ο Ροτα δεν κανει ουτε για τον ΠΑΟΚ με Ιντιο και Μπαιανο
- Δευ 09 Μαρ 2026, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα τα είπατε. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στην στάση του Μεντιλίμπαρ , όταν πήρε κίτρινη ο Ρέτσος.
Μπινελίκωσε τους δικούς του, τους είπε : κόφτε το και πήγε και χάιδεψε το κεφάλι του Γερεμέγεφ.
Τί δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εκεί χάμω;
Μπινελίκωσε τους δικούς του, τους είπε : κόφτε το και πήγε και χάιδεψε το κεφάλι του Γερεμέγεφ.
Τί δουλειά έχει αυτός ο άνθρωπος εκεί χάμω;
- Δευ 09 Μαρ 2026, 01:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιθέτως εγώ θέλω βάζελο στην Τούμπα πρώτη αγωνιστική και χαρτί εδώ την τελευταία. Από την αρχή μέχρι το τέλος στην κορυφή θα είμαστε.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάσει των διαγραμμίσεων του χόρτου, δύσκολα να μην είναι οφσαιντ ο Σάντσες.
Από αυτό που βλέπω βασικά, είναι σίγουρα.
Από αυτό που βλέπω βασικά, είναι σίγουρα.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=d9PXeL6tJOo
Και για τους αντικειμενικους ΠΑΟΚτσηδες η ξεκαθαρη αποβολη του Γιοβιτς
στο 1.50 και μετα που δε δοθηκε.....
Πλεον επειδη το ζητησατε, θα μπαινουν και σεμιναρια διαιτησιας....
Και φυσικα κανεις τελικα δε μιλησε για την αποβολη του Ρετσου....
Αλλα καποιοι ...
Και για τους αντικειμενικους ΠΑΟΚτσηδες η ξεκαθαρη αποβολη του Γιοβιτς
στο 1.50 και μετα που δε δοθηκε.....
Πλεον επειδη το ζητησατε, θα μπαινουν και σεμιναρια διαιτησιας....
Και φυσικα κανεις τελικα δε μιλησε για την αποβολη του Ρετσου....
Αλλα καποιοι ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Παιχνίδι στο οποίο δεν χωράει αποτέλεσμα πλην της νίκης αν θέλουμε να μην κυνηγάμε ανεμόμυλους στα play-off. Η ομάδα αναμένει αρκετές επιστροφές παιχτών εντός αποστολής, με ελπίδα να μπορέσει να βγει όσο το δυνατόν πιο ορθολογική εντεκάδα. Ήρθε η ώρα να προετοιμάσει έναν αγώνα κανονικά ο προπονητής ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω και δεν θα ενοχλήσω άλλο. Τελικά ο 4ος φορ του βάζελου είναι καθόλου καλός;
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
gpap5 δεν ειναι θεμα τσουβαλιασματος αλλα ιδιας αντιμετωπισης την οποια δικαιουνται και ο Κλεομενης και ο ΠΑΟΚ
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
gpap οπως τα μμε αναφερονταν στους δολοφονους του Αλκη ως σεσημασμενους χουλιγκαν του ΠΑΟΚ το ιδιο να γινει και με το αρειανο σκουληκι και τους πιθανους συνεργους του, αν ειχε, που ειναι το τσουβαλιασμα και ας ληξει εδω λογω οφτοπικ
- Δευ 16 Μαρ 2026, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Βελτιώθηκε η εικόνα του με το που πήγε στο παλατάκι και χαιρέτησε τον Τέλη.van rooy έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 08:23 Ο Ζαφείρης καλός ή τζάμπα τα πετάξαμε τα λεφτά?
Όπως έλεγαν ορισμένοι....
- Δευ 16 Μαρ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Θα διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι; Ρωτάω μήπως μετά την ακραία διακινδύνευση της ζωής των ΑΡΔ μας στην Τούμπα χθες αποφασιστεί από τας αιλυνοικάς ποδοσφαιρικάς και μητσοτακικάς αρχάς να εξοστρακιστεί η ομάδα σε κανέναν Πλούτωνα, ξέρω γω.