Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
νέε μας φίλε κατάφρακτε, αν και έχω διαφωνίες σε κάποια πράγματα που είπες, χαίρομαι που ένα ποιοτικό μέλος προστέθηκε στις μπασκετικές κουβέντες μας. Μακάρι να ήταν συχνότερερο φαινόμενο... Επίσης, μακάρι αρκετοί που ξέρω ότι διαβάζουν εδώ, τα λέμε στην κερκίδα, να μπαίναν να γράψουν καμιά κουβέντα ...
Ρε τρελαινόμαστε χωρίς λόγο. Όποιος θέλει με λίγα χρήματα ανοίγει για εταιρία (ΙΚΕ ας πούμε) , και δηλώνει ότι όνομα θέλει και ότι αντικείμενο θέλει. Αυτή η εταιρία για να γίνει πραγματική επιχείρηση, με δομή, υπαλλήλους, αντικείμενο, τζίρο , στρατηγική κτλ, θέλει πολλά ψωμιά. Το ότι την άνοιξε σε ...
αν απαντάς για τον Κασελάκη ως "μέτριος Έλληνας" , τι να πω. Βρες καλύτερους εσύ που δεν τους έχουν δεμένους οι Δεινόσαυροι...
Χθες πρέπει να φέρεις Κασελάκη. Και Κουζέλογλου αν τον αποδεσμεύσουν. Και Χουγκάζ εννοείται..Πως αλλιώς θα χεις 4-5 Έλληνες για κορμό του χρόνου;;
Διαφωνώ.
Μια χαρά γίνεται. Περιουσιακό σου στοιχείο είνα ακόμα.
Αν θες
Αφού θα τον πληρώνεις, τον κρατάς απλά αδήλωτο στις διοργανώσεις.
Αλλιώς, πήγαινε παίξε εξωτερικό.
Δε θέλω να σε κάνω ανταγωνιστή μου από αύριο, να έχεις και κίνητρο να με νικήσεις...
Μωρίς με κάνει τρομερή εντύπωση σε τι εκτίμηση έχεις τις οργανωτικές ικανότητες που έδειξε στο παρκέ ο Μπράουν. Είναι κλατς παίκτης; ναι. Έχει κοχόνες; ναι. Είναι καλός σκόρερ; ναι. Είναι καλός οργανωτής; ...μμ..εδώ έχω πολλές αμφιβολίες. Κατ αρχήν δε γεννήθηκε ακόμα ο παίκτης που είναι shoot first ...
Αφήνω τον κίτρινο Κουζελογλου, έτσι κι αλλιώς μπάσκετ δεν έχει παίξει σοβαρά πουθενά (κρίμα τα προσόντα). 'Αρα: 8 ξένους και από Έλληνες: Αφού κρατήσεις Κόνιαρη και Περσίδη, εγώ λέω με ιεράρχιση στη σειρά: 1.Ναζ Μήτρου/ Παπαγιάννης 2.Χουγκάζ 3.Μπαζίνας/ Λούντζης 4.Τσαλμπούρης 5.Αγραβάνης 6.Κασελάκης ...
αυτό θα λεγα τώρα.
Είδα Εμπουά 2024 , παίζει στο τρίποντο, ποστάρει σαν τον Μουρ. Κάτι ανάμεσα σε Μουρ και Αλλεν. Καμία σχέση με σέντερ πάντως. Και με 2.02, σαν αναβάθμιση(;!) του Μουρ μοιάζει παρά κάτι άλλο... Οχι, κι εγώ δε την θέλω τέτοια αλλαγή.
όταν λέμε ψηλό, εννοούμε παίκτη ρακέτας. Center και Power Forward. 5αρι και 4αρι. Τέλος πάντων, η έλλειψη παικτών επιπέδου τώρα πια είναι ένα καινούριο πρόβλημα για μας... Ούτεο Ζούγρης πιστεύω μπορεί να γίνει κάτι σπουδαίο, είναι μαχητικός και μπορεί να βελτιώσει τεχνική, αλλά έχει σωματικούς ...
φίλε διαφωνώ. 1. ο Ντίμσα με την καμία δεν παίρνει από τον Γιούρι τα παπούτσια στο χέρι. Είναι η προέκτασή του στο παρκέ. 2. Ποτέ και σε κανένα σύμπαν ο Λαρεντζάκης δε μπορεί να σταθεί στο 3. 3. Η μεταγραφή του Λαρι είναι για το καλοκαίρι, απλά λένε ότι υπάρχει συμφωνία από τώρα. 4. Αυτό με το ...
αν συνυπολογίσει κανείς την ηλικία , είναι εξωπραγματικός.
Δηλαδή αν μας λέγαν πριν αρχίσει ο αγώνας, ότι κάποιος ψηλός έχει καλές πιθανότητες να γράψει κοντά 30 π. με καλά ποσοστά,
θα λέγαμε φέραμε κάνα σουπερσταρ του ΝΒΑ...