Η αναζήτηση βρήκε 396 εγγραφές
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF1, ΠΑΟΚ-Περιστέρι, Game 1, 03/05, 16.00
επανήλθε ο γνωστός καλός Μέλβιν σήμερα. (άλλη μια απόδειξη του πόσο υψηλής ποιότητας ήταν οι 2 Ισπανικές που πήγαμε στο F4, καθώς είχαν τα πάντα για να μας μπλοκάρουν: ανθρώπινο δυναμικό, τεχνογνωσία, στρατηγική)
- Δευ 04 Μάιος 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
τον Ναζ τον θέλω όσο πολύ θέλω και τον Καλάθη. Και μάλιστα μαζί είναι ακόμη καλύτερο το mix. Βάλε και Tyree δίπλα τους, μένει ένας ακόμη εξαιρετικός παίκτης (όπως ακούγονται φήμες για τύπους σαν τον Λο, τον Παγιόλα, Ντάριους Τομσον κλπ.) για κλείσεις το 1-2 και συμπληρωματικά να βοηθάν Μπαζίνας και ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
δε θα πω κάτι που δε ξέρετε.
Αλλά σήμερα σκεφτόμουν ότι προ των εξελίξεων με Μυστακίδη , ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν έλπιζα να δω Καλάθη και Ναζ στην ομάδα μου...και τώρα είναι μια απτή , πολύ πιθανή πραγματικότητα.
Αλλά σήμερα σκεφτόμουν ότι προ των εξελίξεων με Μυστακίδη , ούτε στα τρελά μου όνειρα δεν έλπιζα να δω Καλάθη και Ναζ στην ομάδα μου...και τώρα είναι μια απτή , πολύ πιθανή πραγματικότητα.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: QF2, Περιστερι-ΠΑΟΚ, 6/5, 19:00, ΕΡΤ2
κάθε μια γειτονιά της χαβούζας, αυτούς που με λέγαν Βούλγαρο όταν σπούδαζα εκεί, όλες ανεξαιρέτως, ηδονίζομαι να τις βλέπω όπως απόψε, με την ουρά στα σκέλια. Αθλητικά, ο ΠΑΟΚ πάντα να είναι το αγκάθι στο πλευρό τους, να μας τρέμουνε.
Κι από του χρόνου να δείτε τι θα γίνει...μεγάλο πάρτυ.
Κι από του χρόνου να δείτε τι θα γίνει...μεγάλο πάρτυ.
- Τετ 06 Μάιος 2026, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
αυτά που κάνεις το τελευταίο δίμηνο δείχνουν τι παιχτάρα ήσουνα , και ότι κάτι υπάρχει ακόμα. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια.
ΜVP σήμερα με 19/9/9/ και 36 rank. Super
ΜVP σήμερα με 19/9/9/ και 36 rank. Super
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2025-26
https://www.esake.gr/el/CE79238E
εδώ μιλάει για μονό αγώνα για την 3η θέση (στην έδρα όποιου τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο)
εδώ μιλάει για μονό αγώνα για την 3η θέση (στην έδρα όποιου τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο)
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίχτης τής Βαλένθια που γράφτηκε είναι ο Τομσον,εφες έκανε μεγάλες εμφανίσεις και έχει Ιταλικό διαβατήριο νομίζω.
Αυτός ο Τζόνσον ποιός είναι;
το διόρθωσα. Φαίνεται κάπου ονειρευόμουν τον Magic Johnson όταν έγραφα... 8-)
ΥΓ εγώ τον Τρινκιέρι δεν τον έχω για χαζό, αλλά πολλούς παλαίμαχους ...
- Πέμ 07 Μάιος 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Tyree έχει νιάτα , δυνάμεις , τσαγανό, φλόγα. Δύσκολα τον αφήνεις για να πάρεις ΑΛΛΟ ΕΝΑ ρίσκο μαζί με τα ρίσκα που θα πάρεις με τόσους νέους παίκτες στην ομάδα...
Πιστεύω όμως ότι τη μεγάλη διαφορά θα την κάνει ο Σέντερ. Εκεί πρέπει να χτυπήσεις διάνα, σε κάποιον που θα είναι παικταράς και θα ...
