με ενοχλεί η φράση "συνήθεια να χάνουμε τελικούς" .
Στο μπάσκετ πολλές φορές μιλάει το μπάτζετ. Πέρσι παίξαμε με 650Κ τελικό απέναντι σε 3-4-5 Μ , και φέτος παίξαμε με 2Μ -και ομάδα που άλλαξε η μισή στη μέση της χρονιάς χωρίς να υπάρχουν οι επιλογές ελεύθερων παικτών καλοκαιριού- απέναντι στα ...
Η αναζήτηση βρήκε 396 εγγραφές
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
έλα να διαφωνήσουμε:
1. ο Wiley δεν είναι παίκτης παγκίτης. Είναι starter C. Τον αλλο που λες δεν τον ξέρω αλλά για Γιούγκο με τριποντάκια μου κάνει, ας το πάρεις αυτό από το 4αρι σου.
2. Επειδή ο Φόστερ μπορεί να κατέβει στο 3 σε χαμηλά σχήματα, και είναι Lethal shooter από τις 45 και τις γωνίες ...
1. ο Wiley δεν είναι παίκτης παγκίτης. Είναι starter C. Τον αλλο που λες δεν τον ξέρω αλλά για Γιούγκο με τριποντάκια μου κάνει, ας το πάρεις αυτό από το 4αρι σου.
2. Επειδή ο Φόστερ μπορεί να κατέβει στο 3 σε χαμηλά σχήματα, και είναι Lethal shooter από τις 45 και τις γωνίες ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
είδα το βιντεο του Σμαϊλαγιτς. Περίμενα 435 καρφώματα για να τον δω να σουτάρει.
Έφαγα το καπέλο μου (ήμουν επιρρεασμένος από τα βινεο ενός άλλου Γιουγκου που κοιτούσαμε πριν τον Ομορούγι,που ταν νερόβραστος).
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο ειναι παικταράς. Έχει εκρηκτική ταχύτητα για τα 2.08 του και τους ...
Έφαγα το καπέλο μου (ήμουν επιρρεασμένος από τα βινεο ενός άλλου Γιουγκου που κοιτούσαμε πριν τον Ομορούγι,που ταν νερόβραστος).
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο ειναι παικταράς. Έχει εκρηκτική ταχύτητα για τα 2.08 του και τους ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
σε άλλα νέα, ο Ναζ αποχαιρέτισε σήμερα τη Νάπολι...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
ανακατεύονται τα πάντα όλα μέσα στο σύλλογο πια, ποδόσφαιρα στα τόπικ του μπάσκετ, κουβάρι. ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ. Κυκεώνας.
Στομάχι κάνουμε να διαβάζουμε τις γνώμες, ο Ιβαν αν δε μπορεί να φύγει, ο Τέλης αν δεν έχει ηθική να φύγει, άλλος με τον Βεζυρτζή και τι είπε στην επιστολή, άλλος ενάντια στον ...
Στομάχι κάνουμε να διαβάζουμε τις γνώμες, ο Ιβαν αν δε μπορεί να φύγει, ο Τέλης αν δεν έχει ηθική να φύγει, άλλος με τον Βεζυρτζή και τι είπε στην επιστολή, άλλος ενάντια στον ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
έκανα τη σκέψη στα Διοικητικά να μη διαβάζω πια, γιατί μόνο μαυρίλα βγαίνει...
Εκεί στο αγαπημένο μου των μεταγραφών, να ονειρευόμαστε παικτάρες, για τον κάθε Μαγγέτι και τον MailMan II που δε μας έκατσε ρε γαμώτο
Εκεί στο αγαπημένο μου των μεταγραφών, να ονειρευόμαστε παικτάρες, για τον κάθε Μαγγέτι και τον MailMan II που δε μας έκατσε ρε γαμώτο
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
δυστυχώς αποχωρείς.
Κρίμα.
Θέλαμε ανθρώπους με ήθος, που πονάνε την ομάδα και ξέρουν μπάσκετ. Σημαντική απώλεια για το σύλλογο γενικά ως παρουσία.
Ευχαριστούμε για τη σκληρή δουλειά σου 5 μήνες τώρα, η αφοσίωση δεν αποτιμάται σε στατιστικές, είσαι δικό μας πετσί και σε γουστάρω.
Κρίμα.
Θέλαμε ανθρώπους με ήθος, που πονάνε την ομάδα και ξέρουν μπάσκετ. Σημαντική απώλεια για το σύλλογο γενικά ως παρουσία.