Πιστεύω όμως ότι τη μεγάλη διαφορά θα την κάνει ο Σέντερ. Εκεί πρέπει να χτυπήσεις διάνα, σε κάποιον που θα είναι παικταράς και θα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ως επαγγελματία κάπου τον δικαιολογώ, τελειώνει η καριέρα του και πρέπει να βάλει και κάτι στην άκρη για το μέλλον.
Η συντριπτική πλειοψηφία θα ακολουθούσε το χρήμα.
Από κει και πέρα ο Καντσελιέρι που του ταίριαξε πολύ, έφυγε. Κι αυτό σημαντικό στην απόφαση να μη μείνει πιστεύω.
Τέλος πάντων, εμείς ...
Η συντριπτική πλειοψηφία θα ακολουθούσε το χρήμα.
Από κει και πέρα ο Καντσελιέρι που του ταίριαξε πολύ, έφυγε. Κι αυτό σημαντικό στην απόφαση να μη μείνει πιστεύω.
Τέλος πάντων, εμείς ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
συμφωνώ ότι αν έχεις Νικ Καλάθη και τρίτο τον άπειρο Μπαζίνα, θες για ΒΑΣΙΚΟ playmaker έναν παιχταρά (όπως ήταν ο Λορέντζο προ 4ετίας), αλλά πρέπει να είναι και έμπειρος και γρήγορος και αθλητικός. Γι αυτό τα πολλα λεφτά πρέπει να δοθούν στις θέσεις 1 και 5.
(μάλλον είμαι της παλιάς σχολής γιατί ...
(μάλλον είμαι της παλιάς σχολής γιατί ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
κάτσε ρε Μακηπασπαρτου, μια-δυο ωρίτσες έχει που βγήκε. Θα πάει μερικές μέρες μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι ποδοσφαιρικοί ΑΡΔ...
Λοιπόν, εννοείται πολύ καλά νέα, η ομάδα ενισχύεται εξωαγωνιστικά.
Μάλλον θα πάμε σε σχήμα ενοικίασης από τον ΑΣ του PAOK Sports Arena μόνο για τα παιχνίδια.
Αυτό ...
Λοιπόν, εννοείται πολύ καλά νέα, η ομάδα ενισχύεται εξωαγωνιστικά.
Μάλλον θα πάμε σε σχήμα ενοικίασης από τον ΑΣ του PAOK Sports Arena μόνο για τα παιχνίδια.
Αυτό ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
γιατί ρε φίλε να πρέπει να πάω στο FB ; έχουμε εδώ forum και συζητάμε μεταξύ μας οι συν-οπαδοί. Δε μου χρειάζονται τα social με τον κάθε άσχετο αλλόθρησκο μέσα. Πες εδώ ότι θες. Τα "αλλού" δε μας νοιαζουνε, εδώ μιλάμε.
Γιατί ένα θετικότατο νέο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντί να το πανηγυρίζουμε κάποιοι το ...
Γιατί ένα θετικότατο νέο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντί να το πανηγυρίζουμε κάποιοι το ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Ισχύει ότι το χτίζει και θα ανήκει στην ΚΑΕ? Κάτι τέτοιο ανέφερε ο Καλαμαριώτης.
https://www.sport24.gr/basket/paok-i-epithimia-tou-trinkeri-pou-egine-praxi-apo-ton-mistakidi-gia-to-neo-proponitiko-kentro-to-simeio-epilogis-kai-xronikos-orizontas-tou-planou-kataskevis/
"Το σημαντικό στοιχείο ...
- Σάβ 09 Μάιος 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
είδα το best of του Wiley με την Ισραηλινή ομάδα στο ΥΤ. Ρίχνει και τάπα στον Μουρ.
Δείχνει καλύτερος από 2-3 άλλους που είχαν ακουστεί προ μηνών και βλέπαμε τα βιντεο. Δείχνει ένας πιο μπασκετικός Ομορούγι. Έχει πλαστικότητα αλλά είναι και θηρίο. Επίσης κυνηγάει πολύ το alley hoop.
Δείχνει καλύτερος από 2-3 άλλους που είχαν ακουστεί προ μηνών και βλέπαμε τα βιντεο. Δείχνει ένας πιο μπασκετικός Ομορούγι. Έχει πλαστικότητα αλλά είναι και θηρίο. Επίσης κυνηγάει πολύ το alley hoop.