Ευχαριστούμε για τη σκληρή δουλειά σου 5 μήνες τώρα, η αφοσίωση δεν αποτιμάται σε στατιστικές, είσαι δικό μας πετσί και σε γουστάρω.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίοδος Καταβολής: Ο χρόνος που έχουν οι μέτοχοι για να καταθέσουν τα κεφάλαια, ο οποίος καθορίζεται στην απόφαση της ΑΜΚ.Πιστοποίηση ΑΜΚ: Η καταβολή του κεφαλαίου πρέπει να πιστοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μέσα σε έναν (1) μήνα από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής.Εγγραφή στο ΓΕΜΗ: Μετά ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Update:
Πλέον με bold οι σίγουροι:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης , (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ ...
Πλέον με bold οι σίγουροι:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης; , Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης , (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , Μουρ ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινώθηκε ο Μπαζινας
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
800K για τις ακαδημίες και χτυπάνε τον Σπανό της 10.
Καμία πρόταση για Πρέλεβιτς, για GM δεν γνωρίζει επαφές με Κοντεμπέλα / Σάβιτς.
Μπορεί να μείνει ο Γιαννακίδης, υπάρχει θέμα με προσθήκη στο σταφ των Κώστα Χαραλαμπίδη και Λημνιάτη.
Η barca συμπληρώνει 100 χρόνια στο μπάσκετ, ο Τρινκιέρι τους ...
Καμία πρόταση για Πρέλεβιτς, για GM δεν γνωρίζει επαφές με Κοντεμπέλα / Σάβιτς.
Μπορεί να μείνει ο Γιαννακίδης, υπάρχει θέμα με προσθήκη στο σταφ των Κώστα Χαραλαμπίδη και Λημνιάτη.
Η barca συμπληρώνει 100 χρόνια στο μπάσκετ, ο Τρινκιέρι τους ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
είπε ψάχνουν για 2 θυγατρικές.
Εκεί οι ομάδες που θα εξαγοράσεις θα χουν και τα γήπεδά τους...
Από ονόματα πάντως πετάχτηκαν τα πάντα!
Σορτς, Κέβιν Πόρτερ, Τζέιμς, Χλίνασον, Μήτογλου, Τολιόπουλος, και πολλούς άλλους. Φαντασία καλπάζουσα...
Μένω στο ότι προσεγγίσαμε ξανά Τζεκίρι αν τον αφήσει η ...
Εκεί οι ομάδες που θα εξαγοράσεις θα χουν και τα γήπεδά τους...
Από ονόματα πάντως πετάχτηκαν τα πάντα!
Σορτς, Κέβιν Πόρτερ, Τζέιμς, Χλίνασον, Μήτογλου, Τολιόπουλος, και πολλούς άλλους. Φαντασία καλπάζουσα...
Μένω στο ότι προσεγγίσαμε ξανά Τζεκίρι αν τον αφήσει η ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Για μένα αυτή η δήλωση για championship είναι και λιγο Αμερικανιά, περιλαμβάνει "ελαφρότητα" τύπου Walter Berry.
Δεν ξέρουν οι ξένοι που παίζουν και γιατί παίζουν. Και ποια είναι τα τρόπαια και ποιες οι αντικειμενικές δυσκολίες. Κατά 80% πιστεύω.
Δίνω και ένα 20% να ναι επιστήμων στυλ Barlow, να ...
Δεν ξέρουν οι ξένοι που παίζουν και γιατί παίζουν. Και ποια είναι τα τρόπαια και ποιες οι αντικειμενικές δυσκολίες. Κατά 80% πιστεύω.
Δίνω και ένα 20% να ναι επιστήμων στυλ Barlow, να ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
o Κλείτος ρωτήθηκε χθες για το αν θα είναι κτίριο (δηλαδή όχι φούσκα) και είπε ναι. Και ο προϋπολογισμός αυτό δείχνει.
Βέβαια καλή η αμφιβολία έτσι για να έχουμε κάτι επιπλέον να τσακωνόμαστε τώρα που καλοκαιριάζει και θα τελειώσουν τα αγωνιστικά... :)
Αλήθεια, το έχετε σκεφτεί ότι ούτε εμείς ούτε ...
Βέβαια καλή η αμφιβολία έτσι για να έχουμε κάτι επιπλέον να τσακωνόμαστε τώρα που καλοκαιριάζει και θα τελειώσουν τα αγωνιστικά... :)
Αλήθεια, το έχετε σκεφτεί ότι ούτε εμείς ούτε ...